• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek için devlet desteğinden yararlananlar

merhaba , ilk denememi marmara egitim arastirmada yaptim buyul tavsiyeler uzerine

hamdolsum tuttu , tabiki doktorlarin buyuk basarisi var ,fakat yuce Allah kaderimize ne zaman yazdiysa cidden ozaman.. prof tevfik yoldemir prof begum pekin yildizhan.. yumyrtalarimi.tevfik bey topladi , transferimi begum hanim yapti.. okadar harika insanlar ki , ozel bi hastanede gibiydim, hic pisman , olmadim.zorlu sureclerdi ama sukur Allahima..begum hanimim naifligi, asistanlari hele arkadas olduk resmen.. hic devlet hastanesine kotu gozle bakmam artik , ozelde ayda 10 yapiliyosa develtte 100 yapiliyor.. doktor cok onemli gerisi rabbimin isi:) hepinize hauirli sonuclar, Allah gonlunuzun muradini versin.ciddi anlamda herkese tavsiye ediyorum. nolcak denense bende direk ozelde yaptiricaktim , cok buyuk tavsiye hzerine marmarayi terch ettm denemis oldum rabbime sukurler olsn

MERHABA HANGİ HASTANE ACABA BURASI?

Selam herkese,
3 yıllık evliyim bebeğimiz olmadığı için temmuz ayında tüp bebek yaptıracağım. Devlet tüp bebekte destek veriyormuş. Destek alanlar yardımcı olabilir mi devlet tüp bebek için rapor hemen veriyor mu bir de devlet hastanelerinde herhangi bir kadın doğuma mk gitmem gerekiyor
Yardımcı olursanız sevinirim
meraba sizin hormon değerleriniz ne durum da ? eğer sebepsizse mecbur aşılama yoksa değerler de sorunsa tüp bebek yaparlar

Hormonlarda sıkıntı çıkmadı. Aşılama da bana vakit kaybı geliyor 3 yıllık evlilerde aşılama da şart herhalde değil mi
eğer herhangi bir sorun yoksa 3 yıllık evli olsanız bile önce aşılama eğer oda tutmazsa o zaman tüp bebeğe yönlendiriyorlar. aynen vakit kaybı ve maddi de kayıp sonuçta

Toplu şikayet edelim ya bgn sinirden ağladm. Zaten zorlu süreçlerden geçiyoruz bu rapor işi daha çok yıprattı beni

hangi hastaneye gidiosunuz. asla sira yok bi yere bagli kalmayin derim. marmara eah bu konuda cok iyi ve direk tedaviye basliyolar ilk defa sizden duydum sira falan
Eskişehir Yunus Emrede şubattan beri 1. aşılamada bekliyorum. Bende dayanamadım bıraktım Acıbademe gidicem. Gunde 7-8 saat bekliyoruz aşırı kalabalık

eğer herhangi bir sorun yoksa 3 yıllık evli olsanız bile önce aşılama eğer oda tutmazsa o zaman tüp bebeğe yönlendiriyorlar. aynen vakit kaybı ve maddi de kayıp sonuçta

2 kere asilama yaptirdim sadece 3 ay surdu .. benim hic boyle bi durumum olmadi , ozelle anlasmistim israrla tavsiye uzerine burayi deneedim ,iyiki.denemisim. sizede tavsiyede bulnym dedim:)) hayrlisi hepimize

Eskişehir Yunus Emrede şubattan beri 1. aşılamada bekliyorum. Bende dayanamadım bıraktım Acıbademe gidicem. Gunde 7-8 saat bekliyoruz aşırı kalabalık

ciddimisin , valla hic beklemedim . hemen tedaviye basliolar marmara da..Allah yardm etsin nekdr cok evlat bekleyen var rabbm hepimize saglkli hayrli.evlatlar nasip.etsin. hepinize de bu duyguyu yasatsn insllah

Toplu şikayet edelim ya bgn sinirden ağladm. Zaten zorlu süreçlerden geçiyoruz bu rapor işi daha çok yıprattı beni
Sağlık bakanlığına mi şikayet etmeliyiz acaba. Rapor ve aşılama işi icin. 35 üstü bile bu kadar bekletilir mi ya

Dosyamı hazır olunca oraya mı geçsem acaba siz transfer işlemi yaptırdınız mı?

tabi yumurta toplandi sonra transfer edildi.. Hersey once Allahin izniyle , sonra onlarin bilgisiyle . valla beni cok cezbetti profesorler bizzat yapti sakinlestirerek okdr da naiflerki.. ozelde yapan op.dr onlarda illaki basarilidir. ama denemek istedim bilmiorumki benmde cok on yargm vardi sonra dedim deniycem ne zararim olcak.. simdi evladima yapiorum o.parayla herseyini.. helal hos olsn tabi olmasaydi gene ozele gitcektim

P PureLove61 Valla sizin şansınızaymış umarım hep şansınız devam eder 😍 ben zeynep kamilde yaptırdım transfer günü benim için resmen azap günüydü ve sonraki günlerde öyle çok afedersiniz ama idrarımı yapmak istemiyordum o derece canımı yakmışlardı zaten yeni yeni 2.yi denemeye karar verdim özeli düşünüyorum çünkü devlette bir kere daha oyalanamam maalesef pek vaktm yok 😑😑

Sağlık bakanlığına mi şikayet etmeliyiz acaba. Rapor ve aşılama işi icin. 35 üstü bile bu kadar bekletilir mi ya
Zaten zamanla yarışıyoruz psikolojimiz alt üst olmuş vaziyette. Cimer sağlık bakanlığına yazdm siz de yazın bişeylerin düzelmesine vesile oluruz en azndan bizden snrakiler madur olmasın

Zaten zamanla yarışıyoruz psikolojimiz alt üst olmuş vaziyette. Cimer sağlık bakanlığına yazdm siz de yazın bişeylerin düzelmesine vesile oluruz en azndan bizden snrakiler madur olmasın
İstagramda sağlık Bakanlığı'nın şikayet sayfasına yazdim. Cimerede yazıyım. Şikayetvarada yazıcam. Herkes yazsın arkadaşlar kendi kendimize isyan etmenin faydası yok.

Cimerede yazdım. Arkadaslar çok kolay e devlet üzerinden kolayca şikayet yazabilirsiniz cimere

Tüm tetkik ve aşılamayı özel hastanede yaptırdım rapor için üniversiteye başvurdum raporumu 6 ayda alabildim evrakları başvurduktan 1 ay sonra çağırdılar rapor hazır sandım bi hevesle gittim 5.kattan 3.kata onaya indirmek için beni çağırmışlar şaka gibiydi sonraki süreç yok kurul toplanacak yok bas hekim onayı derken yarım sene gecti el mahkum bekliyoruz rapor bile olsa maliyetli süreçler allah yardımcınız olsun transferi yine özel hastanede yaptırdım

Back