- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi Sultan3434
-
Amin canımTamam canım çok teşekkür ederimtüp bebek uzun yol galiba sonu güzel olsun insalah
Bgn aradım ocağın 14 üne verdiler randevu ozmana kadar doluymuş vallah iyi'ki dedinizde aradim ocakta fiyat değişir dedi çok yükselmez ama değişiklik olur dediAmin canımEvet uzun bir yol ama sonu güzelse gerçekten tüm çabaya değiyor
Evet kuzum bende tam ocak ayında başlamıştım tedaviye yeni fiyattan tedavi olmuştum ama aşırı fark olmuyor. İyi ki aramışsın baya dolu demekki doktorBgn aradım ocağın 14 üne verdiler randevu ozmana kadar doluymuş vallah iyi'ki dedinizde aradim ocakta fiyat değişir dedi çok yükselmez ama değişiklik olur dedi
Evet canım baya yogunmus vallah konuştuğum kişi hem eşime hem bana ilaç adı yolladı gelmeden 15 gün önce kullanmaya başlayın dediler 3 tane ilaç bana 2 eşime 1Evet kuzum bende tam ocak ayında başlamıştım tedaviye yeni fiyattan tedavi olmuştum ama aşırı fark olmuyor. İyi ki aramışsın baya dolu demekki doktor
Evet kuzum tedavi öncesi vitamin kullandırıyor çünkü cem hoca. İnşallah faydasını görürsünüz ve inşallah tedaviden olumlu sonuç alırsınızEvet canım baya yogunmus vallah konuştuğum kişi hem eşime hem bana ilaç adı yolladı gelmeden 15 gün önce kullanmaya başlayın dediler 3 tane ilaç bana 2 eşime 1
Aminn inşallah canım benim bisy daha soracam bu ilaç devamlimi yoksa kişiye göre braktiriyormuEvet kuzum tedavi öncesi vitamin kullandırıyor çünkü cem hoca. İnşallah faydasını görürsünüz ve inşallah tedaviden olumlu sonuç alırsınız
Tedavi boyunca kullanılıyor kuzum gebe kalınca değişebilir ama. Ne verdi vitamin olarak?Aminn inşallah canım benim bisy daha soracam bu ilaç devamlimi yoksa kişiye göre braktiriyormu
Bunlari vermiş canımTedavi boyunca kullanılıyor kuzum gebe kalınca değişebilir ama. Ne verdi vitamin olarak?
Eşin tedavi sonrası bırakır sende gebe için olan vitaminlere geçersin kuzumBunlari vermiş canım
İnşallah canım bakalım nasıl olcakEşin tedavi sonrası bırakır sende gebe için olan vitaminlere geçersin kuzum
Güzel olacak inşallah kuzucumİnşallah canım bakalım nasıl olcak
Merhabalar benim eşimdede sizinki gibi sıkıntı var ilk denemede mi gebe kaldınız morfolojiden dolayı tutmaz diyorlar çok korkuyorum benGüzel olacak inşallah kuzucum
Korkmayın doktorum bana morfolojinin 0 olması önemli değil demişti. İlk denemede hamile kaldım çok şükür darısı size inşallahMerhabalar benim eşimdede sizinki gibi sıkıntı var ilk denemede mi gebe kaldınız morfolojiden dolayı tutmaz diyorlar çok korkuyorum ben
İleri hız sayı falan nekadardıKorkmayın doktorum bana morfolojinin 0 olması önemli değil demişti. İlk denemede hamile kaldım çok şükür darısı size inşallah
Sayı 4 milyon ileri hız 0 morfoloji 0İleri hız sayı falan nekadardı
Gerçekten mi bizim sizinkinden biraz daha iyi sizinki tuttuysa inşallah bizimkide tutar ama nasip kısmet işi birazdaSayı 4 milyon ileri hız 0 morfoloji 0
Tabiki kuzum nasipten ötesi yok tutunur allahın izniyle.Gerçekten mi bizim sizinkinden biraz daha iyi sizinki tuttuysa inşallah bizimkide tutar ama nasip kısmet işi birazda
Bizde Ankara’da başlıycaz da eşiniz tüp bebek öncesi birşey kullandımı vitamin vsTabiki kuzum nasipten ötesi yok tutunur allahın izniyle.Doktorum ve kliniğin labaratuvarı da çok iyiydi bunlar hep vesile ama imkanlar dahilinde en iyisi olsun dedik hep
Merhaba canım hangi ildesin hangi hastane orasıBen eğitim araştırma hastanesinde tedavi oldum. Kadında amh düşüklüğü yada erkekte azospermi varsa aşılama şartı olmadan ve 3 yıllık evli olma şartı olmadan rapor çıkıyor diye biliyorum bende. Yani benim gittiğim hastanede o şekildeydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?