Tüp bebek için devlet desteğinden yararlananlar

Amin canım Evet uzun bir yol ama sonu güzelse gerçekten tüm çabaya değiyor
Bgn aradım ocağın 14 üne verdiler randevu ozmana kadar doluymuş vallah iyi'ki dedinizde aradim ocakta fiyat değişir dedi çok yükselmez ama değişiklik olur dedi

Bgn aradım ocağın 14 üne verdiler randevu ozmana kadar doluymuş vallah iyi'ki dedinizde aradim ocakta fiyat değişir dedi çok yükselmez ama değişiklik olur dedi
Evet kuzum bende tam ocak ayında başlamıştım tedaviye yeni fiyattan tedavi olmuştum ama aşırı fark olmuyor. İyi ki aramışsın baya dolu demekki doktor

Evet kuzum bende tam ocak ayında başlamıştım tedaviye yeni fiyattan tedavi olmuştum ama aşırı fark olmuyor. İyi ki aramışsın baya dolu demekki doktor
Evet canım baya yogunmus vallah konuştuğum kişi hem eşime hem bana ilaç adı yolladı gelmeden 15 gün önce kullanmaya başlayın dediler 3 tane ilaç bana 2 eşime 1

Evet canım baya yogunmus vallah konuştuğum kişi hem eşime hem bana ilaç adı yolladı gelmeden 15 gün önce kullanmaya başlayın dediler 3 tane ilaç bana 2 eşime 1
Evet kuzum tedavi öncesi vitamin kullandırıyor çünkü cem hoca. İnşallah faydasını görürsünüz ve inşallah tedaviden olumlu sonuç alırsınız

Evet kuzum tedavi öncesi vitamin kullandırıyor çünkü cem hoca. İnşallah faydasını görürsünüz ve inşallah tedaviden olumlu sonuç alırsınız
Aminn inşallah canım benim bisy daha soracam bu ilaç devamlimi yoksa kişiye göre braktiriyormu

Merhabalar benim eşimdede sizinki gibi sıkıntı var ilk denemede mi gebe kaldınız morfolojiden dolayı tutmaz diyorlar çok korkuyorum ben
Korkmayın doktorum bana morfolojinin 0 olması önemli değil demişti. İlk denemede hamile kaldım çok şükür darısı size inşallah

Gerçekten mi bizim sizinkinden biraz daha iyi sizinki tuttuysa inşallah bizimkide tutar ama nasip kısmet işi birazda
Tabiki kuzum nasipten ötesi yok tutunur allahın izniyle. Doktorum ve kliniğin labaratuvarı da çok iyiydi bunlar hep vesile ama imkanlar dahilinde en iyisi olsun dedik hep

Merhaba canım hangi ildesin hangi hastane orası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…