- 2 Ağustos 2020
- 587
- 393
- 33
Merhaba, fsh için hangi kürü kullandınız sizFsh için en etkilisi benim dediğim kür yap gerisini Allaha bırak hayıt yükseltir sakın kullanma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, fsh için hangi kürü kullandınız sizFsh için en etkilisi benim dediğim kür yap gerisini Allaha bırak hayıt yükseltir sakın kullanma
Testere dişli aslan pençesi sabah akşam aynı saate yemek ile arası 1 saat olmalı adet sonrası yumurtlama gününe kadar onuda ovülasyon testi ile takip ettim fsh düştü amh yükseldi testlerim aynı hastaneden adetin 3.günü yalnışlık ihtimali yok 3 adet dönemi boyunca yaptım fsh doğurganlık için çok önemli bir hormondur amh bilir herkes ama değilMerhaba, fsh için hangi kürü kullandınız siz
Tşk ederim, hayıt kullandınızmıTestere dişli aslan pençesi sabah akşam aynı saate yemek ile arası 1 saat olmalı adet sonrası yumurtlama gününe kadar onuda ovülasyon testi ile takip ettim fsh düştü amh yükseldi testlerim aynı hastaneden adetin 3.günü yalnışlık ihtimali yok 3 adet dönemi boyunca yaptım fsh doğurganlık için çok önemli bir hormondur amh bilir herkes ama değil
Kullandım saçımı feci döktü birdaha aslaTşk ederim, hayıt kullandınızmı
Merhabalar, normal attardanmı aldınız yoksa ibrhm saraçoglunun mu, kullanımı nasıl yaptınız adet bittikten sonramı bu ay kullanayım diyyorumTestere dişli aslan pençesi sabah akşam aynı saate yemek ile arası 1 saat olmalı adet sonrası yumurtlama gününe kadar onuda ovülasyon testi ile takip ettim fsh düştü amh yükseldi testlerim aynı hastaneden adetin 3.günü yalnışlık ihtimali yok 3 adet dönemi boyunca yaptım fsh doğurganlık için çok önemli bir hormondur amh bilir herkes ama değil
Normal aktardan ama toplanma tarihi 2 yılı geçmemiş olması gerek hatta yeni hasat daha etkili oluyorMerhabalar, normal attardanmı aldınız yoksa ibrhm saraçoglunun mu, kullanımı nasıl yaptınız adet bittikten sonramı bu ay kullanayım diyyorum
Adet bittikten sonramı başladınız adetliyken içiliyomu, tşkler bilgilendirme içinNormal aktardan ama toplanma tarihi 2 yılı geçmemiş olması gerek hatta yeni hasat daha etkili oluyor
Adetin en yoğun gününden bitmeye yakın zamanda başla yumurtlama gününe kadar kullan sabah akşam aynı saateAdet bittikten sonramı başladınız adetliyken içiliyomu, tşkler bilgilendirme için
Canım zaten tüm hormon tahlilleri yapılıyor ona göre uyguluyoruz ilaç kullanırken kullanmıyoruz bunları bu tavsiye ettiğim bitki rahim dostu senede 2 kere ameliyat olan ben bu yıl ameliyat olmadan ilk defa tüp bebeğe başlıyorum çünkü 1 yıldır düzenli kullandımKızlar bu kürleri kullanmaya korkmuyor musunuz bi tarafı düzeltirken diğer tarafı bozmaktan korkarım açıkçası bir de ek ilaç kullanılıyorsa falan sıkıntı olabilir belki Allah yardımcımız olsun
Yaaaa çok sevindim sizin adınıza İnşallah tüp bebek tedaviniz de olumlu sonuçlanırCanım zaten tüm hormon tahlilleri yapılıyor ona göre uyguluyoruz ilaç kullanırken kullanmıyoruz bunları bu tavsiye ettiğim bitki rahim dostu senede 2 kere ameliyat olan ben bu yıl ameliyat olmadan ilk defa tüp bebeğe başlıyorum çünkü 1 yıldır düzenli kullandım
Hayırlısı ise olacak inşallah teşekkür ederim canımYaaaa çok sevindim sizin adınıza İnşallah tüp bebek tedaviniz de olumlu sonuçlanır