• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek için bilgi alabilir miyim

Denk gelmişken ben de sorayım merve merve , bizim 3 sene oldu evlilikte ama herhangi bir sıkıntımız yok. Amh de düşük değil. Yine de rapor çıkartıyorlar mı? 🤔

Denk gelmişken ben de sorayım merve merve , bizim 3 sene oldu evlilikte ama herhangi bir sıkıntımız yok. Amh de düşük değil. Yine de rapor çıkartıyorlar mı? 🤔
Evet sebepsiz infertilitesin sen çıkar. Belki aşılama şartı ister onu bilmiyorum ama tam.

İki farklı yer 27 yaşım
Farklı labda farklı çıkar. Benim ilk ölçüldüğünde 0.82 çıktı rapor alacağım hastanede 0.64 çıktı. İlki özeldi. 2.si araştırma. Ben ona güvendim.

Farklı labda farklı çıkar. Benim ilk ölçüldüğünde 0.82 çıktı rapor alacağım hastanede 0.64 çıktı. İlki özeldi. 2.si araştırma. Ben ona güvendim.
İşte hangisi doğru onu bilmiyoruz ikisi de özel benim de ilk veridgim 9 gün sonra ikinci verdiğim 1 saat sonra çıktı sonuç ikinci verdiğim tüp Bebek merkezi zaten

İşte hangisi doğru onu bilmiyoruz ikisi de özel benim de ilk veridgim 9 gün sonra ikinci verdiğim 1 saat sonra çıktı sonuç ikinci verdiğim tüp Bebek merkezi zaten
Siz raporu çıkaracağınız yerdekini baz alın. Onlar karar verecek çünkü amh düşük mü değil mi ve ona göre rapor verecek

İşte hangisi doğru onu bilmiyoruz ikisi de özel benim de ilk veridgim 9 gün sonra ikinci verdiğim 1 saat sonra çıktı sonuç ikinci verdiğim tüp Bebek merkezi
Siz raporu çıkaracağınız yerdekini baz alın. Onlar karar verecek çünkü amh düşük mü değil mi ve ona göre rapor verecek
Bakalım ne dicekler yarın gidicez siz raporlu ne kadar oldu maliyeti peki

İşte hangisi doğru onu bilmiyoruz ikisi de özel benim de ilk veridgim 9 gün sonra ikinci verdiğim 1 saat sonra çıktı sonuç ikinci verdiğim tüp Bebek merkezi

Bakalım ne dicekler yarın gidicez siz raporlu ne kadar oldu maliyeti peki
10 bini geçti. 11e de yol masrafını eklersek tamamlanır sanırım.

Evet sebepsiz infertilitesin sen çıkar. Belki aşılama şartı ister onu bilmiyorum ama tam.
Peki, ben bu tüpü yaptırırsam özelde yaptırırım da standart devlet hastanesi rapor vermiyordur herhalde? İlla araştırma hastanesi mi rapor çıkartıyor?

Peki, ben bu tüpü yaptırırsam özelde yaptırırım da standart devlet hastanesi rapor vermiyordur herhalde? İlla araştırma hastanesi mi rapor çıkartıyor?
Yes. Devlet ne eder ki kızım. 🤣

Hooofff, araştırma hastanesi 60 km ötede :KK70: 48 milyon kere gitmek gerekir o tahliller için. Neyse bize parasını bayıla bayıla yaptırma yolları gözüktü:KK14:
Bak raporla özelde yaptırmak da ilaçlar da bir dünya para farkediyor. Ben yalova merkezde oturup kocaeili arşatırmaya gittim rapor için reglken 1 kez tahlil vereceksin. Eşin sperm testi verecek. Sonra ıvır zıvır evrakları toplayacaksın e devletten bu yani. Hsg ve smear vardır sende?

alsem alsem sana kalem kalem yazarım harcamalarımı rapor hakkını kesinlikle kullan.

Back