İki farklı yer 27 yaşımAynı yerde mi ölçüldü? 1in üzerini düşük kabul etmezler ki rapor verirken.yaş kaç?
Az önce okudum ben o zaman 3 yıllık şart ve önce 2 kere asilama istemiyormusDenk gelmişken ben de sorayımmerve , bizim 3 sene oldu evlilikte ama herhangi bir sıkıntımız yok. Amh de düşük değil. Yine de rapor çıkartıyorlar mı?
Pardon istiyormusAz önce okudum ben o zaman 3 yıllık şart ve önce 2 kere asilama istemiyormus
Evet sebepsiz infertilitesin sen çıkar. Belki aşılama şartı ister onu bilmiyorum ama tam.Denk gelmişken ben de sorayımmerve , bizim 3 sene oldu evlilikte ama herhangi bir sıkıntımız yok. Amh de düşük değil. Yine de rapor çıkartıyorlar mı?
Farklı labda farklı çıkar. Benim ilk ölçüldüğünde 0.82 çıktı rapor alacağım hastanede 0.64 çıktı. İlki özeldi. 2.si araştırma. Ben ona güvendim.İki farklı yer 27 yaşım
İşte hangisi doğru onu bilmiyoruz ikisi de özel benim de ilk veridgim 9 gün sonra ikinci verdiğim 1 saat sonra çıktı sonuç ikinci verdiğim tüp Bebek merkezi zatenFarklı labda farklı çıkar. Benim ilk ölçüldüğünde 0.82 çıktı rapor alacağım hastanede 0.64 çıktı. İlki özeldi. 2.si araştırma. Ben ona güvendim.
Siz raporu çıkaracağınız yerdekini baz alın. Onlar karar verecek çünkü amh düşük mü değil mi ve ona göre rapor verecekİşte hangisi doğru onu bilmiyoruz ikisi de özel benim de ilk veridgim 9 gün sonra ikinci verdiğim 1 saat sonra çıktı sonuç ikinci verdiğim tüp Bebek merkezi zaten
İşte hangisi doğru onu bilmiyoruz ikisi de özel benim de ilk veridgim 9 gün sonra ikinci verdiğim 1 saat sonra çıktı sonuç ikinci verdiğim tüp Bebek merkeziFarklı labda farklı çıkar. Benim ilk ölçüldüğünde 0.82 çıktı rapor alacağım hastanede 0.64 çıktı. İlki özeldi. 2.si araştırma. Ben ona güvendim.
Bakalım ne dicekler yarın gidicez siz raporlu ne kadar oldu maliyeti pekiSiz raporu çıkaracağınız yerdekini baz alın. Onlar karar verecek çünkü amh düşük mü değil mi ve ona göre rapor verecek
10 bini geçti. 11e de yol masrafını eklersek tamamlanır sanırım.İşte hangisi doğru onu bilmiyoruz ikisi de özel benim de ilk veridgim 9 gün sonra ikinci verdiğim 1 saat sonra çıktı sonuç ikinci verdiğim tüp Bebek merkezi
Bakalım ne dicekler yarın gidicez siz raporlu ne kadar oldu maliyeti peki
Sonunda güzel haberler alalım da bir şekilde ayarlarız benim bir düşüğüm 5 ay önce oldu10 bini geçti. 11e de yol masrafını eklersek tamamlanır sanırım.
Tekrar olmasın inşallah.Sonunda güzel haberler alalım da bir şekilde ayarlarız benim bir düşüğüm 5 ay önce oldu
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsinTekrar olmasın inşallah.
Hayırlı ebeveyn olabileceklere hayırlı evlatlar nasip etsin.İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsinçok teşekkür ederim
İnşallahHayırlı ebeveyn olabileceklere hayırlı evlatlar nasip etsin.
Peki, ben bu tüpü yaptırırsam özelde yaptırırım da standart devlet hastanesi rapor vermiyordur herhalde? İlla araştırma hastanesi mi rapor çıkartıyor?Evet sebepsiz infertilitesin sen çıkar. Belki aşılama şartı ister onu bilmiyorum ama tam.
Yes. Devlet ne eder ki kızım.Peki, ben bu tüpü yaptırırsam özelde yaptırırım da standart devlet hastanesi rapor vermiyordur herhalde? İlla araştırma hastanesi mi rapor çıkartıyor?
Hooofff, araştırma hastanesi 60 km ötedeYes. Devlet ne eder ki kızım.
Bak raporla özelde yaptırmak da ilaçlar da bir dünya para farkediyor. Ben yalova merkezde oturup kocaeili arşatırmaya gittim rapor için reglken 1 kez tahlil vereceksin. Eşin sperm testi verecek. Sonra ıvır zıvır evrakları toplayacaksın e devletten bu yani. Hsg ve smear vardır sende?Hooofff, araştırma hastanesi 60 km ötede48 milyon kere gitmek gerekir o tahliller için. Neyse bize parasını bayıla bayıla yaptırma yolları gözüktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?