Adet miktariniz nasildi?merhaba arkadaşlar bir buçuk yıllık evliyim ve çocuğum olmadı daha doğrusu iki tane zorunlu kürtaj oldum dört ay arayla ve son kürtajımdan sonra sebebi öğrenilmesi için hsg film çekildi meğer yapışıklık oluşmuş ve sağlıklı gebeliğim olmamış sonra histeroskopi ameliyatı oldum aralıkta iki ay sprial takıldı 24 şubatta çıkarttı doktorum ve klomene başladım ama yumurtam oluşmadı yanına femara ekledi onunla olmadı sonra ganol f başladım yumurtalıklarım tedaviye cevap verdi ama gebelik oluşmadı bu ay yaşımdan dolayı artık oyalanmayalım yumurtalık rezervlerin azalmış tüp bebeğe başlayalım dedi ama benim kafam allak bullak çok zor rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın okadar ağlıyorum dualar ediyorum ama ben bittim acaba yapışıklık açılmadımı varmı aranızda rahminde yapışıklık olup hamile kalan birde tüp bebek için yeditepe üniversitesi ile american med ali rüştü ergur hocayı tavsiye etti doktorum ne yapacağımı şaşırdım bu arada yaşım 39 tüp bebek tutarmı yardımcı olursanız sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tüp bebek için acil yardım
- Konu Sahibi nryyyy81
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- rahimde yapışıklık tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım benimde tam 6 ay oldu ama amh çok düşük çıktı yaş faktöründen dolayı o yüzden direk tüp bebek istedim dün başladım iğneye allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıkla alın bebişinizi kucağınıza
[/QUOTyasiniz amh seviyeniz kac acaba? Benim 0.89 yas 39
normaldi hiç gecikme kesilme yaşamadım hala yaşamıyorum ama nedense yumurtam oluşmuyorAdet miktariniz nasildi?
inş güzel haberler alırsın kuzum benim iğnelerle de 3 tane oldu yumurtam doktorum beğenmedim dedi iptal etti vücuduna çok hormon yüklenmiş iki ay süre verelim dedi eylülde regl olunca tekrar gidicem sadece tahlillerimi yaptırıp gönderiyorum amh 0148 fsh 14 e2 25 bakalım hayırlısı sadece libery ve dhea kullanıyorum siz ilaç ve iğne ne kullanıyorsun siz çok olmuş yazalı inşaallah hamişsinizdir)
- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
Neden başkalarıyla paylaşıyosunuz.merhaba arkadaşlar bir buçuk yıllık evliyim ve çocuğum olmadı daha doğrusu iki tane zorunlu kürtaj oldum dört ay arayla ve son kürtajımdan sonra sebebi öğrenilmesi için hsg film çekildi meğer yapışıklık oluşmuş ve sağlıklı gebeliğim olmamış sonra histeroskopi ameliyatı oldum aralıkta iki ay sprial takıldı 24 şubatta çıkarttı doktorum ve klomene başladım ama yumurtam oluşmadı yanına femara ekledi onunla olmadı sonra ganol f başladım yumurtalıklarım tedaviye cevap verdi ama gebelik oluşmadı bu ay yaşımdan dolayı artık oyalanmayalım yumurtalık rezervlerin azalmış tüp bebeğe başlayalım dedi ama benim kafam allak bullak çok zor rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın okadar ağlıyorum dualar ediyorum ama ben bittim acaba yapışıklık açılmadımı varmı aranızda rahminde yapışıklık olup hamile kalan birde tüp bebek için yeditepe üniversitesi ile american med ali rüştü ergur hocayı tavsiye etti doktorum ne yapacağımı şaşırdım bu arada yaşım 39 tüp bebek tutarmı yardımcı olursanız sevinirim
İnsanların sizi anlayıp yol göstereceğinimi sanıyosunuz.
Yaranızı herkese açmayın tuz basan çok olur.
Neden olmasın siz allaha teslim olun çıkın yola ne gelirse allahtan diyin ama uğraşın emeksiz olmuyo.
Bende tüp bebekle hamileyim şuan 5 haftalık üstelik 36 yaşındayım
Herşey Allah tan canım hayırlısı . Kaliteli olanlar seçildiği için özürlü olmaları düşük. Hatta arkadaşımın dusukleri oluyordu birkaç kez doktor sağlıklı değiller özürlü demek ki demiş sağlıklı bebek düşmez demis.tüp bebek yapalım iyi embriyo dan seçiuoruz demiso kadar yoruldum ki kime söylesem tutmaz uğraşma boşuna diyorlar yaşımdan dolayı olsada çocuğun özürlü olur diyenler var bense sadece dua ediyorum ama içten içe maddi manevi tükendim yapışıklık sonradan oluşuyormuş yine en büyük korkum bu
- 22 Aralık 2020
- 10
- 0
- 1
- 32
- 22 Aralık 2020
- 10
- 0
- 1
- 32
merhaba canım sende durum nedir bende erkut hocada transferlerimi oldum ve hiç memnun kalmadımcanım bende kararımı bugün itabariyle verdim yeditepe üniversitesi erkut beye yaptırıcam inşaAllah içime sindi bir tek o dedi ben toplama işlemi yapılırken hsg filmiyle rahme bakıp yapışıklık oluştuysa açma yapıp transferi öyle yapıcam diye öteki görüştüklerim hsg filmini ben söyleyince gerek görürsek yaparız dedi bugün birde bahçeçi tüp bebek merkezinde sabri cavkaytar hocayla görüştüm oda çok iyi fakat hem maddi zorlar beni hemde evime çok uzak ama eşimlede konuşucam ya sonuçta rabbimin takdiri biliyorum kim yaparsa yapsın ama insan acabamı diyor doktorun eğitimi ve bilgiside önemli bu konuda erkut bey çok iyi referanslara sahip ne diyeyim rabbim yardım etsin nasip etsin kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Merhaba bence de yerinde Bi karar almışsınız. Bence Erkut hoca başarılı bir Dr. Bende ona gidiyorum. Hatta dün transfer yapıldı. Çok heyacanliyim. 12 gün sonra netlesicek. Dr um çok olumlu konuştu sonuç için.canım bende kararımı bugün itabariyle verdim yeditepe üniversitesi erkut beye yaptırıcam inşaAllah içime sindi bir tek o dedi ben toplama işlemi yapılırken hsg filmiyle rahme bakıp yapışıklık oluştuysa açma yapıp transferi öyle yapıcam diye öteki görüştüklerim hsg filmini ben söyleyince gerek görürsek yaparız dedi bugün birde bahçeçi tüp bebek merkezinde sabri cavkaytar hocayla görüştüm oda çok iyi fakat hem maddi zorlar beni hemde evime çok uzak ama eşimlede konuşucam ya sonuçta rabbimin takdiri biliyorum kim yaparsa yapsın ama insan acabamı diyor doktorun eğitimi ve bilgiside önemli bu konuda erkut bey çok iyi referanslara sahip ne diyeyim rabbim yardım etsin nasip etsin kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
mERHABA,Merhaba bence de yerinde Bi karar almışsınız. Bence Erkut hoca başarılı bir Dr. Bende ona gidiyorum. Hatta dün transfer yapıldı. Çok heyacanliyim. 12 gün sonra netlesicek. Dr um çok olumlu konuştu sonuç için.
Yditepe Erkut Bey değil mi? Siz de problemneydi. Bende şimdi dr arayışındayım. Ücretleri nedir Erkut Bey'İn
- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
SElam tedaviniz başarılıoldu mu Erkut Hoca da ben de onu araştırıyorum bu aralar. fiayarları da makul hastanenin sankicanım bende kararımı bugün itabariyle verdim yeditepe üniversitesi erkut beye yaptırıcam inşaAllah içime sindi bir tek o dedi ben toplama işlemi yapılırken hsg filmiyle rahme bakıp yapışıklık oluştuysa açma yapıp transferi öyle yapıcam diye öteki görüştüklerim hsg filmini ben söyleyince gerek görürsek yaparız dedi bugün birde bahçeçi tüp bebek merkezinde sabri cavkaytar hocayla görüştüm oda çok iyi fakat hem maddi zorlar beni hemde evime çok uzak ama eşimlede konuşucam ya sonuçta rabbimin takdiri biliyorum kim yaparsa yapsın ama insan acabamı diyor doktorun eğitimi ve bilgiside önemli bu konuda erkut bey çok iyi referanslara sahip ne diyeyim rabbim yardım etsin nasip etsin kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
Erkut hocaya mı gittin canım sen Yedi tepe decanım başladık hayırlısıyla e2 ve fsh tahlillerim iyi çıktı çok şükür yumurtlamam varmış destekleyici olarak ganolf 150 doz ve menopur 1200 onuda 150 doz 5 gün vurulucam yanında impryl günde 1 tane yutulacak hap verdi çarşamba kontrole gidicem birde kan sayımından tut tiroid insülin direnci kadar tahlil istedi enfeksiyon varmı yokmu bakacakmış hayırlısı artık ama uzun kısa protokol bahsetmedi sonuç istediğimiz gibi giderse 15 de toplama işlemini yaparız dedi protein ve sebze meyve ağırlıklı beslen sigarayı bırak hergün yarım saat yürüyüş günde 3 litre su kahve 1 fincan stres çok önemli mutlu olacaksın gezmene bak dedi bunları söyledi hayırlısı rabbimden
- 18 Şubat 2019
- 3.902
- 4.848
- 133
- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
Merhaba, tedavi oldunuz mu siz?inş bu ay regl olunca başlayacağım ama nerde başlayacağıma karar veremiyorum üç seçeneğin arasında kaldım sonrada pişman olmak istemiyorum yoksa bismillah deyip başlayacağım yedi tepe tüp bebek america med tüp bebek merkezi ve bahçeci içlerinde en çok erkut attar içime sindi muhayene etmesi dinlemesi mesela benden istediği tahlileri hiçbir doktor istemedi daha samimi geldi bana bilmiyorum ama çokta şikayet var bu forumda ama diyorum okadar kötü olsa şikayet alsa bölüm başkanı olabilirmi bu sefer doğruysa diyorum ay vallahi uykuyu unuttum sadece yemek yiyorum on kilo aldım dipteyim psikolojik olarak