bunların suyunu taze sıkılmış olacak değilmi ben sıkıcam değilmikarıştıracakmıyım hepsini canım birde ananas yiyemem ya ben
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tüp bebek için acil yardım
- Konu Sahibi nryyyy81
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- rahimde yapışıklık tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
karıştıracakmıyım hepsini canım birde ananas yiyemem ya ben
Hayir canim ben portakal nar suyu iciyordum oglen , aksamda havuç suyu ama tadini begenmeseen hepsini karisikta icebilirsin.
- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
bunların suyunu taze sıkılmış olacak değilmi ben sıkıcam değilmi
Evettt ozellikle havuc suyu. Digerleri de c vitamini canim bu donemde c vitamini cok onemli hucre yenilenmesi bakimindan
- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
Kurtaj sonrası rahimde yapışıklık sebebiyle histereskopi oldum, 3 ay spiral kaldı, çıktıktan sonra doktorum doğal gebelik için biraz bekleyelim dedi. O 3 ay önerdi ama ben 6 bekledim olmayınca aşılama yapalım dedi ve ilk asilamada hamile kaldım çok şükür. Bence asla pes etmeyin. İnşaallah güzel haberi yakında alırsınız. Ben 7 sene sonra yaşadım bu mutluluğu...
canım benimde tam 6 ay oldu ama amh çok düşük çıktı yaş faktöründen dolayı o yüzden direk tüp bebek istedim dün başladım iğneye allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıkla alın bebişinizi kucağınızaKurtaj sonrası rahimde yapışıklık sebebiyle histereskopi oldum, 3 ay spiral kaldı, çıktıktan sonra doktorum doğal gebelik için biraz bekleyelim dedi. O 3 ay önerdi ama ben 6 bekledim olmayınca aşılama yapalım dedi ve ilk asilamada hamile kaldım çok şükür. Bence asla pes etmeyin. İnşaallah güzel haberi yakında alırsınız. Ben 7 sene sonra yaşadım bu mutluluğu...
sağol canım benim inş deneyeceğim hemen ne var onu sıkmakta transferden sonrada ananası nasıl yiyeceğim onu düşünüyorum doktorumda hem şimdi hem transfer sonrası balık ve baklagillerden beslen dedi anlamadım süt ve peynir çeşitlerini salam jambon pastırma sucuk sosis uzak dur bunlar dedi ama en önlemisi stresmiş baskılıyormuş hormonları allahım neler öğrendim bende zannediyorum ki evleniyorsun hemen isteyince bebiş oluyor hiç etrafımda olmadıki böyler şeyler ailem akrabalar ablamlar falan maşaAllah çok doğurganlar benim imtihanım oldu ama bilemiyorum geç evlenmekten kaynaklıda olabilirEvettt ozellikle havuc suyu. Digerleri de c vitamini canim bu donemde c vitamini cok onemli hucre yenilenmesi bakimindan
- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
sağol canım benim inş deneyeceğim hemen ne var onu sıkmakta transferden sonrada ananası nasıl yiyeceğim onu düşünüyorum doktorumda hem şimdi hem transfer sonrası balık ve baklagillerden beslen dedi anlamadım süt ve peynir çeşitlerini salam jambon pastırma sucuk sosis uzak dur bunlar dedi ama en önlemisi stresmiş baskılıyormuş hormonları allahım neler öğrendim bende zannediyorum ki evleniyorsun hemen isteyince bebiş oluyor hiç etrafımda olmadıki böyler şeyler ailem akrabalar ablamlar falan maşaAllah çok doğurganlar benim imtihanım oldu ama bilemiyorum geç evlenmekten kaynaklıda olabilir
Ben erken evlendimde ne oldu
Ben erken evlendimde ne oldu
39 yaşında doğal yollarla sağlıklı bir çocuk dünyaya getirdim. 14 yıl sonra başarısız 2 tedavi ve iki düşükten sonra hem de. Bunu diyenler halt etmiş sakın görüşmeyi bu kişilerle dost değil düşman bunlaro kadar yoruldum ki kime söylesem tutmaz uğraşma boşuna diyorlar yaşımdan dolayı olsada çocuğun özürlü olur diyenler var bense sadece dua ediyorum ama içten içe maddi manevi tükendim yapışıklık sonradan oluşuyormuş yine en büyük korkum bu
- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Merhaba siz keninize bisey uyguladinizmi..bende 39 yasindayim...rezerv azligi var 2. Kalite yumurtalar olusuyor .ozel bir beslenme yada tedavi yapmiydiniz canim kendinize39 yaşında doğal yollarla sağlıklı bir çocuk dünyaya getirdim. 14 yıl sonra başarısız 2 tedavi ve iki düşükten sonra hem de. Bunu diyenler halt etmiş sakın görüşmeyi bu kişilerle dost değil düşman bunlar
Ben hiçbir şey uygulamadim 5 ay önce tüp tedavisi görmüştüm ama tutmamisti. Akışına bırakıp kafamdan attigimda oldu. Hatta adetim gecikince aklıma hamilelik gelmemişti. Ama bende rezerv azlığı yoktu tabi yaşım ileri olduğu icin doğal olarak gençlere göre daha az şansım vardı. Ama 39 yaş hiç de geç değil artık üzülmeyin inşallah sizin de mucizeniz gelecek. Tedavinizi olun kimseyi dinlemeyinMerhaba siz keninize bisey uyguladinizmi..bende 39 yasindayim...rezerv azligi var 2. Kalite yumurtalar olusuyor .ozel bir beslenme yada tedavi yapmiydiniz canim kendinize
- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Amin canim insallah...nasip olur bana.bu tedavide..persembe test gunum..ama idrarda yaltim cikmadi..Muhtmelen ben bir sure ara vericem..Ben hiçbir şey uygulamadim 5 ay önce tüp tedavisi görmüştüm ama tutmamisti. Akışına bırakıp kafamdan attigimda oldu. Hatta adetim gecikince aklıma hamilelik gelmemişti. Ama bende rezerv azlığı yoktu tabi yaşım ileri olduğu icin doğal olarak gençlere göre daha az şansım vardı. Ama 39 yaş hiç de geç değil artık üzülmeyin inşallah sizin de mucizeniz gelecek. Tedavinizi olun kimseyi dinlemeyin
tedaviye başladığım gün hepsini çıkardım hayatımdan beni ağlatan bile bile bir çocuk bile doğuramıyorsun diyen kim varsa hepsini rabbime havale ettim tüp bebek yaptırmayı düşündüğümde yüzüme baka baka nasıl döşüyorlar diyen kişiyide ama olurmu tüp bebek yapay hiç aşkla birliktelikten olan çocuğa benzermi diyenide son kez ağladım dua ettim ve sabah gittim tedaviye rabbime emanet ettim duamı hakkımda ne razı gördüyse inş rabbim evlatlarınızı size sizide evlatlarınıza bağışlasın cuma günü doktor iğnelere başladı yarın sabah kontrole gidicem rabbim büyük elimden geleni yapıyorum yapamadıklarım allahıma emanet39 yaşında doğal yollarla sağlıklı bir çocuk dünyaya getirdim. 14 yıl sonra başarısız 2 tedavi ve iki düşükten sonra hem de. Bunu diyenler halt etmiş sakın görüşmeyi bu kişilerle dost değil düşman bunlar
İnanamıyorum bunlar nasıl insan Allahin dan bulsunlar. İnanın sizin canınızı yakanlar bunu öderler çünkü bu konu hicbirseye benzemiyor çok çok hassas çok yakıcı....Allah'ım yardımcınız olsun sizi evladinuza kavuştursun. Sizi çok iyi anlıyorum ben de geçtim bu yollardan. İnşallah emeklerinizin karsiligini alırsınız. Dualarım sizinle..tedaviye başladığım gün hepsini çıkardım hayatımdan beni ağlatan bile bile bir çocuk bile doğuramıyorsun diyen kim varsa hepsini rabbime havale ettim tüp bebek yaptırmayı düşündüğümde yüzüme baka baka nasıl döşüyorlar diyen kişiyide ama olurmu tüp bebek yapay hiç aşkla birliktelikten olan çocuğa benzermi diyenide son kez ağladım dua ettim ve sabah gittim tedaviye rabbime emanet ettim duamı hakkımda ne razı gördüyse inş rabbim evlatlarınızı size sizide evlatlarınıza bağışlasın cuma günü doktor iğnelere başladı yarın sabah kontrole gidicem rabbim büyük elimden geleni yapıyorum yapamadıklarım allahıma emanet
canım bendede yumurta rezervi azlığı var ama allahım büyük hiç üzülmeyin bilmiyorum faydası olurmu ama doktorum her akşam kabak çekirdeği yememi ve havuç suyu içmemi söyledi bol bol c vitamini al dedi her sabah yumurtanı ye ama sakın stres yapma unu tüp bebek tedavisi gördüğünü dedi bakalım allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaAllah şimdi adetliyim bitince her akşam meryem süresiyle zekariya as duasınıda yapıcam takdir rabbiminAmin canim insallah...nasip olur bana.bu tedavide..persembe test gunum..ama idrarda yaltim cikmadi..Muhtmelen ben bir sure ara vericem..
- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Tesekkur ediyorum canim..desteginiz icin..benimde persembe test gunum ..lutfen benim icinde dua edin olurmu...aminn..cunki cok duaya ihtiyacim var..Guzel Allahim bizi hamile kilsininsallahh hepimizee saglikli evlatlar nasip eder..cennet kokulu...canım bendede yumurta rezervi azlığı var ama allahım büyük hiç üzülmeyin bilmiyorum faydası olurmu ama doktorum her akşam kabak çekirdeği yememi ve havuç suyu içmemi söyledi bol bol c vitamini al dedi her sabah yumurtanı ye ama sakın stres yapma unu tüp bebek tedavisi gördüğünü dedi bakalım allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaAllah şimdi adetliyim bitince her akşam meryem süresiyle zekariya as duasınıda yapıcam takdir rabbimin
inş rabbim razı olsun işte bu dualar yeter bana o insanlar zaten nefslerine yenildiler allah affetsin onları ne diyeyim ben şimdi tedavime bakıyorum nedense içimde tuhaf bir sevinç var galiba psikolojim bozuldu iğnemi yapamıyorum ben bugün hemşire dediki abla hergün gelip iğne oluyorsun ilk defa bu iğneleri gülerek vurduran birini görüyorum deli gibi mutluyum sebebini bilmiyorum amaİnanamıyorum bunlar nasıl insan Allahin dan bulsunlar. İnanın sizin canınızı yakanlar bunu öderler çünkü bu konu hicbirseye benzemiyor çok çok hassas çok yakıcı....Allah'ım yardımcınız olsun sizi evladinuza kavuştursun. Sizi çok iyi anlıyorum ben de geçtim bu yollardan. İnşallah emeklerinizin karsiligini alırsınız. Dualarım sizinle..
ay hadi inşaAllah mutlaka yaz buraya inş dualarımda olacaksın ama olduki negatif hiç üzülme hayırlısı de çünkü iş pozitiflede bitmiyor bir daha birdaha rabbim fırsat verdikçe deneyeceğiz ve emeklerimizin karşılığını alacağız hiç şüphen olmasınTesekkur ediyorum canim..desteginiz icin..benimde persembe test gunum ..lutfen benim icinde dua edin olurmu...aminn..cunki cok duaya ihtiyacim var..Guzel Allahim bizi hamile kilsininsallahh hepimizee saglikli evlatlar nasip eder..cennet kokulu...
- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Insallahh canimmm...hep mutlu olalimm..Allah bize guc versinn...ay hadi inşaAllah mutlaka yaz buraya inş dualarımda olacaksın ama olduki negatif hiç üzülme hayırlısı de çünkü iş pozitiflede bitmiyor bir daha birdaha rabbim fırsat verdikçe deneyeceğiz ve emeklerimizin karşılığını alacağız hiç şüphen olmasın
amin canım inş mucizenin haberini vereceksinInsallahh canimmm...hep mutlu olalimm..Allah bize guc versinn...