Misapasa Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2019 2.009 1.803 133 29 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi wqputrsrz #21 kbrkddd61 .!.: ya şöyle ben aşılama yaptırırken anestezi almadım onda çok acımıştı bundada acıyacak diye çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... Aşılamada zaten anestezi alınmıyor eğer ki vajşnusmus gibi bir problem yoksa,tüp bebek transfer de aşılama transferi gibi,ama acıyan birşey yok sizin neden acıdı yani kesme iğne yok sadece açılıp embriyo içeri enjekte ediliyor o kadar
kbrkddd61 .!.: ya şöyle ben aşılama yaptırırken anestezi almadım onda çok acımıştı bundada acıyacak diye çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... Aşılamada zaten anestezi alınmıyor eğer ki vajşnusmus gibi bir problem yoksa,tüp bebek transfer de aşılama transferi gibi,ama acıyan birşey yok sizin neden acıdı yani kesme iğne yok sadece açılıp embriyo içeri enjekte ediliyor o kadar
Arwen27 Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2023 687 881 23 34 29 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi wqputrsrz #22 kbrkddd61 .!.: ben aşılama yaptırırken anestezi almadım onda çok acımıştı bundada acıyacak diye çok korkuyorum yani Genişletmek için tıkla... Ben üç defa aşılama da yaptım . acı yoktu. Sadece katedral mi oluyor bilmem neyse artık onu vajinaya takınca birazcık acıyor oda olsun o kadar canım
kbrkddd61 .!.: ben aşılama yaptırırken anestezi almadım onda çok acımıştı bundada acıyacak diye çok korkuyorum yani Genişletmek için tıkla... Ben üç defa aşılama da yaptım . acı yoktu. Sadece katedral mi oluyor bilmem neyse artık onu vajinaya takınca birazcık acıyor oda olsun o kadar canım
wqputrsrz Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2023 1.375 359 43 29 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi wqputrsrz #23 Arwen27 .!.: Ben üç defa aşılama da yaptım . acı yoktu. Sadece katedral mi oluyor bilmem neyse artık onu vajinaya takınca birazcık acıyor oda olsun o kadar canım Genişletmek için tıkla... ya hani şu korona zamanı sürüntü aldıklarım çubuk varya onunla oraya girince çevirince çok acıdı
Arwen27 .!.: Ben üç defa aşılama da yaptım . acı yoktu. Sadece katedral mi oluyor bilmem neyse artık onu vajinaya takınca birazcık acıyor oda olsun o kadar canım Genişletmek için tıkla... ya hani şu korona zamanı sürüntü aldıklarım çubuk varya onunla oraya girince çevirince çok acıdı
Arwen27 Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2023 687 881 23 34 29 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi wqputrsrz #24 kbrkddd61 .!.: ya hani şu korona zamanı sürüntü aldıklarım çubuk varya onunla oraya girince çevirince çok acıdı Genişletmek için tıkla... O kadar acımıyor. Sadece eziyetine değsin yeterli. Bak ben kürtaj da oldum . Mesela o acıttı. Ama geçti. Geçmeyecek hiçbirşey yok.
kbrkddd61 .!.: ya hani şu korona zamanı sürüntü aldıklarım çubuk varya onunla oraya girince çevirince çok acıdı Genişletmek için tıkla... O kadar acımıyor. Sadece eziyetine değsin yeterli. Bak ben kürtaj da oldum . Mesela o acıttı. Ama geçti. Geçmeyecek hiçbirşey yok.