- 6 Aralık 2017
- 6.314
- 6.503
-
- Konu Sahibi 1butterflyeffect
bende hsg de çok ağrı hissetmedim ama histereskopi ona göre çok çok basit birşey, bana çizik falan atılmadı rahimde perde saptandı histereskopide perde temizlendi daha sonrasındaBen 2 aşılama öncesindede cekildim hsgyi bana fazla zor gelmedi onu cekendende değişiyo bazı insanlar nazik yapmıyo işini bende histeroskopi den korktum rahim içine çizik islem uygulandımı sizin çizik falan attilarmı
estagfurullah istediğin herşeyi sorabilirsin evet etlikte yaptırdım serdar hoca yaptı bizzat.Bide etlikdemi yaptırdınız bu işlemi ya hamile hamilede çok bunalttım senide hakkını helal et
Sağolasın canım rahatlattın beniestagfurullah istediğin herşeyi sorabilirsin evet etlikte yaptırdım serdar hoca yaptı bizzat.
ne demek canım bende zamanında çok aradım buralarda bu konuları aklına takılan her konuda yardımcı olurum.Sağolasın canım rahatlattın beni
Cok sağol canımne demek canım bende zamanında çok aradım buralarda bu konuları aklına takılan her konuda yardımcı olurum.
ne demek :)Cok sağol canım
Daha detaylı varsa tekrar paylaşır mısın... Sistemden ötürü biraz karışık görünüyor sankiEki Görüntüle 2861185 Eşim bugün sperm testi verdi e nabızdan sonuçlara baktım ama anlamadım anlayan varsa yorumlayabilir mi
canım gayet normal gözüküyor ama morfolojı yok göremedimEki Görüntüle 2861185 Eşim bugün sperm testi verdi e nabızdan sonuçlara baktım ama anlamadım anlayan varsa yorumlayabilir mi
hızı en az 5 olmalı demis 13 çıkmış ama yine biraz düşük aşağısındada yazanlar olmalıEki Görüntüle 2861185 Eşim bugün sperm testi verdi e nabızdan sonuçlara baktım ama anlamadım anlayan varsa yorumlayabilir mi
Merabalar yine benn... Beni bugün hastaneden aradılar eşimin genetik için verdiği kan ürememiş kan ürememesi ne demek oluyor kiÇok teşekkür ederim sağlıkla nasip olsun sanada inşallah. Endiselenme en önemli kısma öncelik vermişsiniz zaten genetik sonuclariniz çıksın ona göre yol alırsınız
Selam canım beni bugün hastaneden aradılar eşimin genetik için verdiği kan ürememiş kan ürememesi ne demek oluyor var mı bilginhızı en az 5 olmalı demis 13 çıkmış ama yine biraz düşük aşağısındada yazanlar olmalı
canım onu hiç duymadım ama bilen mutlaka çıkıcaktır dur netten bakıyımSelam canım beni bugün hastaneden aradılar eşimin genetik için verdiği kan ürememiş kan ürememesi ne demek oluyor var mı bilgin
Ben baktım ama aydınlanamadım bir de sen bak bakimcanım onu hiç duymadım ama bilen mutlaka çıkıcaktır dur netten bakıyım
valla kuzu bende anlamadımBen baktım ama aydınlanamadım bir de sen bak bakim
Hemşireye sorduğumda da bişey demedi dur bakim araştırayımvalla kuzu bende anlamadım
direk doktoruna sor kafan bulanmasınHemşireye sorduğumda da bişey demedi dur bakim araştırayım
Doktora ulaşabilir miyim ki devlet hastanesi hem numarası falan da yok arayabilecek olsam dadirek doktoruna sor kafan bulanmasın
canım intagramda doktorlarda var yazınca cevap veriyorlarDoktora ulaşabilir miyim ki devlet hastanesi hem numarası falan da yok arayabilecek olsam da
Doğru diyosun canım hiç aklıma gelmedi çok sağolcanım intagramda doktorlarda var yazınca cevap veriyorlar