Tüp bebek hakkında deneyimlerinize ihtiyacım var

Kusura bakma canım bi anda büsürü soru sordum hastane konusun da da araştırma yapıyorum merak ediyorum bilmediğim meseleler sürecini paylaşırsan çok sevinirim

Benim gittiğim doktor pahalı dogumumla birlikte 60 bin civarı tuttu kontroller ilaçlar

Kusura bakma canım bi anda büsürü soru sordum hastane konusun da da araştırma yapıyorum merak ediyorum bilmediğim meseleler sürecini paylaşırsan çok sevinirim
Ben bu gittiğim doktordan ilk başta olumsuz sonuç alınca başka doktora gitmek istedim ama sonra dedim bu doktor benim herşeyimi biliyor tekrar buna gideyim dedim çok zor ben sigara içiyordum tedaviye başlama 1 ay önce bıraktım eşim zaten hiç kullanmıyor en çok morale ihtiyacın var eşim sağolsun hep yanımdaydı hamilelik dönemimde evimin işini o yaptı sonra annem geldi doğuma yakın 1 ay da o kaldı derken 8 yıl sonra bebeğimi kucağıma aldım ama eğer doktorundan memnun değilsen maddi durumun iyiyse benim doktorumu öneririm bizim o kadar da maddi durumumuz çok iyi değil borç harç bir şekilde oldu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Doktor konusun da pek emin değilim hani memnunluk memnunsuzluk yaşamadım daha o evreye geçemedik normal asistan doktorları gördüm hep.. Bende sigara kullanıyorum onu da nasıl bırakırım şuan için bilmiyorum tedaviye başladıktan sonra bırakacan diyorum da kendi kendime ne olur bilmiyorum bizimde aynı maddi durum çok iyi değil eşimin ailesi yardımcı oluruz falan dediler ama iş gerçeğe dönüşünce ne olur onu da tam kestiremiyorum bakalım Allah büyüktür diyorum

Sigarayı kesinlikle birakmani tavsiye ediyorum azaltarak değil bir anda keseceksin borç harç her türlü olur zaten bebeğini kucağına alınca hayat duruyor o hastane öyle hep asistan bakıyor bizim boşu boşuna 2 yılımız gitti orda ama ben doktorumdan memnunum şimdi benim normal yolla olmazsa tekrar ona giderim

Sizin problem neydi rapor çıkmışmıydı yaşınız kaçtı tüp bebek denemelerin de... Bebeğimi kucağıma aldığımı hayal edince bile dünyam duruyormuş gibi oluyo gerçeği olunca bilemiyorum ne olacak düşüncesi bile mutlu ediyor insanı

Rapor olayını hiç bilmiyorum benim eşimin sperm kalitesi ve sayısı azdı benim yaşım 26 eşimin 37 yani ben 19 yaşına geldiğimde tedaviye başladık 7 8 yıldır ugrasiyorduk şükür ki en sonunda yüzümüz güldü

Anladım canım Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın... İkinci bebiş inşallah kendiliğinden olur teşekkür ederim

Seninle aynı durumumuz bütün sonuçlarımız normal sadece eşimin ileri hızlı hareketliliği düşük (ara ara yükselse de)
3 aşılama yaptırdık hiçbiri de tutmadı onlara döktüğümüz paraya şimdi tüp bebek yapmıştık çoktan ama her gittiğin doktor ümitlendiriyor para için
Aşılama doğal bir yöntem yani tutması mucizelere bağlı ne yazık ki .
Bizde tüp bebeğe başladık hatta transferim oldu beklemedeyim .
sende inşallah güzel sonuçlar alırsın

Meraba ben klomen kullandım reglın 3 u gunu 16.gunde yumurtalar buyudugu ıcın proluton depot ıgne oldum ve catlama oldu bugun 7 gundur adet olcak gıbı kasık batısması ve bel agrısı oldu normalde mı daha once yasayan varsa bılgı verebılırmısınız

İnşallah güzel haberlere kavuşursun canım... Bize direk tüp bebek dediler bakalım beklemedeyiz genetik sonuçları için

Ben daha o aşamalara gelemedim canım başka konulara yazabilirsin muhakkak bir bilen vardır

Hayirlı cumala kızlar covıd aşısı oldunuzmu yada olacakmısınız doktora soranınız oldumu yada çok merak ediyorum
Hayırlı cumalar canım... Ayy sorma bende aynı bu düşüncelerin içindeyim herkes farklı bişeyler söylüyor kafam allak bullak doktora Temmuz 10 gibi gideceğim o zamana kadar da olmam büyük ihtimalle doktorun tavsiyesine göre hareket edeceğim

Bende rahim filmi için gidecem bir hafta sonra o zamana sorarım eşimde bende vurulmadık daha senin eşin oldumu aşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…