- 6 Aralık 2017
- 6.314
- 6.503
- Konu Sahibi 1butterflyeffect
amin Allah razı olsun canım isteyen herkese nasip olsun inşAllahAy canım çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin Allah razı olsun canım isteyen herkese nasip olsun inşAllahAy canım çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin
İnşallah canımamin Allah razı olsun canım isteyen herkese nasip olsun inşAllah
Sebepsiz infertilitede tüp bebek tutma oladılığı varmıeşimin sperm sayısı az ve hareket yoktu bizde 2 kez yaptırdık orada sonuç olumsuz oldu malesef
Var tabiki neden olmasın bir arkadaşımın ikileri oldu oda 2 kez zübeyde de denedi 3. seferde başka bir merkezde aldı güzel haberiSebepsiz infertilitede tüp bebek tutma oladılığı varmı
Maşallah darısı başımıza dua edin bizleredeVar tabiki neden olmasın bir arkadaşımın ikileri oldu oda 2 kez zübeyde de denedi 3. seferde başka bir merkezde aldı güzel haberi
Amin inşAllah canım Rabbim en kısa zamanda kucağınızı doldursunMaşallah darısı başımıza dua edin bizlerede
Aminnnnn cümle evlat hasreti çekenlerin şu cuma günü hürmetine dualarımız kabul olur inşallahAmin inşAllah canım Rabbim en kısa zamanda kucağınızı doldursun
Amin Amin evlat diye açılan elleri boş çevirmesin Rabbim evlat hasreti çeken herkes hergün dularımda en iyi biz anlarız çünkü birbirimizi 3 yıl ne çektim ben biliyorum.Aminnnnn cümle evlat hasreti çekenlerin şu cuma günü hürmetine dualarımız kabul olur inşallah
Aynen bende öyle 3.yıl dolacak insanların lafından sözünden yıldım belkide sitresden olmuyo ama kafayı takmadan yapamıyorumAmin Amin evlat diye açılan elleri boş çevirmesin Rabbim evlat hasreti çeken herkes hergün dularımda en iyi biz anlarız çünkü birbirimizi 3 yıl ne çektim ben biliyorum.
Ah o insanlar yok mu zaten asla bu konuda konuşmalarına izin vermeyin laflarını tıkayın ağızlarına benim başıma çok gelmedi eş dost akraba baskısı bana bu konuda birşeyler söylemek isteyen bir kaç kişinin toplum içinde verdim ağızlarının payını bir daha kimse birşey diyemedi bu bizim hayatımız kimse söz sahibi değil olmamalı hele akıl vermeye hiç kalkışmamalı onlardan daha akıllı olduğumuz kesin herkesin aklı kendine kalsın bu süreçte üzüntümüz stremiz zaten hat safhada birde insanlarla uğraşmak zorunda değiliz.Aynen bende öyle 3.yıl dolacak insanların lafından sözünden yıldım belkide sitresden olmuyo ama kafayı takmadan yapamıyorum
Bende öyle yapıyom nazikce uyarınca olmuyo baktım artik şak şak cevp veriyom kendi ailem eşimin ailesi destek veriyo allahdan nasip kısmet artıkAh o insanlar yok mu zaten asla bu konuda konuşmalarına izin vermeyin laflarını tıkayın ağızlarına benim başıma çok gelmedi eş dost akraba baskısı bana bu konuda birşeyler söylemek isteyen bir kaç kişinin toplum içinde verdim ağızlarının payını bir daha kimse birşey diyemedi bu bizim hayatımız kimse söz sahibi değil olmamalı hele akıl vermeye hiç kalkışmamalı onlardan daha akıllı olduğumuz kesin herkesin aklı kendine kalsın bu süreçte üzüntümüz stremiz zaten hat safhada birde insanlarla uğraşmak zorunda değiliz.
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin güzel haberinizi alırız inşAllahBende öyle yapıyom nazikce uyarınca olmuyo baktım artik şak şak cevp veriyom kendi ailem eşimin ailesi destek veriyo allahdan nasip kısmet artık
histerospi neden oluypsun kiBenim simdi hsg ile histeroskobi kaldı daha önce hsg çekiodim onu biliyorum da bu historoskobi zor bişeymi onu araştırıyorum hsg mi zor omu
Daha karar vermedi ama doktor yaparız heralde dedi sebepsiz infertilite olunca bide bende aşılama,sonrası ufak bir miyom oluştu sülük sayesinde atıldımı atılmadımı bilmiyorum doktor miyomun varsa bakmamız lazım hamilelikde daha çabuk büyüme oluyomuşhisterospi neden oluypsun ki
hayırlısı olsun inşallahDaha karar vermedi ama doktor yaparız heralde dedi sebepsiz infertilite olunca bide bende aşılama,sonrası ufak bir miyom oluştu sülük sayesinde atıldımı atılmadımı bilmiyorum doktor miyomun varsa bakmamız lazım hamilelikde daha çabuk büyüme oluyomuş
hsg zor canım histereskopide hiçbir ağı acı hissetmedim ben, çok korkarak girmiştimetlikde histeroskopi olan varmı
Ben 2 aşılama öncesindede cekildim hsgyi bana fazla zor gelmedi onu cekendende değişiyo bazı insanlar nazik yapmıyo işini bende histeroskopi den korktum rahim içine çizik islem uygulandımı sizin çizik falan attilarmıhsg zor canım histereskopide hiçbir ağı acı hissetmedim ben, çok korkarak girmiştim
Bide etlikdemi yaptırdınız bu işlemi ya hamile hamilede çok bunalttım senide hakkını helal ethsg zor canım histereskopide hiçbir ağı acı hissetmedim ben, çok korkarak girmiştim