- 11 Ocak 2019
- 656
- 345
- 31
- Konu Sahibi 1butterflyeffect
Pazartesi salıya verdiler canım randevuyu salı gunü rahim filmi çekinecem nasip olursa sonrası nolur bilememCanım naptın gittin mi hastaneye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi salıya verdiler canım randevuyu salı gunü rahim filmi çekinecem nasip olursa sonrası nolur bilememCanım naptın gittin mi hastaneye
Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınPazartesi salıya verdiler canım randevuyu salı gunü rahim filmi çekinecem nasip olursa sonrası nolur bilemem
Meraba canım rahim filmi sonuçların nasıl çıktı umarım bi sıkıntı yoktur... Aşı konusunda doktora danıştın mıPazartesi salıya verdiler canım randevuyu salı gunü rahim filmi çekinecem nasip olursa sonrası nolur bilemem
Temiz çıktı canım sonuçlarım dün kurula girdim tüp bebege karar verildi yok kadın doğum doktorlarına sormadim aile hekimime sordum bebek düşündüğün için şimdilik vurulma dedi sen istersen kadın doğum doktoruna sorMeraba canım rahim filmi sonuçların nasıl çıktı umarım bi sıkıntı yoktur... Aşı konusunda doktora danıştın mı
İnşallah mucizene kavuşursun canımm.. Aşı için acele etmeyim en iyisi Benimde gitmeme daha var eşimin sonuçları daha çıkmadı onu bekliyoruzTemiz çıktı canım sonuçlarım dün kurula girdim tüp bebege karar verildi yok kadın doğum doktorlarına sormadim aile hekimime sordum bebek düşündüğün için şimdilik vurulma dedi sen istersen kadın doğum doktoruna sor
İnşallah tüm bekleyenler kavuşur yok canım bu süreçdeyken düşünmüyoruz daha aşıyım Rabbim yardımcımız olsunİnşallah mucizene kavuşursun canımm.. Aşı için acele etmeyim en iyisi Benimde gitmeme daha var eşimin sonuçları daha çıkmadı onu bekliyoruz
Aminn canım.. Kurula hemen aynı gün aldılar mı sizin rapor olacakmıydıİnşallah tüm bekleyenler kavuşur yok canım bu süreçdeyken düşünmüyoruz daha aşıyım Rabbim yardımcımız olsun
Evet 3 sene evli olup 2 aşılama yapana cıjar rapor bide prim sayısı varAminn canım.. Kurula hemen aynı gün aldılar mı sizin rapor olacakmıydı
Bunlar sebepsiz infertilite de olmuyor mu yada yanlış mı biliyorum acabaEvet 3 sene evli olup 2 aşılama yapana cıjar rapor bide prim sayısı var
Bizim bi sorun olmadığı için sebepsiz infertilite zatenBunlar sebepsiz infertilite de olmuyor mu yada yanlış mı biliyorum acaba
Anladım canım hadi hayırlısıBizim bi sorun olmadığı için sebepsiz infertilite zaten
Herkesin hakkında hayırlısı olsun bu gayretlerimiz bizi mutluluğa ulaştırır inşallah canımAnladım canım hadi hayırlısı
İnşallah canımm dualarımız bir Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğuHerkesin hakkında hayırlısı olsun bu gayretlerimiz bizi mutluluğa ulaştırır inşallah canım
Bende de öyle canım sabah erken saatte randevusuz alıyorlar bi yakınım öyle gitti bende öyle gideceğim adeti bekliyorumMerhaba kızlar ben 26nolu odaya randevu bulamıyorum sizde de öylemi
Yine randevusuz alırlar yani bana kağıt falan vermedi genetik sonuçlarını falan aldım o zaman da randevum yoktu tüp bebek bölümüne sormak için girmiştim sonuçlara bakıp adetin 2. günü buraya gel tedaviye burada devam etcez dediBende öyle yapacam kd26 tüpbebek diye bir kağıt yazip verdiydi doktor onu gösterip alacam artık sırayı
Şimdi aşılama ve tüpbebekleri yapıyorlar heralde yoksa niye randevu yok anlamadım hayırlısıYine randevusuz alırlar yani bana kağıt falan vermedi genetik sonuçlarını falan aldım o zaman da randevum yoktu tüp bebek bölümüne sormak için girmiştim sonuçlara bakıp adetin 2. günü buraya gel tedaviye burada devam etcez dedi
Heralde canm hayırlısı aynenŞimdi aşılama ve tüpbebekleri yapıyorlar heralde yoksa niye randevu yok anlamadım hayırlısı