- 26 Mayıs 2022
- 253
- 131
- 33
- 24
- Konu Sahibi alllahvargamyok
-
Tüp bebek gebeliği de aynı normal gebelik gibi hesaplanıyor. Son adet tarihine göre yani canımMerhaba kızlar benim kafam karıştı sizlere bir şey soracağım 10 Mart‘ta transfer oldum beta değerim 583 çıktı 11.gün kızlar size sorum şu adetin son tarihimi sayılıyor transfer günü sayılmıyormu bir kaç kişi öyle deyince kafam karıştı ben çünkü transfer günün sayıldığını biliyordum
Transfer gününü sayarsak 15 günlük fetüs eğer saymazsak 17 Şubat en sonki adet tarihim
Öylemi dersiniz çünkü 10 martta verildi bana embriyolar ondan önce yoktu ne bilim kafam error oldu bana görede biraz saçma geldi transfer gününü saymak daha mantıklı geliyor düşününceTüp bebek gebeliği de aynı normal gebelik gibi hesaplanıyor. Son adet tarihine göre yani canım
O zaman 2 haftalık değilde 35 günlükmü oluyorTüp bebek gebeliği de aynı normal gebelik gibi hesaplanıyor. Son adet tarihine göre yani canım
Bende tüp bebek ile hamile kaldım canım doktoruma gittiğimde belirttim son adet tarihimi sordu bende senin gibi şaşırdım tüp bebek merkezinde ki doktoruma sordum o da normal gebelik gibi hesaplanacağını söylediÖylemi dersiniz çünkü 10 martta verildi bana embriyolar ondan önce yoktu ne bilim kafam error oldu bana görede biraz saçma geldi transfer gününü saymak daha mantıklı geliyor düşününce
Normal gebelikte de ne zaman hamile kalındığı bilinmiyor canım o yüzden son adet tarihine göre hesaplanıyor ve tüp bebekte de transferi ne kadar bilsekte ne zaman tutundu bilemeyizO zaman 2 haftalık değilde 35 günlükmü oluyor17 şubattan sayarsak valla benim kafa gitti sjsjsjjsjs
Doğrudur o zaman bana yeni güncelleme geldi 5 haftalık gebeymişim ya ben sjsjsjaNormal gebelikte de ne zaman hamile kalındığı bilinmiyor canım o yüzden son adet tarihine göre hesaplanıyor ve tüp bebekte de transferi ne kadar bilsekte ne zaman tutundu bilemeyiz
Aynen canımDoğrudur o zaman bana yeni güncelleme geldi 5 haftalık gebeymişim ya ben sjsjsja
Amin kuzum inşallah valla bu cumaya aldım randevu keseyi görmek için ben çift embriyo oldum ikiz olsa dahi görünürmü sizce ?Aynen canımhatta bu haftaiçi doktora gidersen keseyi bile görebilirsin inşallah sağlıkla mutlulukla huzurla kucağımıza almak nasip olur
Görünür bence, benimki tek embriyoyduAmin kuzum inşallah valla bu cumaya aldım randevu keseyi görmek için ben çift embriyo oldum ikiz olsa dahi görünürmü sizce ?
Tüp bebekte de aynı normal süreçte ki gibi regl işe başlayan süreç aynı olduğundan reglin 1. Günü hesaplanıyor. Aynı normal kadında ki gibi sizin de reglin 1. Veya2. Günü yumurtalarınız gelişmeye döllenmeye vs başlıyor tek fark onların vücudunda gerçekleşen bizim laboratuarda gerçekleşiyorMerhaba kızlar benim kafam karıştı sizlere bir şey soracağım 10 Mart‘ta transfer oldum beta değerim 583 çıktı 11.gün kızlar size sorum şu adetin son tarihimi sayılıyor transfer günü sayılmıyormu bir kaç kişi öyle deyince kafam karıştı ben çünkü transfer günün sayıldığını biliyordum
Transfer gününü sayarsak 15 günlük fetüs eğer saymazsak 17 Şubat en sonki adet tarihim
Çok güzel şekilde belirttinzi çok teşekkürler şimdi rahatladımTüp bebekte de aynı normal süreçte ki gibi regl işe başlayan süreç aynı olduğundan reglin 1. Günü hesaplanıyor. Aynı normal kadında ki gibi sizin de reglin 1. Veya2. Günü yumurtalarınız gelişmeye döllenmeye vs başlıyor tek fark onların vücudunda gerçekleşen bizim laboratuarda gerçekleşiyor
Son adet tarihi baz alınırTüp bebekte son adet tarihi değil, transfer tarihi ve embriyo kaçıncı gün embriyosu hesaplama ona göre yapılıyor.
Doktorum hesaplarken transfer tarihini baz aldı.Son adet tarihi baz alınır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?