Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bak bu içimi dahada rahatlattı benimde 8. Gün hafif pembe geldi çok şükür allahıma ne kadar şükretsem az allahım düşmanıma dahi nasip etsinnnn

allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı diğer arkadaşların başına inşallah

canım 1-2 güne kesilir yerleşme kanaman.

vajinal fitilini ihmal etme ya da jel hangisini kullanıyorsan rahmi destekliyor biliyorsun.

Aminn cnm allah razı olsun isteyen herkeze nasip eder inşallah çok dua edicem onlara
Jel kullanıyorum cnm ihmal etmem cnm tekrar sağol bilgilendirdiğin için çok iyisin güzel anne

gözün aydın canım hamilesin dört gün önceden böyle çıktığına göre belkimde ikizlere hamilesin akıllım boşuna stres yapıp kendinide bebeğini yada bebeklerinide üzme

4 senedir her ay negatif gördüğüm için stres yaptım yine olmadı diye çok şükür bu sefer old sanırım cnm hala gülemiyorum ama şoktayım ondan herhalde ...
İnan hep dualarımdasınız hepimizin yüzü gülsün hepimiz anne oluruz inşallah cnm

Sağol temiz kalpli arkadaşım dualarımdasınız ismisinizi bilmiyorum ezan okunduğunda burdaki isminizle dua ettim allah biliyor içimi hepimiz mutlu olalımm

sağol canım dualrın için rabbim sağlıkla kucağına aşmayı nasip etsin inş

cupcake bebişin seninle demek çok sevindimm Rabbim kucağına alana kadra sağlıkla devamını nasip etsinn inşaalah
:118::118::118::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::96::96:

cupcake bebişin seninle demek çok sevindimm Rabbim kucağına alana kadra sağlıkla devamını nasip etsinn inşaalah
:118::118::118::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::96::96:

Amin cnm inşallahhhhh isteyen herkeze nasip olur
Sende hep aklımdasın dualarımdasın cansınız siz cannn
Şoku atlatim bi kendime gelim bende sevinicem eşim sevinmedi çünkü garibim inanmadı bende inanamadım kanım dondu hepimiz mutlu haberler alalım hepimizin yüzü gülsün

Cnmmmmmmmmmm çok özür dilerim farkında olmadan seni üzdümm ((
Ağlattım güzel anneyi cnm dua ettin allah senden razı olsun inan o dualar beni rahatlattı çok fazla iyisiniz allah sizden razı olsun en kısa zamanda hayırlısıyla sende güzel haberler alacaksın cnm benim

face sayfamda okumuştumm kız evlat candır başkadır Saracımm nasılsın bu kilolar gidecek diye diye eriyeceksin gözümüzün önündee

inşaallah şoku atlatına başka heyecanlar saracak sizi keseyi görüp kalp atışını dinleyince kocan da dank edeecek inşaallah merak etmee

iyiyim canım bu kilolar gidecek kararlıyım senin kilolar ne alemde sende erimeye başladınmı tatlım

Güünnaayyddınnnnn cancağızlarım
Güpgüzel bir pazar günü diliyorum herkese...
Herif günü malum adamlara çemkirmeyin desemde ben çemkirdim bile

iyiyim canım bu kilolar gidecek kararlıyım senin kilolar ne alemde sende erimeye başladınmı tatlım
kızlar erimişsin diyorlar ama ben 72 de çakıldım kaldımm rejim yaptığımda sylenemez bu ara hepten stresteyiz zaten biliyorusnuz azçok..Eşimin Mr sonucu temiz çıktı diyebilirim ufak bir kist var ama o da doğuştan herkeste olna bir kistin bir mm fazlaymış ve ilaç tedaviisyle burun amliyatını da olunca toparalbnabileceğini düşünüyor kendi doktoru henüz nörolog görmedi sonuçları ..kendi estetik cerrhı yorumladı adam sürekli yurt dışında cerrah yanı da oluncaa bilgili tabiii rahatladık bi,raz arkadaşlrımızda çok ilgilendiler..Gülden hemen netten araştırmışş sağolsun içimizi rahatlattılar...o kadar stres ve koşuşturmacadan sonra girp oldu burnunu çekerek dolaşıyor evde..elektrikler de kesilip duuryor...bana da bulaştırdı galiba yanıyor burnum sızlıyor....
Güünnaayyddınnnnn cancağızlarım
Güpgüzel bir pazar günü diliyorum herkese...
Herif günü malum adamlara çemkirmeyin desemde ben çemkirdim bile

Tünaydın bebişimm Cansın sen caaann 2 gündür desteğin olmasa atlatamazdım canımm Allah razı olsunn evini bebk seleriyle doldurusn evlat kokusuyla tüttürsünn inşaalah aklımı aldı benim panik atak kocam...3 tane kistim var dedi yüreğme iniyordu..eve de gelemedi şaşkın birtürlü...çemkirmemeye çalışıyorum giribi atlatsın bak ben ona neler yapıyorumm..
sıkıyorsa yapsın bakalım artık o duygu sömürülerinii..yemezler bu saatten sonraa
bir de gribi atlataydıkk iyiyid...
gece gece sabaha kadar kv ile görümcekle uğraştım ruyamdaaa...kadın beni sinir etti hayırdır inşaallah

tatlım çok geçmiş olsun eşinde kistmi varmış benim haberim yok yazmışmıydın çok üzüldüm ama neyseki önemli değilmiş Rabbim tez zamanda şifa versin herşeyin başı sağlık sağlık yerindeyse kiloda verilir evlat sahibide olunur Rabbim sevdiklerimizi bize bağışlasın yeter gerisi mühim değil

sensin can taammıııı kızaaammmmm...
Allah sağlık versin canım çok içlendim sen 3 tane kitle varmış deyince çok şükür kistmiş ve zararsız olanlarından beterinden korusun Rabbim ve bir daha sağlıkla sınamasın inşallah çok zor aklıma birden daha anne baba olamadılar ya kötü bişeyse evlat hasretlerini bırakıp can derdine düşecekler dedim amaannn bitti gitti işte...
rüyanda hayıra çıksın dicemde konu mankenleri fena
kötü günler geçirdin onun etkiside olabilir canım..

sağol bebişimm...bir saattir bakırköy acıbademde çalışan kardeşimle ve bugünkü nöbetçi nörologla görüşüyoruz..raporu mail attık doktor bizzat aradı sağolsun...

sağol bebişimm...bir saattir bakırköy acıbademde çalışan kardeşimle ve bugünkü nöbetçi nörologla görüşüyoruz..raporu mail attık doktor bizzat aradı sağolsun...

Maşallahhhh cnm herşey yolunda olmasına çok sevindim :)
Bakırköy yazmışsın benim doğduğum büyüdüğüm yer gençliğim orda geçti çok severim her gittiğimde duygulanırım ...

Cnm nasılsın az kaldı seninde kan testine varmı belirti ?
Ben yarın yine kan testi yaptırıcam bakalım yükselma olacak mı
Senin sonucunu çok merak ediyorum inşallah senden de güzel haberler alırız cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…