canım ne kanı ne tahlili ne oldu doktorunu aradınmı ya hemen doktorunu bı ara sor...inşallah guzel sonuc alıcaksın regl kanı olsa daha erken zaten ay bilemedim lütfen sonucu öğrenince hemen yaz bekliyorum bende dua ediyorum sen gelene kadar sanaaaa
günaydın canım topiği bir açtım cupcakelove nin son durumunu gördüm endişeli bir halde onu bekliyorum şimdi...
günü gereği bu kanamanın gebelikten olması daha büyük ihtimal ama nasıl bir kanama onu bilmiyoruz kırmızı ise erken regl olabilir..
inşallah öyle değildirde güzel haberle döner:18::18:
aynen canım ya bende cupcakelove sonuncunu bekliyorum morelim alt üst oldu inşaalaahh güzel haberlerle gelir buraya
of ya benimde bugun sinirlerimmi bozuk ne habire aglayasım geliyor niyeyse cupcaklove okudum başladım aglamaya ne oluyooo ya valla resmen sinir bastı bana bendemi gidip tahlil yapsam napsam acaba iyice kafam dagıldı... Dua ediyorum ediyorum saati bırak dakika geçmiyor ya bi an evvel gelsede güldürse bize
daha bekle canım erken test için canını sıkma ayrıca sonucu belli olmayan birşey için kötü düşünüp üzülmen yersiz..
hiiçççç belli olmaz neler gördük burda...
canım sanırım hamilesin dün bi arkadas sonucları 30 bişeydi hamileyim yazmıstı bende hiç bilmiyorumkii doktoruu arasanda surda agız tadıyla bi sevinsekSonuç 38.41 ne demek cnm ???
Sonuç 38.41 ne demek cnm ???
Sonuç 38.41 ne demek cnm ???
Kızlar gerçekten hamilemiyim ben şoktayım şuan... sabah çok ağladım hem ağladım hem sizlere dua ettim şuanda ezan okunuyor nasıl dua ettim anlatamam sevinmek istiyorum ama dondum kaldım allah sizden razı olsun dualrınız sayesinde siz olmasaydınız ben napardım cansınsınız cannn sizi çook seviyorummm mmm
merhaba canım sonucun bence çok güzel 38. daha 4 günün var üstelik.
benim de tranferden sonraki 8. 9.gün hafif pembe kahve gibi kanamam olmuştu çok ağlamıştım yine olmadı diye.
kan da vermedim inadımdan, öyle kendime işkence ettim. tahlil günü de idrarda silik pembe görünce
öyle kan verdim. seninki katlar daha. dinlen güzelce.
Kızlar gerçekten hamilemiyim ben şoktayım şuan... sabah çok ağladım hem ağladım hem sizlere dua ettim şuanda ezan okunuyor nasıl dua ettim anlatamam sevinmek istiyorum ama dondum kaldım allah sizden razı olsun dualrınız sayesinde siz olmasaydınız ben napardım cansınsınız cannn sizi çook seviyorummm mmm
hamilesin canım çok şükür sevin tadını çıkar artık...
kanaman ne durumda peki uzan ve ayaklarının altına yastık bişi koy bel hizandan daha yüksek dursun ayakların yat dinlen biraz...
bencede degerin yüksek üstelik daha gün var ve daha çok yükselicekk hamilesin hamileeeee inşaalllahhhhh saglıcakla kucagına alırsın bebişiniiii canımm hadii gözün aydınn ay cok sevindim maşallah maşalllahhhhh
gözün aydınnnnnnnnnnnn
Az önce gittim lavoboya varla yok arası göründü ama anlamadım 18 aralıkta yine yaptırıcam inşallah yükselirr
Şuan yatıyorum dinlicem senii cnm bu iyliğini hiç bir zaman unutmıcam istanbula gel ben koşturucam herşeyine inşallah gerek kalmaz
Şoku atlatırım inşallah eşime anlattım onunda hiç inanası gelmedi acaba ilaçlardanmı yüksek çıktı diyor o da şokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?