Tüp Bebek Günlüğümüz !

günü gereği bu kanamanın gebelikten olması daha büyük ihtimal ama nasıl bir kanama onu bilmiyoruz kırmızı ise erken regl olabilir..
inşallah öyle değildirde güzel haberle döner:18::18:

günü gereği bu kanamanın gebelikten olması daha büyük ihtimal ama nasıl bir kanama onu bilmiyoruz kırmızı ise erken regl olabilir..
inşallah öyle değildirde güzel haberle döner:18::18:

of ya benimde bugun sinirlerimmi bozuk ne habire aglayasım geliyor niyeyse cupcaklove okudum başladım aglamaya ne oluyooo ya valla resmen sinir bastı bana bendemi gidip tahlil yapsam napsam acaba iyice kafam dagıldı... Dua ediyorum ediyorum saati bırak dakika geçmiyor ya bi an evvel gelsede güldürse bize

daha bekle canım erken test için canını sıkma ayrıca sonucu belli olmayan birşey için kötü düşünüp üzülmen yersiz..
hiiçççç belli olmaz neler gördük burda...

Sonuç 38.41 ne demek cnm ???

hamilesiinnnnnnnnn çok şükür süpperrrrrr bi haber buuuuuuuuu
test gününe var daha canım o yüzden şimdi düşük biraz ama gününe göre çok normal bir değer maşallahhh...
çok dikkat et kanama oldu sonuçta sakın iş güç yapma dinlen bol bol

merhaba canım sonucun bence çok güzel 38. daha 4 günün var üstelik.

benim de tranferden sonraki 8. 9.gün hafif pembe kahve gibi kanamam olmuştu çok ağlamıştım yine olmadı diye.

kan da vermedim inadımdan, öyle kendime işkence ettim. tahlil günü de idrarda silik pembe görünce

öyle kan verdim. seninki katlar daha. dinlen güzelce.

Kızlar gerçekten hamilemiyim ben şoktayım şuan... sabah çok ağladım hem ağladım hem sizlere dua ettim şuanda ezan okunuyor nasıl dua ettim anlatamam sevinmek istiyorum ama dondum kaldım allah sizden razı olsun dualrınız sayesinde siz olmasaydınız ben napardım cansınsınız cannn sizi çook seviyorummm mmm

hamilesin canım çok şükür sevin tadını çıkar artık...
kanaman ne durumda peki uzan ve ayaklarının altına yastık bişi koy bel hizandan daha yüksek dursun ayakların yat dinlen biraz...

Bak bu içimi dahada rahatlattı benimde 8. Gün hafif pembe geldi çok şükür allahıma ne kadar şükretsem az allahım düşmanıma dahi nasip etsinnnn

bencede degerin yüksek üstelik daha gün var ve daha çok yükselicekk hamilesin hamileeeee inşaalllahhhhh saglıcakla kucagına alırsın bebişiniiii canımm hadii gözün aydınn ay cok sevindim maşallah maşalllahhhhh

hamilesin canım çok şükür sevin tadını çıkar artık...
kanaman ne durumda peki uzan ve ayaklarının altına yastık bişi koy bel hizandan daha yüksek dursun ayakların yat dinlen biraz...

Az önce gittim lavoboya varla yok arası göründü ama anlamadım 18 aralıkta yine yaptırıcam inşallah yükselirr
Şuan yatıyorum dinlicem senii cnm bu iyliğini hiç bir zaman unutmıcam istanbula gel ben koşturucam herşeyine inşallah gerek kalmaz
Şoku atlatırım inşallah eşime anlattım onunda hiç inanası gelmedi acaba ilaçlardanmı yüksek çıktı diyor o da şokta

Canımmmmmmmmm benim test gününe kadar sana dua edicem alahım inşallah seninde yüzün güler kimse üzülmesinnn herkez pozitif sonuç alsınnn anneliği isteyen herkez tatsınn

ohh süper belliki minnak iyice bi yer açmış içerde annesi azcık sağa sola çarpınca kanama yapmıştır
doğal bir durum yaşıyorsun bir çok gebede oluyor böyle...
normal test gününde de değerin olması gerektiği gibi çıkacak göreceksin...
ilaçlardan böyle çıkmaz söyle enişteye inansın sevinsin artık...
ayrıca çooooook teşekkür ediyorum güzel yüreklim her defasında bunu söylüyorsun gelirsem görüşmeyi bende çok istiyorum canım inşallah..bu güzel gönlüne göre verdi Rabbim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…