Tüp Bebek Günlüğümüz !

tabi giycen o çizmeler için kaç takla attın sen

hala öğle namazımı kılmadım kılayım ardından da çamaşırları asayım geleyim beni özleyin taammıııı

Bende kilosunu merak ediyorum canım bakalım yarın belli olcak

Hayırlısı canım. :)

Canım benim negatifti ama ateşim progesterona rağmen düştü. Bence bu yöntem yanılmıyor. Ve senin ateşin düşmedi ve bence sen pozitifsin :)

aaaaaaaaaaa
başlıyomusun nasipse canım tedaviyee bilmiyodum ben..
hadi hayırlısı canım yaaa cok sevindim bu son olsun inşallah
hım evet cnm yazmamıs olabilir buraya..son olur inşallah canım ... bakalım dr.la görüşücez ne diyecek.işte böyle şekerimm...

canım işin şakası pc beni sinir edio bak bi mesajı kaç dakkada yazabildim ...telefonda da zor oluyo biliosun o sebebten ötürü yazamadım..
o zaman ben sıkı sıkı giyinim canım ne olur ne olmaz saol tatlım verdiğin bilgiler için..

Son düzenleme:
canımmm ne kadar cok isterim hamile kalabilmeniiiiiii ...inşallah sonucun pozitif çıkıcakk..

Son düzenleme:
cumartesi aklıma geldi gecenin bi yarısı 9 ay ne oldu diye geçmişten okumaya başladım salı ama pazartesi yapacaz demiş şuan çoook merak ediyorum inş tutmuşturrrrr

saol bebişim şifa olsun inşaalah ben de yaptırıcam bana da şifa olur diye umuyorum..Rabbim bereketlendirisnn geceniz bebişimm inş

ceketi attırmam şart oldu zaten yastık yorgan kısmını 4 akşamdır pas geçmiyoruz bu ay çok çalıştık bi de ceketi attırdımmı tamamdır bu iş ceketle garantiye alırım gebeliği
hay maaşallah...ben de ceket eseriyim tahminim....ama hiç anama çekmemişimm...Güldencimm senden garantili gebelik beklentiisi içindeyiz topik halkı olarakk
yok şekerim takla atmadım yaw herşey isteyerek oldu zorlama yalakalık vs..yok yanihele ekşın tamamen isteyerekti

Eki Görüntüle 834501 Rabbim aşkınızı artırısın daim etsinn inşaallah[/ATTACH]Eki Görüntüle 834500 Eki Görüntüle 834499 Eki Görüntüle 834500 Eki Görüntüle 834501
9ay bi test yapaydı iyiydi:97::97::97:
he yaa yapaydı iyiydi çatladık burdaaa beklerken:97::97::100::100:

Son düzenleme:

evet sen sıkı sıkı giyin baktın sıcak geldi çıkarırsın üzerindekileri
zaten doktorda çıkarcan uçakta çıkarmaya başlarsın doktora gidene kadar bişi kalmaz üzerinde

ceket falan filan valla iyi çalıştık bu ay olması lazım semuş bilemiyorum yani garantiyede aldım ama bakcez inşallah olcek bu ay

erken gebelik testi aldım şu 10 mg ölçenden belli belirsiz bi çizgi çıktı acaba hamişmiyim kızlar
bugün 2. gün transferinin 11. günü :18::18::18::18:

erken gebelik testi aldım şu 10 mg ölçenden belli belirsiz bi çizgi çıktı acaba hamişmiyim kızlar

yine heyecanlandım ya inşallah pozitifdir heveslenip heveslenip üzülmeyelim hiçbirimiz hepimiz hamiş kalalım noooluuuurrr Allahımmmm

Kızlar ben çok gereksiz bir iş yaptım ve 7binli sayfalara giderek ilk tüp bebek denememdeki yazılarımı bulmaya çalıştım. Çünkü o döneme dair her şeyi silmişim kafamdan. Tek kaynağım KK. Neyseki buldum ve bulduklarım bana biraz umut verdi. O sefer sürekli adet olacakmışım gibi hissediyorum yazmışım. Ağrılarım varmış. Ama bu defa yok. Ez azından bu sefer işler biraz daha farklı gidiyor. Tabii ilaçlarım farklı her şey farklı ama olsun yinede moralim düzeldi.

sayfa 7737'de negatifimi ilan ettiğim mesajım var Hey gibi günler. İnşallah bu defa yüzüm güler. Benim ve benim gibi bunca hayal kırıklığına rağmen sabırla bekleyen bütün arkadaşlarımın...

Bugun transfer sonrasi 7.gunum.meraktan catliyorum acaba bebisler duruyor mu sadece sag kasigimda arasira sizi şeklinde birseyler var bu arada gecmis konuşmaları okuma firsatim olmadi hamilemiz var mi.9ay canim test sonucunu ogrendin mi....

Bence gun gelecek hepimiz hamilelik sevincimizi paylaşacağız. Sadece biraz sabır canim allahim bizi evlat hasretiyle siniyor....

koysana testin fotosunu buraya hadiiiii
çizgi varsa gebesin canım ama bende görmek istiyorum

ama sen şimdi neden üzdün kendini durduk yere...
geçmiş işte adı üstünde bu kez farklı olacak işte...

Bugun transfer sonrasi 7.gunum.meraktan catliyorum acaba bebisler duruyor mu sadece sag kasigimda arasira sizi şeklinde birseyler var bu arada gecmis konuşmaları okuma firsatim olmadi hamilemiz var mi.9ay canim test sonucunu ogrendin mi....

bana sen hamilesin gibi geliyor gör bak

emineeeeee çok fena hamilesin sennnn tebrik ediyorum canım

ayyyyyy çok heyecanlandım ya heyecandan gidecek şimdi allah muhafaza

offf midemde kelebekler uçuşuyor normalde bugün adet olma günüm dün akşamdan beri çok fena göğüslerim acıyordu hep regl olacağım sandım yaaaa inşallah hamişimdirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…