• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet yaa bende sinir oluyorum dediğin gibi:47:
canım böbreklerim su utuyo benm cok sık idrara cıksamda ödem topluyorum lanet olsunki ne yeşil cay nede başka bişi kullanamıyorum ama bu sefer yapıcam inşallah

Hımmm peki mısır püskülü, kiraz sapı, maydanoz, tarçın karışımını kaynatıp denedin mi? Bu arada bu tür şeyleri yaparken hamile kalrsan hemen kesmen gerekiyor biliyorsun dimi? Bende de çok ciddi ödem sorunu var. Nefrolojiye gönderdiler de gitmedim. Niyeyse gitmek istemedim. Bebek için ilaç kullanmak ve ertelemek istemedim. Öünkü diyetle düzenli ve dengeli beslenmeyle atabiliyorum ödemi.

hem yaz hem ne bulursan sokuştur göbüşe iki işide bir arada yapabilirsin ben sana güveniyorum inanıyorum:1::1::1:
verdim gazı gitti şimdi göbüşün fotosunda...

:1::1::1::1::1:
doğru dedin ceket atsa gebe kalıyor kadınceğizler yazııkkkkk:1::1:
bak bize ne rahatız korunmaya gerek yok ohhhh miss gibi:1::1:
içime polyanna kaçmış bugün olumlu tarafından bakıyorum herşeye sanırsam bu polyannada infertil:1::1::1:
benim beyim hiç ceket atmadı üstüme acaba ondanmı gebe kalamadım bunca yıl:44::44::1:
bi deneyim ben bunu:1::1:
marka olan ceketlerinden atsın ama üzerime bebekim marka bebe olcak benim:1::1:

süpperrr:46::46::46::46:
madde 5 egunal ile takılıp pozitif enerji depolayacam beraber gebe kalcaz:1:

Hahahahahah kesin içine polyanna kaçmış bugün senin .:) onun yanına yastık mastık koy bişiler de bu ay işe yarasın bari. Akşama da ceketi attırırsın :)

Son düzenleme:
kızzz ben bunu hiç düşünmemiştim belkide kadınlar haklı:44:
benim kocişte hiç ceket atmadı üstüme :40:
belkide ondan gebe kalamıyoz du ben bunu bi akşam deniyimmm:52::52::23:

bencede hep diyoruz ama hiç üzerimize ceket atılmışlığı varmı tabiki hayıııırrrrrr:1:
o zaman bu ay üzerimize ceket attırıyoruz:60::60::60::60:
gelsin bebişler:52::52::52::1:

yap tabii bişiler artık neyse çıksın belirsizlik sona ersin...
durduğun kabahat kalk git al hadi bak halada adet olmadın umut verici bu heyecan yaptım ben şimdi:52::52::52:

Meraktan ölüyorum :) Eşim sabah içinden ne geçiyor diye sordu. Heveslenmesin diye olmadı sanırım dedim. Kendini her şeye hazırladın. Dünden yemeğimi de yaptım. Negatif çıkarsa yemekle uğraşamam diye. Hazırım yani, bakalım ne olcak. Akiam yemekten sonra yapacağım. Elimde cuzu testlerden varda onları kullanmak istemiyorum. Tarihleri de geçmiş. Hassas test %99 doğru sonuç veriyormuş.

Ya kızlar bu arada bu ay boş geçecek ya bende. O nu doldurayım diyorum.
Şimdi
1. soğan kürü yapıcam.
2. kocaya keçiboynuzu ve arı polenine devam
3. evrene resim yollayacam. kartpostal misali bide imza atim:)
4. yumi takibi yapıcam.
Eee başka bişi lazım mı?

Günde 400 mg coenzyme Q10 tavsiye ediyorum şiddetle. Ve Omega 3.

Sen benim ateş grafiğime bakmadın ama :S

Son düzenleme:
Hımmm peki mısır püskülü, kiraz sapı, rezene, tarçın karışımını kaynatıp denedin mi? Bu arada bu tür şeyleri yaparken hamile kalrsan hemen kesmen gerekiyor biliyorsun dimi? Bende de çok ciddi ödem sorunu var. Nefrolojiye gönderdiler de gitmedim. Niyeyse gitmek istemedim. Bebek için ilaç kullanmak ve ertelemek istemedim. Öünkü diyetle düzenli ve dengeli beslenmeyle atabiliyorum ödemi.

Hahahahahah kesin içine polyanna kaçmış bugün senin .:) onun yanına yastık mastık koy bişiler de bu ay işe yarasın bari. Akşama da ceketi attırırsın :)
tabiki biliyorum canım bilmemmi mısır püskülünü denemiştim tek basına yeterli olmadı nasipse kiraz sapı yapıcam annemde varmıs maydanoz suyu filan denicem kısmetse

tabiki biliyorum canım bilmemmi mısır püskülünü denemiştim tek basına yeterli olmadı nasipse kiraz sapı yapıcam annemde varmıs maydanoz suyu filan denicem kısmetse

Canım mısır püskülü, kiraz sapı, maydonoz sapı, tarçn ve limonu hepsini bir kaynatman lazım. Çok daha etkili olur. Bu arada demin maydanoz yazacağoıma rezene demişim ne alakaysa düzeltiyorum hemen

ceketi attırmam şart oldu zaten yastık yorgan kısmını 4 akşamdır pas geçmiyoruz bu ay çok çalıştık bi de ceketi attırdımmı tamamdır bu iş ceketle garantiye alırım gebeliği:1::1:

Son düzenleme:
canlar nasılsınız sabahatan bankada işlerim vardı gittim obooooo ana baba günüydü

Meraktan ölüyorum :) Eşim sabah içinden ne geçiyor diye sordu. Heveslenmesin diye olmadı sanırım dedim. Kendini her şeye hazırladın. Dünden yemeğimi de yaptım. Negatif çıkarsa yemekle uğraşamam diye. Hazırım yani, bakalım ne olcak. Akiam yemekten sonra yapacağım. Elimde cuzu testlerden varda onları kullanmak istemiyorum. Tarihleri de geçmiş. Hassas test %99 doğru sonuç veriyormuş.

Ya ben grafiklere nerden giriliyo bilmiyorum da ondan sana soruyorum canm ya. Geçen koymuştun onu inceledim. ama sen koymasan ben bulamam onu yani

eşine olmadı demen iyi olmuş beklemesin adam umutla olursa zaten büyük mutluluk...
demek akşama yapcaksın Allahım güldürsün yüzünü nasıl istiyorum gebe kalmanı bilemezsin...
Günde 400 mg coenzyme Q10 tavsiye ediyorum şiddetle. Ve Omega 3. demişsin peki hangi markaları kullandın söylesene bende alayım..

eşine olmadı demen iyi olmuş beklemesin adam umutla olursa zaten büyük mutluluk...
demek akşama yapcaksın Allahım güldürsün yüzünü nasıl istiyorum gebe kalmanı bilemezsin...
Günde 400 mg coenzyme Q10 tavsiye ediyorum şiddetle. Ve Omega 3. demişsin peki hangi markaları kullandın söylesene bende alayım..

Ben amway in nutriwayini kullanıyorum omega 3 olarak. solgarın 3 katı omega 3 içeriyor. Q10 i ilk defa duydum bunların hepsini biz i içicez yoksa kocalar mı onu anlamadım ama ben ya.

AAAAAAaaaaaaaaaa evet ateşin kaççç?????

Canım ateşim düşmedi ya o beni biraz umutlandırdı :52: Bugün 14. günüm. Geçen seninle diğer tüp denemelerimin de grafiklerini paylaşmıştım. İlkinde 12. günden sonra ölçmeyi bırakmışım. İkincisinde de 10. günden düşmüştü.

$bbt.png

Günaydın arkadaşlar. Herkese iyi bir gün diliyorum!

Canım haklı olabilirsin. Şu şekilde oluyor o zaman: Ateş düşerse hamile değilsin. Ateş yüksek kalırsa hamile olabilirsin de olmayabilirsin de. Bak bu benim ilk tüp denemem; ateş yüksek kaldı ama negatifti

Eki Görüntüle 833399

Bu da dondurulmuş transferim. Ateşim düştü ve yine negatifti;

Eki Görüntüle 833400

Bu da bu seferki tablom. Hem düştü hem yükseldi. Sonu hayır olur inşallah! Sen ne düşünüyorsun nasıl sence?

Eki Görüntüle 833401

canımcım bu mesajı alıntıladım bakabilirsin...

Ben amway in nutriwayini kullanıyorum omega 3 olarak. solgarın 3 katı omega 3 içeriyor. Q10 i ilk defa duydum bunların hepsini biz i içicez yoksa kocalar mı onu anlamadım ama ben ya.

heee tamam canım bi bakayım ben bu markalara..
kocacım kuzu gibidir ne versem yer içer bebek olsun diye ama ben tembelim bişiler bulayımda içireyim bari:1:

Canım ateşim düşmedi ya o beni biraz umutlandırdı :52: Bugün 14. günüm. Geçen seninle diğer tüp denemelerimin de grafiklerini paylaşmıştım. İlkinde 12. günden sonra ölçmeyi bırakmışım. İkincisinde de 10. günden düşmüştü.

Eki Görüntüle 834359

ayyy 9ay şimdi heyecan yaptım işte bak. Benim adet günü küt diye düşmüştü ateşim. test gününden 1 gün önceydi. HAdi ya hemen sıkış 4 saat ve yap şu idrar testini. Senden çok umutluyum ben.

heee tamam canım bi bakayım ben bu markalara..
kocacım kuzu gibidir ne versem yer içer bebek olsun diye ama ben tembelim bişiler bulayımda içireyim bari:1:

Amway üyelik istiyor. Eğer onda karar kılarsan ben yardımcı olurum sana.
Q10 de varmış amwayde. hemde 60 kapsül 2 aylık yani 87 tl.
omega 3 de 90 kapsül bu da 3 aylık 81 tl (bendeki bu.)

:3:slm kızlar nasılsınz inş iyisinizdir hepte iyi olun :40:ateşle beneğin alakasını anlamaya çalıştım ama :50:bulamadım ne ıkutor şimcik bu ateşler :44:bu arada bizm burdaki hastaneden bizmkinin ısrarıyla tüp mrkzine randevu aldım yarına muayene ve görüşme baklım ne diyeck ben hazır değilm zamnıda değil gbi:40:bakalım rabbimnden hayırlısı olsun siz durumlar nasıl doğuranlar kayboldu :30:ortalıktan :40:

Back