• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayyyyyy çok heyecanlandım ya heyecandan gidecek şimdi allah muhafaza :9::9::9::9:

offf midemde kelebekler uçuşuyor normalde bugün adet olma günüm dün akşamdan beri çok fena göğüslerim acıyordu hep regl olacağım sandım yaaaa inşallah hamişimdirrr

ben hamilesin diyorsam hamilesin o kadaarrrrrrr bak beni deli kadir e bağlama uleennn hamilesin taammııııı...
kan ver inanmıyorsan:1::1::1:

inanıyorum sana inanmak çok isityorum sen çok tecrübelisin her konuda güveniyorum sana :13::13::13::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::52::52::52::52:

canım hamilesin idrar testi yanlış çıkan 2 kişi biliyorum yani o kadaarrrrr hatun arasında 2 kişi çok az o sebepten doğru senin testin zaten öyle bir görüntüsü var... Rabbim sağlıklı gebelik versin inşallah...

inşallah bende merakla bekliyorum onuuu

sen bekleme onu ben beklerim sen git kan ver:1::1::1:

canım hamilesin idrar testi yanlış çıkan 2 kişi biliyorum yani o kadaarrrrr hatun arasında 2 kişi çok az o sebepten doğru senin testin zaten öyle bir görüntüsü var... Rabbim sağlıklı gebelik versin inşallah...

sen bekleme onu ben beklerim sen git kan ver:1::1::1:

gidiyorum 2 saate sonucu yazarımmm:14::14::14:

bana sen hamilesin gibi geliyor gör bak :1::1::1:[/QUOTE]

Inşallah canim ya dediginiz gibi erken test yapacagim ama kocami ikna edebilirsem.ama lekenme veya yerlesme kanamasi falan yok.agri da....off belirsizlik ne zormus ya.....

Inşallah canim ya dediginiz gibi erken test yapacagim ama kocami ikna edebilirsem.ama lekenme veya yerlesme kanamasi falan yok.agri da....off belirsizlik ne zormus ya.....

lekelenme çok az arkadaşımızda oluyor zaten olacak diye bekleme bence...
genelde kızlar kasık ağrısından bahsederler adet olacakmış hissi göğüslerde hassasiyet vs..inşallah sende bunlar olsun ya da olmasın sonuç pozitif olsun belirti olacak diye birşeyde yok canımcım zaten kullandığımız hormonların bir sürü yan etkisi var gebe gibi hissettiren yanılmamak için çokta belirtilere takılmamak lazım...

kızlar işim gücüm var sizden haber gelecek diye pc ye yapıştım kaldım hadi güzel haberlerinizle sevindirin bizi:16::16::16:

bana sen hamilesin gibi geliyor gör bak :1::1::1:

Inşallah canim ya dediginiz gibi erken test yapacagim ama kocami ikna edebilirsem.ama lekenme veya yerlesme kanamasi falan yok.agri da....off belirsizlik ne zormus ya.....[/QUOTE]

güzel haberle geleceksin kuzum ağlak durma gülsün yüzün:16::16::16:

lekelenme çok az arkadaşımızda oluyor zaten olacak diye bekleme bence...
genelde kızlar kasık ağrısından bahsederler adet olacakmış hissi göğüslerde hassasiyet vs..inşallah sende bunlar olsun ya da olmasın sonuç pozitif olsun belirti olacak diye birşeyde yok canımcım zaten kullandığımız hormonların bir sürü yan etkisi var gebe gibi hissettiren yanılmamak için çokta belirtilere takılmamak lazım...

kızlar işim gücüm var sizden haber gelecek diye pc ye yapıştım kaldım hadi güzel haberlerinizle sevindirin bizi:16::16::16:

30 dk sonra alıcam haberi :)

Kızlar ben çok gereksiz bir iş yaptım ve 7binli sayfalara giderek ilk tüp bebek denememdeki yazılarımı bulmaya çalıştım. Çünkü o döneme dair her şeyi silmişim kafamdan. Tek kaynağım KK. Neyseki buldum ve bulduklarım bana biraz umut verdi. O sefer sürekli adet olacakmışım gibi hissediyorum yazmışım. Ağrılarım varmış. Ama bu defa yok. Ez azından bu sefer işler biraz daha farklı gidiyor. Tabii ilaçlarım farklı her şey farklı ama olsun yinede moralim düzeldi.

sayfa 7737'de negatifimi ilan ettiğim mesajım var :50: Hey gibi günler. İnşallah bu defa yüzüm güler. Benim ve benim gibi bunca hayal kırıklığına rağmen sabırla bekleyen bütün arkadaşlarımın...

Bak bu iyi haber işte. Hem bişi diyim mi ben belirtilere gerçekten inanmıorum. Tek inandığım şey vücut ısısı değeri. Çünkü diğer belirtilerin hepsi ilaçlardan kaynaklanıyor. Doktorlar kendini yırtıyo 6 haftadan önce belirti göremezsiniz diye. Neden 6 hafta çünkü progesteron ve hcg değerleri o zaman yükseliyor ve pik yapmaya başlıyor. NEden 4. ayda bityo bub belirtiler çünkü hcg değeri düşüyor. Bu kadar basit.

ne diyorsunuz acaba akşam eve gitmeden kan testi yaptırsam mı ki? test günüm çarşamba normalde :53::53::53:
Ayol sen resmi gazetede yayımlasan bu kadar olur. Hamilesin sennnn:):52::46::nazar:

Arkadaşlar malesef yine tarih tekerrür etti. Testim negatif...:50:

Değerim 62 çıktı kızlar oldu mu tamam mı şimdi yani hamilemiyim allahım inanamıyorum

30 dk sonra alıcam haberi :)[/QUOTE]

Arkadaşlar malesef yine tarih tekerrür etti. Testim negatif...:50:

canım benim heyecanla bekliyordum bende sizlerden gelecek haberi...
neler hissettiğini çok iyi bildiğimden üzerine söylenecek söz yok şu an...
canın sağolsun inan çok üzüldüm çok:5::5::5:

Back