• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Amway üyelik istiyor. Eğer onda karar kılarsan ben yardımcı olurum sana.
Q10 de varmış amwayde. hemde 60 kapsül 2 aylık yani 87 tl.
omega 3 de 90 kapsül bu da 3 aylık 81 tl (bendeki bu.)

sağol canım bilgilendirdiğin için eşimin bir arkadaşı var bu tip ürünler satan ona dicem onda yoksa bakcam bi çaresine..

:3:slm kızlar nasılsınz inş iyisinizdir hepte iyi olun :40:ateşle beneğin alakasını anlamaya çalıştım ama :50:bulamadım ne ıkutor şimcik bu ateşler :44:bu arada bizm burdaki hastaneden bizmkinin ısrarıyla tüp mrkzine randevu aldım yarına muayene ve görüşme baklım ne diyeck ben hazır değilm zamnıda değil gbi:40:bakalım rabbimnden hayırlısı olsun siz durumlar nasıl doğuranlar kayboldu :30:ortalıktan :40:

yumurtlama gününde vücut ısımız 1 dereceye yakın artar adet olana kadarda yüksek seyreder eğer düşerse adet olcaz demek düşmezse gebelik var demektir..tabii bu genelleme ististanalrda olabilir..
doğuran gebe kalan kaçıyo doğru dedin valla kızları bir arada tutmak için çaba sarfediyorum:1::1:

Slm kızlar nasılsınız var mı güzel haberler?

selam canım görkem paşam nasıl sen nasılsın...
bizde de julietta hatun hamile..

Güdencim Juliettaya çok sevindim biz iyiyiz canım oğlumla devamlı emişiyoruz çok emiyo devamlı aranıyo bazen doymuyormu acaba diyorum yarın doktora gitcez bakalım ne dicek ama doymasa kaka yapmaz değilmi bezleri hep kakalı oluyo geceleri hiç uyku yok hep memede uyumak istiyo

Güdencim Juliettaya çok sevindim biz iyiyiz canım oğlumla devamlı emişiyoruz çok emiyo devamlı aranıyo bazen doymuyormu acaba diyorum yarın doktora gitcez bakalım ne dicek ama doymasa kaka yapmaz değilmi bezleri hep kakalı oluyo geceleri hiç uyku yok hep memede uyumak istiyo

bilmişlik yapmış gibi olmim ama doktor kaka yapıyorsa doymuştur demektir dedi. Kilo alması önemli şimdi. Yoksa yedikleri çıkıp boşa gitmesin demişti.

iyiyim tatlim.sen ne yapiosun izledim.seniii :)) ev temizliom bilgisayari acim de arada yazim oyleyseee gorusemedik hakkatennn :)
bende iyiyim canım 1 aydan sonra iş bası yaptım bayramlaşmalar filan var iş yerinde öyle gec cevap veriyorum kusra bakma..
bende özledim kız muhabbetleri gel yaa boslama burayı

bende iyiyim canım 1 aydan sonra iş bası yaptım bayramlaşmalar filan var iş yerinde öyle gec cevap veriyorum kusra bakma..
bende özledim kız muhabbetleri gel yaa boslama burayı

tamam kuzum.gelirim..ise baslaman ii olmus kafan dagilir bosver.. nafis carsamba gunu ankara yolcusuyum biliomusun histereskopiye gidiyom

tamam kuzum.gelirim..ise baslaman ii olmus kafan dagilir bosver.. nafis carsamba gunu ankara yolcusuyum biliomusun histereskopiye gidiyom
aaaaaaaaaaa:52:
başlıyomusun nasipse canım tedaviyee bilmiyodum ben..
hadi hayırlısı canım yaaa cok sevindim bu son olsun inşallah:16::16:

:3:slm kızlar nasılsınz inş iyisinizdir hepte iyi olun :40:ateşle beneğin alakasını anlamaya çalıştım ama :50:bulamadım ne ıkutor şimcik bu ateşler :44:bu arada bizm burdaki hastaneden bizmkinin ısrarıyla tüp mrkzine randevu aldım yarına muayene ve görüşme baklım ne diyeck ben hazır değilm zamnıda değil gbi:40:bakalım rabbimnden hayırlısı olsun siz durumlar nasıl doğuranlar kayboldu :30:ortalıktan :40:

Egunalciğim çok güzel anlatmış. Sabah kalkar kalmaz dil altından ateş ölçüyorsun. Asıl ama yumurtlama gününü takip etmek. Ayrıca adet olacağın zamanı da anlayabiliyorsun. Özetle progesteron hormonuna bağlı bir şey. Progesteronun düşünce ateşğin de düşüyor ve adet oluyorsun. Tabi tüp bebekte dışarıdan progesteron aldığımız için teoride bu yönetmin bir anlam ifade etmemesi lazım. Yinede takip ediyoruz bakalım anlamlı mı diye. Çünkü benim dondurulmuş tramnsferimde ve bidiqperge'nin bu denemesinde ilaçlara rağmen ateş düştü ve sonuç negatifti.

ayyy 9ay şimdi heyecan yaptım işte bak. Benim adet günü küt diye düşmüştü ateşim. test gününden 1 gün önceydi. HAdi ya hemen sıkış 4 saat ve yap şu idrar testini. Senden çok umutluyum ben.

Ben de sabah çok korkarak ölçtüm ama iyi çıktı. Tabi progesteron ilaçları yüzünden de olabilir. Bakalım görücez çok yakında. İş çıkışı alacağım testi. Şimdiden tutmaya başlayayım bari. Olmazsa da en azından iş yerinde telefonla öğrenmeyeyim evde olayım.

canımcım bu mesajı alıntıladım bakabilirsin...

Çok sağol canım :16:

eeeee şeyyy immm himmm kemmm kümmmm ... işte oyle :)))

hiç beğenmedim bu mesajı hııhhh:63::63:

canim hava nasil ben ne giyinicem bilemedim biz daha burda mont cizme filan giymedik orda gerekir mi?

hava hiç belli olmuyor canım dünden beri fena değil sen sıcak memleketten geliyorsun burası sana soğu gelebilir kabanını al derim yanına...geçen gün çizme giydim soğuk ve yağışlıydı bugünde günlük güneşlik ama yine çizme giyerim yanii...

maşallah paşama bence doyduğundan bezleri kakalı endişelenme canım...
yarında doktor bakacak zaten görürsün herşey yolundadır...
gece uyutmayan bebeklerimizdenmi olcak görkemde eyvah diyoruummm:50::50::50:

Back