Amway üyelik istiyor. Eğer onda karar kılarsan ben yardımcı olurum sana.
Q10 de varmış amwayde. hemde 60 kapsül 2 aylık yani 87 tl.
omega 3 de 90 kapsül bu da 3 aylık 81 tl (bendeki bu.)
slm kızlar nasılsınz inş iyisinizdir hepte iyi olun ateşle beneğin alakasını anlamaya çalıştım ama bulamadım ne ıkutor şimcik bu ateşler :44:bu arada bizm burdaki hastaneden bizmkinin ısrarıyla tüp mrkzine randevu aldım yarına muayene ve görüşme baklım ne diyeck ben hazır değilm zamnıda değil gbi bakalım rabbimnden hayırlısı olsun siz durumlar nasıl doğuranlar kayboldu ortalıktan
Slm kızlar nasılsınız var mı güzel haberler?
O zaman hayırlı sonu bebekli olsun diyim bende
detayları anlatmak istersen seve seve okurum
:13:
cok tesekkur ederim anlaticAm tabi dayanamadim yazdim simdi ama yoldayim evime gecim hemen yazicam
kizlarr napiosunuz canlar?
derincim hayitli.olsun.tatlim. allah uzun saglikli omurler versin oglunaa ...
canım nasılsın iyimisin bayadır görüşemiyoruz
Güdencim Juliettaya çok sevindim biz iyiyiz canım oğlumla devamlı emişiyoruz çok emiyo devamlı aranıyo bazen doymuyormu acaba diyorum yarın doktora gitcez bakalım ne dicek ama doymasa kaka yapmaz değilmi bezleri hep kakalı oluyo geceleri hiç uyku yok hep memede uyumak istiyo
neden topike gelmiyon neden uleeennnnnnn
bende iyiyim canım 1 aydan sonra iş bası yaptım bayramlaşmalar filan var iş yerinde öyle gec cevap veriyorum kusra bakma..iyiyim tatlim.sen ne yapiosun izledim.seniii :)) ev temizliom bilgisayari acim de arada yazim oyleyseee gorusemedik hakkatennn :)
bilmişlik yapmış gibi olmim ama doktor kaka yapıyorsa doymuştur demektir dedi. Kilo alması önemli şimdi. Yoksa yedikleri çıkıp boşa gitmesin demişti.
bende iyiyim canım 1 aydan sonra iş bası yaptım bayramlaşmalar filan var iş yerinde öyle gec cevap veriyorum kusra bakma..
bende özledim kız muhabbetleri gel yaa boslama burayı
aaaaaaaaaaatamam kuzum.gelirim..ise baslaman ii olmus kafan dagilir bosver.. nafis carsamba gunu ankara yolcusuyum biliomusun histereskopiye gidiyom
slm kızlar nasılsınz inş iyisinizdir hepte iyi olun ateşle beneğin alakasını anlamaya çalıştım ama bulamadım ne ıkutor şimcik bu ateşler :44:bu arada bizm burdaki hastaneden bizmkinin ısrarıyla tüp mrkzine randevu aldım yarına muayene ve görüşme baklım ne diyeck ben hazır değilm zamnıda değil gbi bakalım rabbimnden hayırlısı olsun siz durumlar nasıl doğuranlar kayboldu ortalıktan
ayyy 9ay şimdi heyecan yaptım işte bak. Benim adet günü küt diye düşmüştü ateşim. test gününden 1 gün önceydi. HAdi ya hemen sıkış 4 saat ve yap şu idrar testini. Senden çok umutluyum ben.
canımcım bu mesajı alıntıladım bakabilirsin...
eeeee şeyyy immm himmm kemmm kümmmm ... işte oyle :)))
canim hava nasil ben ne giyinicem bilemedim biz daha burda mont cizme filan giymedik orda gerekir mi?
Güdencim Juliettaya çok sevindim biz iyiyiz canım oğlumla devamlı emişiyoruz çok emiyo devamlı aranıyo bazen doymuyormu acaba diyorum yarın doktora gitcez bakalım ne dicek ama doymasa kaka yapmaz değilmi bezleri hep kakalı oluyo geceleri hiç uyku yok hep memede uyumak istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?