Tüp Bebek Günlüğümüz !

:44::44::44::44::26::26::26::26:
valla bilemedim şimdi ilk kez böyle birşey duydum bunca zaman..
ayy hadi inşallah yarın pozitifle gelirsinde gebeliktenmiş deriz...

Srrımı nasıl açıklasam diye düşünüyodum

anladım zaten zorlandın sen açıklama yaparken

tatlım tüp bebekten sonra şişenler genelde hamile kaldılar inşallah seninkide hamişliktendir bide ohss olmayasın dikkat ol

Keşke canım ya. Şişlikten başka bir şikayetim yok. Adet ağrısı bile kalmadı. Olsa adet olucam diye korkuyorum olmasa belirti yok tutmadı diye korkuyorum. Çok az kaldı. Salı kan vereceğim. Hiç ümitli değilim ama Allah'tan ümit kesilmez.

Sen de kocana kavuşmuşsun gözün aydın :)

:44::44::44::44::26::26::26::26:
valla bilemedim şimdi ilk kez böyle birşey duydum bunca zaman..
ayy hadi inşallah yarın pozitifle gelirsinde gebeliktenmiş deriz...

Yediklerimden de olabilir. Beklemek, belirsizlik çok zor. Çok şükür yakında bitiyor. Yarın test yapmaya cesaret edebilecek miyim bakalım. Bari bir gün daha mutlu olayım

YA bişi dicem aranızda soğan kürü uygulayan var mı? Adetten 7 gün sonra mı yoksa adet bitiminden 7 gün sonra mı başlanacak? YAi yumurtlama gününde mi başlanıyor acaba?Forumda vardı bu konu da emin olamadım.

yaaa salı gününemi kalcan çatlayım ben o zaman yarına hazırlamıştım ben kendimi

ben yaptım hayatımda bir kez o ay hamile kaldım ve dış gebelik oldu
adet bittikten 7 gün sonra başlıyorsun canımcım...

Heemmm peki.
Ay ben bu ay hamile kalırsam eğer tedaviye vereceğim parayı sana doğum günü hediyesi olarak yeni telefon alırm dedi kocişim. 2 gündür beni böyle tavlamaya çalışıyo. Dedim şu soğan kürünü deniyim bide. Gerçi sorun bende dedil ama bunu yapıp hamile kalan baya bi insan var. hem de sorun hem kendinde hem de eşindeyken. Eh bende bunu yaparsam hem 2 milyar cepte kalır bende hem telefon sahibi hem de beebbiişşş anası adayı olurum:) kihkihkihhh

Herkese selaam
geçen ay annemlerdeydim bilgisayar kullanımı da sınırlı tabi
evde tadilat işleri var haaala bitmedi o yüzden evden uzaklaştırıldım
vefasızlık olarak görmeyin lütfen
bayram tatiliniz güzel geçmiştir umarım özledim hepinizi:26:

bende kırklareline gidip geldim ya üzerinede bayramda beraber bol vakit geçirdik adama yeniden aşık oldum kaban ve çizme aldığı için daha da bi aşıkım

aşkınız daim olsun canım menim bende hergün yeniden aşık oluyom kocişime ayrı koymasın Rabbim hiçbirimizi

sağol canım evet kavuştuk çok şükür Allah eşlerimizden ayrı koymasın hiçbirimizi

Son düzenleme:
Kızlar öbür topiğe de yazdım ama burda da yazim dedim. Ben yarından itibaren napıcam biliyo musnuz? Sabah kocayı işe gönderir göndermez sevdiğim bi elbisemi giyicem karnıma koycam bi yastık fotoğrafımı çekicem bu kıza benzeticem kendimi:) Hergün kesin bakacağım bir yere o resmi koyucam. Belki telefona arka plan yaparım. Beyne hamileyim mesajını göndericem. Soğan kürünü yapıcam Eşime de içmesi gereken vitaminleri içiricem. Belli olmaz belki işe yarar:) Kaparım hem telefonu hem bebişi:)

canlaarrr nasipse yine pembe sahalara dönüş yaptım
güzelbi gün güzel bi hafta bizlerin olsun hep güzel haberler alalım inşallah
hepinize muhabbeti cok özledim lütfen bugün cok fazla bekletmeden toplaşın topikte tamammı yoksa kızarım haa ona göre

vefasız hayırsız kötü kadın
demicem tabiki imkanın olsa gelirdin biliyorum..
iyi olmana sevindim canım...

AMİNNNNNNN...
hep iyi olmamız lazım çünkü kavgalı olursak ekşın ekiği olur ve ya yumi çatlama günü kaçarsa
en güzeli hep iyi olmak

evrene pozitif enerji yaymak lazım bu çok konuşulan bi durum sende iyi düşünmüşsün canım bencede yapmalısın...
yalnız kaç aylık hamile gibi yapcan resimde kendini
inşallahhh bu ay sen ben sara doğal gebe olma adayıyız haydi rastgele...

günaydın şekerim bende erkenden geldim...

günaydın canım hoş geldin erkenci hatun...
ne o çalısan bayanlar gibi bu saate uyanıksın ya sekerim yatak keyfi yapamıyomusun

bende evimde çalışıyom kıdemli ev hanımıyım
yatak keyfini sonraya erteledim işlerimi halledip yatcam aslında uyanamadım bu sabah ruh gibiyim

bende evimde çalışıyom kıdemli ev hanımıyım
yatak keyfini sonraya erteledim işlerimi halledip yatcam aslında uyanamadım bu sabah ruh gibiyim
o da güzelmiş

pufff bende bu sabah aynen böyle oldum sekerim 20 gün rapor 8 gün bayram tatili 1 aydır işe gelmiyodum bu sabah iyice kötü oldum kafam kazan gibi

mucu mucu nabey canlarım biz iyiyiz çok şükür nerdeyse 1 ayı geçiktir yoktum evde nette yok tabi kayınvaldemde felan arada girsemde yazamadım nerde pc görsem atılıyorum ama başıma üşüşen veletler yüzünden yazamadım pek

evrim geçiriyorum birden kilo almaya başladım bayramın etkisiyle et ve baklava ve sarmayla dolan midenm artık doymak bilmiyor eskidenmiş o bi mandalina bi salatayla geçiştirdigim günler

hoş geldin şekerim ama iyi olun zaten
eee annesi sıpacık büyüyor doymuyor kilo alıcan artık yavas yavas tabikisi iyi bak kendine zeynepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…