- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
Adet günüme normalde 2 gün var ve şimdiden sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum. Rahim bölgesinde garip bir rahatsızlık hissi ve aşırı uyku, tatlı isteği, duygusallık...
İkizin nesi olumsuz acaba. Zor diye mi diyor? Eğer siz ısrar ederseniz hastane transfer eder mutlaka. Bir başarısız denemen var sonuçta. Tabi eşin istemiyorsa siz bilirsiniz. Biz çok isterdik...
Off canım ya bilmez miyim bayram seyran zehir oluyor. Hamileler bize gelmeden önce ve bizden ayrılınca kendimi uzun süre rehabilite etmem gerekiyor.
Kendini çok yıpratmışsın sende. Ama yapacak bir şey yok. Sabırla duayla bekleyeceğiz.
Kaçıncı gün transferiydi? Hamilesin ne güzel
ya bişi sorcam başım çok ağrıyor transferimin 10.günü parol içsem bişi olur mu
Adet günüme normalde 2 gün var ve şimdiden sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum. Rahim bölgesinde garip bir rahatsızlık hissi ve aşırı uyku, tatlı isteği, duygusallık...
Selam kızlar 14 ekimde transferim yapıldı. 5.gün 2 tane bebis bırakıldı. Bugün transfer sonrası 5.gunum test günüm 26 ekimmis.zaman geçmiyor belirti arayıp duruyorum.sadece ara sira adet sancısı gibi kasiklarim ve belim ağrıyor birde ara sira siyaha yakin bir renkle jel çıkıyor. Tutmusmudur acaba
zor zamanlardan sonra evde dinlenmeye çekilmişsin ohhh misss
bayramlar kalabalıklar bizler için zor gerçekten her an birileri bişekilde canımızı sıkabilir ya da ortamdaki gebeler anneler çocuklar vs konuşmalar kendimizi yalnız hissettirebilir hepimiz buna benzer şeyler yaşıyoruz maalesef...
darısı sana olsun cümlesi sadece bu platformda rahatsız etmiyor beni...
özel hayatımda böyle sözler duymak istemiyorum ben artık...
ilk tedavimi aileler hariç herkesten sakladım ikincide saldım gitti valla kim duyarsa duysun dedim artık ama bu süreçte sosyal bir insanken ben asosyal oldum resmen çok insanı çevremde bıraktım insanlarla daha az görüşür oldum hep toplantılara gitmemek için bir bahanem var telefon bile edemiyorum çoğu zaman gittikçe yalnızlaşmışım farkediyorum artık..bu bayramda da seçerek gezdim heryere gitmedim sırf bu yüzden evet saklamıyorum artık rahatım izlenimi veriyorum etrafıma ama içimde fırtınalar kopuyor...ne kolay etraftakilere konuşmak ne demek o öyle hadi kıskanda sende yap ne basit bir cümledir bu...Genel için sıradan bişey evlat sahibi olmak evlenirsin ve bebeğin olur sıralama bu şekildedir ama bizde lüks oluyor maalesef eksiklik oluyor ve tüm hayatımız etkilniyor..Dilerim Rabbimden daha fazla eksik bırakmaz bizleri
aynen canım güvenilir ve en önemlisi steril bir ortamda olmalı hacamat...
ne güzel dualarla olmasıda...
listemize sara damgasını vurdu aldığı günlerle kendisi istedi bende verdim
zorlanırsa joker olarak bekliyorum bende söylemesi yeter...
zaten listede adet tarihleri gereği fireler olabilir alanların bazıları bu durumu dile getirdiler onun içinde beklemedeyim...
aynen canım dinlenmeye çekildim zaten bu son negatifi çok kişi bilmiyodu ama yinede ortamlara giresim yoktu mecbur bebek görmeye
bile gittik ama..
bayram tuzu biberi oldu..hani artık direk bişi soran bişe diyen yok ama kendi hissettiğim yetti bana..
onlarında içinden geçiyodu belki görümcem 2.bebeğe hamile eltim öyle daha yeni evli 5 yalık oğlan kucağında..
darısı sana diyen olmadı ama başka dualar oldu öpüşüp giderken ...
dediğin gibi benide rahatsız ediyor artık bu cümle..
burası hariç beni anlayan yaşayanlar hariç...
elimden gelse bende kimseyle görüşmiycem ama olmuyor işte...bu bayrama hiç hazır değildim aksi gibide görümcem gündemde olunca
gebelik kız bebek ismi doğummm...
bide çok komik bunu yine duymuştum eşimin halasının kvsi yaşlı kadın bi o sordu bend ekibarca yok dedim..
uzatmadım ama kadın "olsun bi gelininde kaç sene olmadı eltisinin olunca onunda hemen oldu "yani rahimmi kıskanırmış bişey olurmuş
töbe töbeee
hani nerde bebek doğdu ben eltimin üstüne 2 tüp denedim bilee ...
amin canım arkadaşım mevlam bizide eksik bırakmasın dediğin gibi bize lüks,herkes ahkam kesti 2.bebek 3.bebek bilmem ne bunaldım yaa...
onlara verende mevlamız sonuçta vermese vermezdi değilmii ama bunu hatırlayan yok işte...
ben halen adet olmadım gecikcek gibi yine alabilrdim bu ara ama doluymuş liste..
inş. bukezde tüp sonrası gecikmeler yaşamam.......
Ay insallah canim ya beklemek ve belirsizlik ne yorucuymus.
içmesen daha iyi ama dayanılmayacak gibiyse iç canım..
hadi ya:26::26::26:
inşallah yanılırsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhh...
ah canım kv iyi bir insan ama cahil. Iyi yapayım derken kötü yapan ve sürekli geçmişle yaşayan bi insan. Doktorla konuştuk daha ben demeden kendisi dedi çift embriyo koyucaz diye. Eşimde hiç ses çıkartmadı. Allah verir nasibini napalım dedi. Hatta bi kız bi erkek olursa isimleri şu olur falanda dedik. Çabuk toplarlandım aslında. Sanırım bunda okuduğum makalelerin etkisi vae. Dondurulmuş embriyo transferinde yurtdışı kaynaklar tutunmanın daha yüksek olduğunu söylüyor. Bi de çift embriyo transferinin tutma olasılığı daha yüksek.
İnşallah! Şimdi geçti ama zaten daha 2 gün var. Geri gelebilir. En çok 7. günün gecesi olmuştu. Ama çok erken olduğu için adet olmayacağımı biliyordum. Şimdi sulu akıntı da arttı. O kadar ki sabahtan beri sürekli çamaşır değiştiriyorum. Geçen seferki tüp bebekte de böyle olmuştu. Yani şimdilik işaretler pek umut verici değil. Eşimle salıyı beklememeye karar verdik. Çarşamba iş yerinde önemli bir toplantım var. Ona şiş gözlerle girmek istemiyorum. O nedenle pazartesi yapacağız.
Soğuk burun belirti mi
Canım bu arada bir süre doğal yolla denemeye karar vermene çok sevindim. Bence olabilir. Tedavide çok fazla mudahele var. Sana coenzim Q10 ve omega 3 öneririm. Yumurta kalitesini arttırıyor. Eşin için de kesinlikle keçi boynuzu kürü. İnanılmaz işe yarıyor. Sen de çok şey yapmışsındır zaten bilirsin bunları ama biz bunlardan çok fazda gördük o nedenle öneriyorum.
Tabi canım taze transferlerde hormonlar aşırı yükseliyor. Luteal faz çok kısa oluyor. Ateşin de ondan düştü zaten. Şimdi çok daha kontrollü gideceksiniz. Yumurtalıklar, rahim dinlenecek. Hem de 2 tane blast olacak. Bence şansınız çok yüksek. İnşallah Allah kısmet ederse bence olacak.
2 tane de olunca bence eşin çok mutlu olur.
Allah bir yoluna koyacaktır canım şimdi sıkıntının içindesin ilerisi için umutsuz olabilirsin ama bir kapı mutlaka açılır...
ciddi bir sınavdan geçiyoruz eşlerimizle beraber yuvalar yıkılıyor evlat yokluğu sebebiyle kimisi varını yoğunu harcıyor borca giriyor neler neler...Allah sabır versin önce sonrada bebeklerimizi inşallah...
tamam şekerim en birinci hatta tek jokerimsin sen
canım yaşadıklarımız benzer şeyler biraz fazla biraz az...
evet yıılar geçti artık herkes bebek istediğimizi ama olmadığını biliyor direk birşeyde denmiyor ama biz kendimizi eksik hissetiğimizden bulunduğumuz ortamlarda herşeyi üzerimize alınıyoruz acaba içlerindeki ne bana acıyorlarmı ya da bebeklerini severken acaba nazarım değer diye endişeleniyorlarmı vs...bir sürü şey geçebiliyor aklımızdan bu da huzursuz ediyor bizi..herkesin çocuğu varken bir muhabbet çocuk üzerine dönerken senin kendi çocuğunla ilgili söyleyecek hiç birşeyin olmuyor çünkü yooookkkkkk...aslında yaşamak hayat güzel şükredeceğimiz çok şey var ama kadınız ve içgüdülerimiz hormonlarımız annelik için dürtüyor resmen bizi.oluruna bırakmak gerekirse olmaz canım demek kolay olmuyor..eşlerimize bir evlat vermek doğduktan sonra eşinin ilk kez bebeğinize sarıldığını kucağına aldığını görmek nasıl mutluluktur sadece tahmin edebiliyoruz...belki birgün olur...
ve ne güzel yazmışsın diğerleri için veren Rabbim onlarada vermeyebilirdi.......aynen öyle ama bebeği olan kaç kişi bunun farkındaki ya da böyle ince fikirliki...
seviyorum seni kadıınnnkdr bacım söyledi bakan fatma şahin müjde vermiş....tüp bebek denemde rapor hakkımız 3 e çıkacakamış
Fatma Şahin'den tüp bebek müjdesi
cnm sizleri çok iyi anlıyorum.okadar hassas oluyoz ki..ama mevlam büyük inş yürekten isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar verecek.hergün heran dualarımdasınız..
Arkadaşlar, bende size bir şey önereyim. özellikle pko olanlar inofolic kullanmanızı tavsiye ederim. bende işe yaradı gerçekten. tedavim başlamadan 3 ay önce başladım ben. günde 4 poşet kullanırdım benim inatçı yumoşlar çabuk ve kaliteli büyüdüler. Rabbim emeklerinizi boşa çıkartmasın, tez günde güzel haberler alırsınız inşallah.
teşekkürler tatlım bir kaç kez inofolic muhabbeti yapmıştık cidden faydası varmış bende de pko var ve pazartesi eşime aldıracam...
doğal deniyorum bu ara umarım faydası olacaktır...
bende işe yaradı, inşallah sende de işe yarar. güzel haberlerini bekliyorum :)
Amin canım..
Benim cümlelerim zaten tüp bebekle anne olmuş o zorlukları görmüşlere değil...
Sen bizi anlarsın zaten...
Bu arada kuzu nasıl[
teyzesi çok şükür şimdilik idare ediyor.bugün sol kasıgımda agrı var dı ama razıyım o iyi olsun yeter.
darısı tüm isteyen arkadaşlarıma hayırlısıyla sağlıklı evlatlar versin
teyzesi çok şükür şimdilik idare ediyor.bugün sol kasıgımda agrı var dı ama razıyım o iyi olsun yeter.
darısı tüm isteyen arkadaşlarıma hayırlısıyla sağlıklı evlatlar versin
inşallah yarar ve o güzel haberi paylaşabilirim..
sence günde kaç poşet kullanmalıyım...
ciddi pko yok adetlerim düzenli benim...sadece ultrasonda yumurtalıklarım pko görüntüsündeymiş...
bilmiyorum ki canım ben sabah 2 akşam 2 kullandım, az bir şey zaten tatsız su gibi aynı. 1 sabah 1 akşam kullansan işe yarar mı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?