Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bliliyor musun sırf bu yüzden işte sadece anne ababalarımmıza söyledik tedavi olduğumuzu. Ve şimdi negatifi aldığımızı onlara bile söylemek istemiyorum. Aynen dediğin gibi darısı başına demicekler belki ama hayırlısı olsun üzülme ne ağlıyosun. bak kadın 50sinde bebek sahibi oldu sen de olursun vs vs vs duymak istediğim en son şeyleri duyuccam. Onu geç bayramda insanları aramaktan nefret ettim ya. Sen de amma tembel çıktın diyeni mi stersin hadi kıskan da sende yap dyeni mi istersin. Daha neler neler. Telefonda bunları diyolar acaba gidip gelsem neler duyucam.

evet canım Allahın izni ile hamilesin
idrar testinde çıkıyorsa gebe olmama olasığılın yok denecek kadar az..
şimdiden tebrik ediyorum seni...

Çok teşekkür ederm herkese ama daha tam inanamıyorum Malum üç defa arka arkaya denedim. Olsa bile inanamayacağım. İnş olur Allah'ın izniyle ama tadını da çıkarırız eşîm patronla atıştı işten çıktı sevinmiyorum bile

ben de ümraniyeden bir bayan haccam buldumm bayramdan sonra görüşelim hastayım dedi kadın...eşim bir yaptırısn gelsin ben de düşünüyorumm bakalım birkaç güne kadar adet olmam lazımm...adetliyken yapılmıyor boy abdestli ve normal abdestli olman lazımm işlem esnasında ayetele kürsi selavatı şerife okutuyorlar duaalar ederek şifa bekliyorusn işlemden....vucudun sistemini bozan ve damarların dışında dolanan kulunçlara engel olan pis kandan kurtuluyorsunn antaging etkiisnin yanında psikolojik olarak da şifa veriyor işlem....ben bunun steril bir ortamda ve uzman doktor olan bir bayana yaptrımak istyorumm mikrop kapma riskine giremem...
maaşallah listemiz full dolmuşş..Sara Sultana peşpeşe günleri yazılmış..zorlanabilir belki bir süre sonra adet tarihime denk gelmeyen bir gününü aradan alabilrimm zaman yakalaşadursunn..
hoşgeldin canımm dolu dolu yoğun bir bayram geçirmişsin..biz de eltimin paşasıyla aşk dolu 5 gün geçirdik..kerata çok sevdirdi kendinii amcası için ne ağladı ne ağladı zor ayrıldıkk
Umudum çok kırık. Deneme şansım var tabi dondurulmuşlarım var. Çözünürken kaçı sağ kalır bilinmez tabi. Onlardanda zaten 1 tanesini vericekler gene. O da tutarsa işte...

Maalesef dün gece çamur gibi geldi akıntı. Bugünde aynen devam etti. Baya fazla. Kan ver konuşalım dedi doktor. Çok kötüyüm çok...
Canımm sonucunu aldın mı tam anlayamadımm ama Rabbim ol demeden olmuyor ne kadar umutlu da olsak vakt zamanı var inşaalah yakındır zamanınn bekltmesin hayırlı sağlıklı evladınngelsin biran önce canımm
ayy inşaalah hamilesin canım kan testiyle de kesinleşir inşaallah

Son düzenleme:

ilk tedavimi aileler hariç herkesten sakladım ikincide saldım gitti valla kim duyarsa duysun dedim artık ama bu süreçte sosyal bir insanken ben asosyal oldum resmen çok insanı çevremde bıraktım insanlarla daha az görüşür oldum hep toplantılara gitmemek için bir bahanem var telefon bile edemiyorum çoğu zaman gittikçe yalnızlaşmışım farkediyorum artık..bu bayramda da seçerek gezdim heryere gitmedim sırf bu yüzden evet saklamıyorum artık rahatım izlenimi veriyorum etrafıma ama içimde fırtınalar kopuyor...ne kolay etraftakilere konuşmak ne demek o öyle hadi kıskanda sende yap ne basit bir cümledir bu...Genel için sıradan bişey evlat sahibi olmak evlenirsin ve bebeğin olur sıralama bu şekildedir ama bizde lüks oluyor maalesef eksiklik oluyor ve tüm hayatımız etkilniyor..Dilerim Rabbimden daha fazla eksik bırakmaz bizleri

yaaa inanmıyorum eşin işten çıktı öylemi
inşallah bebek haberinizle şansınızda döner ve herşey yoluna girer canım...

aynen canım güvenilir ve en önemlisi steril bir ortamda olmalı hacamat...
ne güzel dualarla olmasıda...
listemize sara damgasını vurdu aldığı günlerle kendisi istedi bende verdim
zorlanırsa joker olarak bekliyorum bende söylemesi yeter...
zaten listede adet tarihleri gereği fireler olabilir alanların bazıları bu durumu dile getirdiler onun içinde beklemedeyim...

Tünaydınn kızlrrr bizim khvltı masası daha ortada çay keyfi ypıyoruz eşimle et dogrdım kvurcm birazdan adam izindeyken ne yiyecegini şaşırdı Vallaistekleri bitmiyorr,İkramaya canım benim benim görümcede çekmeköyde bir hoca'y gitmiş geçen gün bakmıs hoce demiş bu y hamile klıcksın inşş demiş bakalım bekliyoruz benide götürmek istiyorl bende sonucun göre gidelim cnım dedim canım eşine hacemt iyi gelirrr inşş

Daha yaptığımız masraflar borçlar dürüyor aylık iyiydi şîmdi nerden iyi aylıkları iş bulacak. Kıbrıstayız biz.

Evet canım aynen öyle kapı gibi negatifim var benim. İlk deneme, blastokist tek embriyo transferi ve negatif sonuç. 1 aşılama 1 tüp oldu şimdiden. Bakalım bu ay boş geçicez dedi doktor. bi sonraki siklusta gel dedi. ilacını verim çift embriyonu veriim gebe kal dedi.

Evet canım aynen ve aynen bu lafı da duydum. Artık boş konuşmada son noktada insanlar. Ben hala gizli tutmaya devam edicem. Koyverdim gitti sansınlar. Ne düşünürlerse düşünsünler Umurum değil. Böyleyken boş konuşuyolar bide tedaviyi duysalar neler derler cahil cahil konuşp canımı sıkarlar.

üzülme korkma kuşum güzel bir atasözümüz var ağılda oğlak doğunca arıkta(derede) otu bitermiş ..inşaallah eşin daha iyi bir işe vbaşlar bebniz rızkıyla gelir canımm..ben gelen bebeğin ev bereket getirecğine hep inandımm etrafımda çok da örmen var...bir bayram baklava açarken komşunun biri eve bir bereketsizlik geldi 3. yü düşünüyoru<z eşimlee demişti...her bebişte bir kapıları açılmışş ilk çocuklarında evlerini almışlar ikinci de arabalarını değiştirmişler şimdi sıkıntıdalarmış...
ahh gülüm hep böyle çevremizdekiler..ilk tedavimde sadece ailelere söyledik güyaaa annem herkese yaymışş negatif aldığımda beni arayanlara çok pis içerledim bu sebepten bir teyzemle telefonlaşmayı kestim annemden duymuşş ona sormak aklına gelmemiş bana soruyor...aklıma geldikçe çıldırıyorum bazen....teyzemize içerlerken yabancıları hiç çekemyoruz..ailemee bile demeyeceğim başladığımı bu sefer Rabbim müjde vermeyi nasip ederse keseden kalp atışından sonra inşallah diyorumm...O günlerimiz çok yakındır inşaalah

Ben zaten korkuyorum hiç anne olamicak mıyım diye. bide elalem gelip benim acımla besleniyo resmen

anladım canım o zaman joker eleman olarak ben de beklemedeyim bilgin olsunn..
aaa demek çekmeköyde bayaa yakınmış..peki nasıl bir yermiş sterilmiymiş ve doktorya da sağlıkçı mıymış...ben takıldım ilala doktor yada sağlık çalışanı olsun istyorumm....daha detaylı bilgileşelim belki de senin haccama gideriz açsın çakralarımızı temizlesin pis kanımızı zaten benim rahimdeki sıkıntının büyük sebebi kanımdaki oksijenin ve ostrojenin az olması rahime kan gitmemmesi belki dolaşımım düzenlenir bu sayede..

Daha yaptığımız masraflar borçlar dürüyor aylık iyiydi şîmdi nerden iyi aylıkları iş bulacak. Kıbrıstayız biz.

Allah bir yoluna koyacaktır canım şimdi sıkıntının içindesin ilerisi için umutsuz olabilirsin ama bir kapı mutlaka açılır...

ciddi bir sınavdan geçiyoruz eşlerimizle beraber yuvalar yıkılıyor evlat yokluğu sebebiyle kimisi varını yoğunu harcıyor borca giriyor neler neler...Allah sabır versin önce sonrada bebeklerimizi inşallah...

tamam şekerim en birinci hatta tek jokerimsin sen

Amin canım amin.
Bu arada bende MEryem okumak istiyorum. Listeye yazar mısın? Sram gelince okim bende

öğle namazımı kılıp geleyim diye çıktım ikindiyide kıldım anca gelebildim yemek işinide çıkardımda aradan ondan geciktim

Adet günüme normalde 2 gün var ve şimdiden sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum. Rahim bölgesinde garip bir rahatsızlık hissi ve aşırı uyku, tatlı isteği, duygusallık...

İkizin nesi olumsuz acaba. Zor diye mi diyor? Eğer siz ısrar ederseniz hastane transfer eder mutlaka. Bir başarısız denemen var sonuçta. Tabi eşin istemiyorsa siz bilirsiniz. Biz çok isterdik...

Off canım ya bilmez miyim bayram seyran zehir oluyor. Hamileler bize gelmeden önce ve bizden ayrılınca kendimi uzun süre rehabilite etmem gerekiyor.

Kendini çok yıpratmışsın sende. Ama yapacak bir şey yok. Sabırla duayla bekleyeceğiz.

Kaçıncı gün transferiydi? Hamilesin ne güzel

Selam kızlar 14 ekimde transferim yapıldı. 5.gün 2 tane bebis bırakıldı. Bugün transfer sonrası 5.gunum test günüm 26 ekimmis.zaman geçmiyor belirti arayıp duruyorum.sadece ara sira adet sancısı gibi kasiklarim ve belim ağrıyor birde ara sira siyaha yakin bir renkle jel çıkıyor. Tutmusmudur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…