Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım çok sağol! 300 ünite de çok geldi bana. Eşim şişeyi başına dik bence diyor kih kih Biz de rapor da yok. Günlük 240 TL püf Neyse sonu bebiş olsun da Ama özel okul şansını kaybetti şimdiden

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ÇOK ŞÜKÜR! Canım gözün aydın. İnşallah 9 ay boyunca sım sıkı tutunurlar. Belki de ikizdir olabilir mi? :)

kızlar mrhb opum vardı bu gün 5 yumurtam toplandı 1 tanesi işlem görmüş yarın arayacaklar

Hadi canım sıra sende inşallah. Genelde böyle 1 tane yumurtası olanlar hamile kalıyor. Neden bilmem ama ben hep öyle gördüm

Çok üzüldüm. Canım sakın kendini suçlama. Ben ilkinde raporluydum 1 hafta yattım, özel izin aldım seyahat etmedim. Tutmadı. İkinci de 2 gün sonra senin gibi işe başladım, gün aşırı uçakla seyahat ettim ve yine tutmadı. Senin yaptığın veya yapmadığın şeylerden dolayı olmadı bu. 5. güne geldiğine göre genetik bir sorun olduğunu sanmıyorum. Belki immünolojik bir sebep vardır. Prednol kullandın mı? Doktorunla konuş bakalım. Çok duygusal olmamak lazım. Tabi ben de iki negatiften sonra da günlerce ağladım. Aşırı mutsuzdum. Seni çok iyi anlıyorum. Bu iş böyle malesef. Üzülmek ağlamak kaçınılmaz oluyor. Önemli olan çabuk toparlamak. Bir kere daha denemek için. Deneme yanılma işi gibi düşün. Bu olmadı bir dana deneyeceksin. Ben de bu olmazsa Aralıkta yeniden deneyeceğim. Ankarada mısın? Merkez değiştirmeyi düşünüyor musun?

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş dediğin gibi olur inşşşş

Saat 20:30. İğne vakti geldiii :18:

Ben en rahat göbek deliğimin yanlarından yapıyorum. Diğer yerler acıyor ama artık yer kalmadı. Acıtmayan başka bir yer var mi bildiğiniz?

Son düzenleme:

Selam canım hoşgeldin.. Sende 2.5 seneye bir çok tedavi sığdırmışsın benim yaşım 35 7.5 yıllık evliyim bir doğal yoldan dışgebeliğim 5 ameliyat 1 kürtaj 4 tüp bebek denemem var. 4 . denememde ikiz kizlarima hamile kaldım çok şükür. . Son denememde 2 gün evde dinlendim 3. gün ohss olduğum için 70 km yol gidip aynı yolu geri döndüm 6 kat merdiven çıktım ohss den dolayı yatamadım bile ve transferimin 5 günü Ankara dan Istanbul a yolculuk yaptım. Bunları sana kendini suçlama diye anlatıyorum eğer Rabbim nasip ettiyse oluyor. Yoksa herşey bahane oluyor canım. . Yaşadıklarının tümünü burada ki herkes yaşadı ve hala yaşayan arkadaşlarımız var. İnşallah Rabbim.ne seni ne başkasını kimseyi ugrastirmadan versin kucağına evlatlarını

Hayırlı akşamlar arkadaşlar...

Gebelik müjdesi alan arkadaşımızın gözü aydın olsun ALLAH tamamına erdirsin inşallah.
Doğumunu beklerken stres içinde olan arkadaşımıza da Rabbim kolay doğumlar nasip etsin.
Bi de doğum yapar yapmaz kuaföre gidecek olan arkadaş da hemen olmaz tabi,sonrasında kuaförüne gitsin inşallah, ama önce hayırlısıyla bebeğini doğursun inşallah da gerisi gelir zaten.

Alıntı yapıp cevap yazmak istedim ama sanırım sitede sorun var alıntılayamadım ben de aklımda kalanlara cevap vereyim dedim.

Saram bu topicte de dualarını eksik etmemişsin canım menim sağolasın

Ben de bugün opu oldum , rabbim hayırlısıyla bebeğe çevirsin inşallah yumurtalarımızı.

kızlar opunuz hayırlı olsun inşallah yumoşlarınızda güzelce döllenirler Rabbim yüzünzü güldürsün

kızlar opunuz hayırlı olsun inşallah yumoşlarınızda güzelce döllenirler Rabbim yüzünzü güldürsün

Sağol canım teşekkür ederimAmin inşallah...
Senin durumun neydi var mıydı bebiş, tedavide misin?
Kusura bakma bu topicteki arkadaşları yeni yeni tanıyorum aklımda kalmıyor pek:26::26:

Sağol canım teşekkür ederimAmin inşallah...
Senin durumun neydi var mıydı bebiş, tedavide misin?
Kusura bakma bu topicteki arkadaşları yeni yeni tanıyorum aklımda kalmıyor pek:26::26:
canım herkes birbirini ha deyince öğrenmiyokibe
n bekleme asamasındayım canım haftaa yarın test yapıcam 3 bebeişim koyuldu donmus transferi oldum
bu arada bursalıyım

canım herkes birbirini ha deyince öğrenmiyokibe
n bekleme asamasındayım canım haftaa yarın test yapıcam 3 bebeişim koyuldu donmus transferi oldum
bu arada bursalıyım

Ne güzel inşallah sultan33 kardeşimiz gibi sen de müjdeli haberi verirsin bize
Bursalısın demek, yani az buçuk hemşoyuz biz desene
Ben Bursa' lı değilim ama burda oturuyorum ve Bursa' yı seviyorum
Sen burda mı yaptırdın bebişleri ve burada mı oturuyorsun:44::44::44:
Biraz soru yağmuru gibi olmuş kusura bakmazsan

canım ben bursalıyım bursada oturuyorum bi ilçesindeyim
burda oturuyorum derken sanırım sen bursalı değilsin ama bursada oturuyosun öylemi canım
ben jinemed tüp bebek merkezinde yaptırdım canım bu 2. denemem donmus embriyo transferi oldum

Evet canım ben Bursa da oturuyorum.
Jinemed Murat ARSLAN yani doktorun, öyle değil mi?
İnşallah hayırlısıyla tutar bebişlerin...
Canım 3 tane transfer edildi yazmışsın, nasıl yaptılar ki öyle.Bana en fazla iki tane transfer edebiliriz dediler:44::44::44:

canm murat erdemir doktorum arslan başka b i doktor..
canm normalde 2 transfer ediliyoduk ancak donmus transferi bide 1tanesi 1.kalite diğerleri 2. kalite olunca öyle yaptı dr um sansı arttırmak için

canm murat erdemir doktorum arslan başka b i doktor..
canm normalde 2 transfer ediliyoduk ancak donmus transferi bide 1tanesi 1.kalite diğerleri 2. kalite olunca öyle yaptı dr um sansı arttırmak için

Çok iyi yapmış.Demek ki istediklerinde sayıyı arttırabiliyorlar.Ben de bundan önceki tedavimde 3 istedim doktorum yok kesinlikle olmaz dedi.Ne onlar kaldı ne de transfer edilenler...Neyse Rabbim inşallah bu sefer hepimizin gönlündekileri hayırlısıyla nasip eder.

canm bi öncekinde banada yapmadı drum bu seferkinde böyle yaptı umarım hepimiz en kısa zamnda kavusuru bebişlerimize

merhaba hanımlar bir uğrayayım dedimm başım ağrıyor bir türlü kendme gelemdim dyetimin ilk günü fena tuttu başımm..yarına daha ityi olurum inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…