Günaydın 9aycim başağrılarının geçmesine sevindimm ....maşallah ben 300 dozla başalyıp bitirmiştim tedavimi..10 yumim oldu trasnferde...seninde o kadar olur inşallah sağlıklı dolu kaliteli yumoşalrın büyüyor hadi bakalımm
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar mrhb opum vardı bu gün 5 yumurtam toplandı 1 tanesi işlem görmüş yarın arayacaklar
Arkadaşlar selam... 2.5 senedir çocuk istiyorum, yaş 31... 4 kez klomen tedavisi, 3 kez iğne tedavisi, 2 kez aşılama, 1 kez de tüp bebek denedim. iğne tedavisi sonucu hamile kaldım ama düşük yaptım... 5 haftalık bir düşüğüm var
bugun ilk tüp bebek transferimin 13.günü... heyecanla kan testi yaptırdım ve sonuç negatif...5.gün blast (yani a kalite embriyo) trasnfer edildi... doktor cagırdı, yarın yuzyuze gorusucez sebebini... işyerinden izin aldım ogleden sonra... oturmuş ağlıyorum hala... kendimi suçluyorum çok fazla... cok dikkatli davranmadım, 2.gun hemen ayağa kalkıp işe gittim... gun içinde min 3-4 saat araba kullandım...
ve düştükleri günlerden adım gibi eminim... birincisi transferin 6.gunu dustu, ikinci de 11.gunu... cunku crinone sadece bu 2 günde topak topak geri geldi ve cok hafif k.rengi geldi.. eminim o günler dustugune...
aralık' ta yine denicem, hayırlısı demek bile gelmiyor içimden... o kadar bunaldımki, ümitsizim... canım cok yanıyor... kocam hariç hic kimse tup bebek denediğimi bilmiyor... kimseyle paylaşamadığım için o kadar doluyumki...
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş dediğin gibi olur inşşşşCanım çok sağol!300 ünite de çok geldi bana. Eşim şişeyi başına dik bence diyor kih kih Biz de rapor da yok. Günlük 240 TL püf Neyse sonu bebiş olsun da Ama özel okul şansını kaybetti şimdiden
ÇOK ŞÜKÜR! Canım gözün aydın. İnşallah 9 ay boyunca sım sıkı tutunurlar. Belki de ikizdir olabilir mi? :)
Hadi canım sıra sende inşallah. Genelde böyle 1 tane yumurtası olanlar hamile kalıyor. Neden bilmem ama ben hep öyle gördüm
Çok üzüldüm. Canım sakın kendini suçlama. Ben ilkinde raporluydum 1 hafta yattım, özel izin aldım seyahat etmedim. Tutmadı. İkinci de 2 gün sonra senin gibi işe başladım, gün aşırı uçakla seyahat ettim ve yine tutmadı. Senin yaptığın veya yapmadığın şeylerden dolayı olmadı bu. 5. güne geldiğine göre genetik bir sorun olduğunu sanmıyorum. Belki immünolojik bir sebep vardır. Prednol kullandın mı? Doktorunla konuş bakalım. Çok duygusal olmamak lazım. Tabi ben de iki negatiften sonra da günlerce ağladım. Aşırı mutsuzdum. Seni çok iyi anlıyorum. Bu iş böyle malesef. Üzülmek ağlamak kaçınılmaz oluyor. Önemli olan çabuk toparlamak. Bir kere daha denemek için. Deneme yanılma işi gibi düşün. Bu olmadı bir dana deneyeceksin. Ben de bu olmazsa Aralıkta yeniden deneyeceğim. Ankarada mısın? Merkez değiştirmeyi düşünüyor musun?
Arkadaşlar selam... 2.5 senedir çocuk istiyorum, yaş 31... 4 kez klomen tedavisi, 3 kez iğne tedavisi, 2 kez aşılama, 1 kez de tüp bebek denedim. iğne tedavisi sonucu hamile kaldım ama düşük yaptım... 5 haftalık bir düşüğüm var
bugun ilk tüp bebek transferimin 13.günü... heyecanla kan testi yaptırdım ve sonuç negatif...5.gün blast (yani a kalite embriyo) trasnfer edildi... doktor cagırdı, yarın yuzyuze gorusucez sebebini... işyerinden izin aldım ogleden sonra... oturmuş ağlıyorum hala... kendimi suçluyorum çok fazla... cok dikkatli davranmadım, 2.gun hemen ayağa kalkıp işe gittim... gun içinde min 3-4 saat araba kullandım...
ve düştükleri günlerden adım gibi eminim... birincisi transferin 6.gunu dustu, ikinci de 11.gunu... cunku crinone sadece bu 2 günde topak topak geri geldi ve cok hafif k.rengi geldi.. eminim o günler dustugune...
aralık' ta yine denicem, hayırlısı demek bile gelmiyor içimden... o kadar bunaldımki, ümitsizim... canım cok yanıyor... kocam hariç hic kimse tup bebek denediğimi bilmiyor... kimseyle paylaşamadığım için o kadar doluyumki...
kızlar opunuz hayırlı olsun inşallah yumoşlarınızda güzelce döllenirler Rabbim yüzünzü güldürsün
canım herkes birbirini ha deyince öğrenmiyoki
Sağol canım teşekkür ederimAmin inşallah...
Senin durumun neydi var mıydı bebiş, tedavide misin?
Kusura bakma bu topicteki arkadaşları yeni yeni tanıyorum aklımda kalmıyor pek:26::26:
canım herkes birbirini ha deyince öğrenmiyokibe
n bekleme asamasındayım canım haftaa yarın test yapıcam 3 bebeişim koyuldu donmus transferi oldum
bu arada bursalıyım
canım ben bursalıyım bursada oturuyorum bi ilçesindeyim
Ne güzel inşallah sultan33 kardeşimiz gibi sen de müjdeli haberi verirsin bize
Bursalısın demek, yani az buçuk hemşoyuz biz desene
Ben Bursa' lı değilim ama burda oturuyorum ve Bursa' yı seviyorum
Sen burda mı yaptırdın bebişleri ve burada mı oturuyorsun:44::44::44:
Biraz soru yağmuru gibi olmuş kusura bakmazsan
canım ben bursalıyım bursada oturuyorum bi ilçesindeyim
burda oturuyorum derken sanırım sen bursalı değilsin ama bursada oturuyosun öylemi canım
ben jinemed tüp bebek merkezinde yaptırdım canım bu 2. denemem donmus embriyo transferi oldum
canm murat erdemir doktorum arslan başka b i doktor..
Evet canım ben Bursa da oturuyorum.
Jinemed Murat ARSLAN yani doktorun, öyle değil mi?
İnşallah hayırlısıyla tutar bebişlerin...
Canım 3 tane transfer edildi yazmışsın, nasıl yaptılar ki öyle.Bana en fazla iki tane transfer edebiliriz dediler:44::44::44:
canm murat erdemir doktorum arslan başka b i doktor..
canm normalde 2 transfer ediliyoduk ancak donmus transferi bide 1tanesi 1.kalite diğerleri 2. kalite olunca öyle yaptı dr um sansı arttırmak için
canm bi öncekinde banada yapmadı drum bu seferkinde böyle yaptı umarım hepimiz en kısa zamnda kavusuru bebişlerimizeÇok iyi yapmış.Demek ki istediklerinde sayıyı arttırabiliyorlar.Ben de bundan önceki tedavimde 3 istedim doktorum yok kesinlikle olmaz dedi.Ne onlar kaldı ne de transfer edilenler...Neyse Rabbim inşallah bu sefer hepimizin gönlündekileri hayırlısıyla nasip eder.
hamile Aday adayları ve hamilelerin yapması sakıncalıdırr....
Eki Görüntüle 818640 Eki Görüntüle 818641 Eki Görüntüle 818642 Eki Görüntüle 818643 Eki Görüntüle 818644
Eki Görüntüle 818645 Eki Görüntüle 818645 Eki Görüntüle 818645
Ama sen bize hiç böyle dansöz oynatmadın ama ama ben kıskandım galiba
Ama sen bize hiç böyle dansöz oynatmadın ama ama ben kıskandım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?