- 7 Temmuz 2011
- 6.225
- 129
- 173
- 33
saol canım benm inşallahhhevet arka arkaya doğuracaklar darısı başımıza
seninde tedavin hayırlı olsun canım inşallah sonu bebişli olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım benm inşallahhhevet arka arkaya doğuracaklar darısı başımıza
seninde tedavin hayırlı olsun canım inşallah sonu bebişli olur
canm ben hiç gitmedim ama sitede baya giden var hatta adına topiklerde var bi göz at istersenkızlar içinizde hiç bursa art tüp bebek merkezi prof dr osman develioğluna giden yada hakkında bilgi sahibi olan varmı:26::26::26::26::26::26: ben bi dahaki tedavide oraya gitmeyi düşünüyorumda![]()
canm ben hiç gitmedim ama sitede baya giden var hatta adına topiklerde var bi göz at istersen
şimdiden hayırlısı olur inşallah saracım
evet cnm benimki de galaxy ama yine de zor oluyo uyuz oluyom yazana ykdar.insallah tutunsiun da cnm ikinciyi ucuncuyu donmusla yaparimgeçen buraya telden girip bakıyom bişey yazmıyom ya gülden demiş eşine söyle rahat internete gircen bi telefon alsın demiş adam galakxy aldı ama bana da zor geliyo yazmak bakıp cıkıyom
bu arada canım inşallah bu seferkinde tutunurda donmusa gerek kalmaz ama en kötü ihtimal donmusun olsun tabi..
çarşamba kontrolden sonra crinonen jel kullcam canım p.teside 30unda transfer olacak
normalde 27 sinde olacaktımda dr seminere gidiyomus gelince yapalım dedi..
bide canım adetim tam sökülmüyo ya bu sefer dr kan sulandırıcı iğne kullanalım transferden sonraki tedavide dedi..
kana pıhtılaşma zamanlarım filan normal ileri tatkikleri yapamadık ama en azından önlem almış oluruz her ihtimaler karsı dedi daha öncekinde coraspin kullanmıstım ama bu sefer iğne olacak günde 2 kez olsun katlanırım yeterki gelsin ve kalsın mucizem![]()
ciddi misin:)))ben hep onu kapadim hic okumadiydim:)))hadi bakalim.bol bol doktur ii eglenceler:))kızlaarrrr Ankarada düzenlenen hani kk nın reklamlarında gördüğünüz ÜLKER KADINLAR MATİNESİ var ya başvurmuştum kazanmışımyarın annemide alıp gidiyorum eğlenmeye :118:
ciddi misin:)))ben hep onu kapadim hic okumadiydim:)))hadi bakalim.bol bol doktur ii eglenceler:))
nasılsınız kızlarrrr![]()
evet cnm benimki de galaxy ama yine de zor oluyo uyuz oluyom yazana ykdar.insallah tutunsiun da cnm ikinciyi ucuncuyu donmusla yaparimben transferden sonra hrem crasprin kullandim hem clexane vurdum gunde bi tane cnm.
insallah hayirlisiyla bu taedavin olimlu sonuclanir cnm .
yalniz dikkatimi ne cekti nbiliomusun byle sen yaziosun ya test tarihim filan diye yaa bnde bi sikinti olustu icim daraldi kendimi hayal ettim de hic beklemeye gucum kalmamis benim.
kızlar içinizde hiç bursa art tüp bebek merkezi prof dr osman develioğluna giden yada hakkında bilgi sahibi olan varmı:26::26::26::26::26::26: ben bi dahaki tedavide oraya gitmeyi düşünüyorumda![]()
işler güçler felan filan..
Senden naber hatun...
Ben yarın kadınlar matinesine gidiyom![]()
merhaba arkadaşlar, bu topiğin 11890. sayfasına yazmak nasipmiş... burada müthiş bir arkadaşlık samimiyet olmalı... hepinize helal olsun..
dua okunuyor dediler isim yazdırım dediler geldim ben de...
başladınız mı?? nedir durumlar söylerseniz ben de okumak isterim.
hepinize sevgiler selamlar.
bak bütün kurtlarını dök öle gel topiğe![]()
CANIM YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM BİR ARKADAŞ VARDI (hep kel osman derdi)VE ÇOK MEMNUNDU DR DAN
annem yan çizdi sen istersen gidelim vs.. deyince bana e sen istemiyorsunda benim içinmi geliyon dedim heeee dedi programı beğenmemiş hatun![]()
cumaya kadar bekleyelim egunal sen özelden isimleri alırsın karışık yazarız hangi nickin ismi ne zaten özelden görüşen bilir