Tüp Bebek Günlüğümüz !

mouse ile olanlarda takılıyorum bende klavye de sıkıntı basıyor bana...
neyse bu takıntımdan kurtuldum...
aynen canım ya klavye tuşları benide sitrese sokuyor mouse oyunlarında deşarj oluyorum kendi çapımda

Canım, negüzel haberler veriyorsun bize, çok sevindim.

Senin transferin de irenbe de olmuştu değil mi? Şuan kontrollere nereye gidiyorsun? Doğumu nerde yapacağını falan düşündün mü? Benim tedavim Aydın'da oldu, sadece yumurta toplama ve transfer için İzmir irenbe kullanıldı. Şimdi kontroller için dr değiştirmekistiyorum

slm cnm. aydın da nerde oldu tedavin? kontroller için izmirde bir dr mu istiyorsun?

Ayyyyyyyyy çok utandım Lütfen kızama bana Yine söz vercem ama inanmazsın sen artık bana

cıııkkkkkk inanmıyom işteeee
canım benimmm duramıyorsan yaptır yarın ben sizi düşündüğüm ve bir sürü örnek gördüğüm için erken yaptırmanın doğru olamdığını düşünüyorum...dediğim gibi yaptır yarın böyle kendini yemekten iyidir...

her dediğimize he deseler bizde çenemizi açmak durumunda kalmayız...hem hoş tutmuyorlar hemde bizi dırdırcı ilan ediyorlar
pabucumun kocaları işteee

9. gün değerim 78 çıkmıştı benim cnm. sonra 11 gün yine yaptırmıştım o da 118 çıkmıştı. inşallah seninde hamile haberini alıcaz yarın :)))

Değerlerin çok iyiymiş İnşallah sağlıcakla bebişlerini kucağına alırsın Yarın kelimesinden çok etkilendim ve çok heyecanlandım İnşallah bana ve bütün arkadaşlarımıza buradan güzel haberleri paylaşmayı nasip eder

canııımmmm geldin demekkkk
seni online gördüm yüzümde bi tebessüüüüümmmmmm:101:
güzel vakit geçirmişsindir inşallahhh

balla karıştırılacak
30-35 tane karanfil ,
1 dolu yemek kaşığı Keten tohumu,
1 dolu yemek kaşığı Tarçın
1 dolu yemek kaşığı Çörekotu
yumurta kalitesini arttıırıcı karışım.

merhabalar....

evet zor etapları geçtim, en heyecanlı bölüme geldim... umarım pozitif bir sonuçla dönerim aranıza....
lafı uzatmadan eksik bilgilerimi tamamlayayım....

yaşım :29, ilk denemem , sorunumuzda sebepsiz infertelite.....

heee birde tedaviyi istanbul zeynep kamil kadın ve doğum hastalıkları hastanesinde oluyorum.. :)

Son düzenleme:
750 gr. medine hurması
100 gr polen
200 gr bal
100 gr ceviz
200 gr badem
100 gr güneşte kurutulmuş salatalık çekirdeği
500 ml süt

hepsi ayrı ayrı çekilecek , hurma çekilemiyor , küçük küçük doğrayın çekirdeklerini çıkardıktan sonra .. hepini koyun bir tencereye , tahta kaşık yardımıyla karıştırın , kaynayıp macun kıvamına gelinceye kadar ara ara karıştırın .. siz ve eşiniz sizin regl olduğunuz günden itibaren yumurta toplama gününe kadar ( o gün sabah dahil ) yiyin 1 er
yemek kaşığı sabah-akşam .. ama yine tahta kaşık kullanın yerken , kesinlikle metal değmeyecek .. sizin yumurta kalitenizin eşinizin sperm kalitesini arttırdığı söyleniyor ve bu karışımı uygulayıp da hamile kalmayan yok bildiğim .. bana bu karışımın tarifini veren kişi ilk denemesinde ikizlerini aldı kucağına mesela

slm cnm. aydın da nerde oldu tedavin? kontroller için izmirde bir dr mu istiyorsun?

Ben Aydın da bir muayenehaneye gittim, yumurta takibimi yaptı, yumurtalar gelişince, İzmir'de bir prof'a yönlendirdi, o da irenbe de yumurta toplama ve transferimi yaptı.

Benim bir çocuğum olduğu için, tüp bebek masraflarının tamamını karşılamak zorunda kaldım, o yüzden katkı payı ödeyerek ve sgk dan faydalanabileceğim bir dr olsun istiyorum artık. Aydın'da özel Nysa doğum hastanesi var SGK ile anlaşması da var, orayı düşünüyorum aslında ama İzmir'de olabilir araştırmadayım şuan.

[h=2]
[/h]
2 çay kaşığı hayıt tohumu
5-6 yaprak aslan pençesi
3 dal civanperçemi
1 kabuklu tarçın

ı atın büyük boy bir bardağa ve demleyin 7-8 dakika sonra içinde 1 tatlı kaşığı bal olan bir başka bardağa süzün ... ve için arkadaşlar...

ben klomenle zor büyüyen yumurtamı bu karışımla büyütmüştüm... doktora gittim hatta sonra faydası olup olmadığını görmek için...

doktor bana klomen mi kullanıyorsun bana sormadan dedi... şok oldu... ben de karışımdan söz ettim... ilginç dedi...

sonra tüp bebek tedavisine başlayınca iğnelere başlamadan adetin 1. günü bu karışıma güvendiğim için başladım kullanmaya...

son puregon iğnemi olup da doktor artık tamam yumurtalar ii dediğinde de artık bıraktım korktum fazla büyütür diye...

özellikle yumurtası gelişmeyenler büyümeyenler arkadaşlar bunu muhakkak kullansın...

çok şükür ki ben şu anda hamileyim... ilk denememdi... tek transferdi... bilmiyorum biyolojik değilse bile belki psikolojik ama faydası oldu ben önerirrim deneyin...​

tamam canım eklerim ilk fırsattaa..
tekrar hayırlı ve bebekli olsun diyorumm ve diliyorummmm

kürcüüüüüüü hatuuuuuunnnnnn.....
kız ne güzel bi kerede bir sürü kür yayınladın çok iyi oldu okuyan faydalansın topiğimizde ....
süpeeerrrrsiiinnnn

okudunmu bilmiyorum ama senin için aslında hepimiz için 3 ayrı karışım yazdım. yumurta kalitesini arttırıcı karışımlar. belki ilgilenmek istersiniz......

Selam Ben. Geldin Evet Biraz oyle oldu 21:

kürcüüüüüüü hatuuuuuunnnnnn.....
kız ne güzel bi kerede bir sürü kür yayınladın çok iyi oldu okuyan faydalansın topiğimizde ....
süpeeerrrrsiiinnnn

dün öle topiklerde gezerken okudum dedim belki faydası olur yayınlayalım bizim topikde dedim:)))))) esasta milistone düşünerek kopyalayım dedim. zaten hepimizin kaliteli yumurtalara ihtiyacı var faydası olacaksa neden olmasın.

canııımmmm geldin demekkkk
seni online gördüm yüzümde bi tebessüüüüümmmmmm:101:
güzel vakit geçirmişsindir inşallahhh

Bitaaaaaanemmmmmmmmmmm çamaşırları katlıyodumm..Geçmişi okudumm birde tam o sırada elltim gelldiii.Biraz dünkü partinin dedikodusunu yapptıkkk..

Canım sana yazdığım mesaj arada kaynaddıı galiba görmedinnnnnnnnn..Fsh kaçç seninnn.3 yumoş toplandı demişştinn nasıl sebeppsizz infetilite olabilirkiiiii..Birde zeynep kamili aşındıran biri olarakkk merak ettiğimm şeylerr varr benimm...Kim yapptı opunu Kenan Bey mi??? Tedaviyi iptal etmeyi önerdiler mi meselaa.Normalde yumurtlama her ay normalse kii eğerr sebeppsiz diyorlarsa nedenn sadece 3 yumoşş oldu diye sormadınmı ki acepppp..Hangi dozda iğen vuruldunn??Ayy görünüpp kaçmasan da muhabbet edebillsek keşşkee

Selam Ben. Geldin Evet Biraz oyle oldu 21:

ne iyi ettinde geldin canııımmmm

valla benim çok hoşuma gidiyor böyle paylaşımlar...topiğimizde türlü sıkıntıları olanlar var ve yumurta kalitesi bi çoğumuzu ilgilendiriyor...bu ay bende denemeyi düşünüyorum...
topiğimiz adına teşekkür ediyorum canım...ellerine sağlık...

Bitaaaaaanemmmmmmmmmmm çamaşırları katlıyodumm..Geçmişi okudumm birde tam o sırada elltim gelldiii.Biraz dünkü partinin dedikodusunu yapptıkkk..
demek dedikodu yaptınız bak şimdi eltini kıskandım ben olmalıydım orda benimle dedikodu yapmalıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…