aynen canım ya klavye tuşları benide sitrese sokuyormouse ile olanlarda takılıyorum bende klavye de sıkıntı basıyor bana...
neyse bu takıntımdan kurtuldum...
slm kızlar biz geldik egucum bızım randevu 6 şubattı fakat eşim istnbula gidicek bugune aldık randevu kalp atışlarımızı duyduk bebeğim 2,5cm olmuş yaaa bize resmen kafa attı ben pek birşeye benzetemedim aaa ayağını oynattı galiba dedim dr um hayr ol kafası kafa attı size dedi ve bize dvd verdi 6 dk lık inşllhh rabbım kucagımıza da almayı nasip etsin darısı sizin başınıza inşallhhhh 17 şubatta tekrar çağırdı ve buarada kanama alanı çok küçülmüş çok sevindik canlarımmm tehlike bitmiş ama sen yine de dinlen dedii .bizde misafir var canlarım şimdi onlar sigara içmeye geçtiler içeri ben çıkmak zorundayım öptümm hepiniziii iyisiniz dimi k bakmayın kendime daldım sormayı unuttum egunalimmm sen nasılsınn
Canım, negüzel haberler veriyorsun bize, çok sevindim.
Senin transferin de irenbe de olmuştu değil mi? Şuan kontrollere nereye gidiyorsun? Doğumu nerde yapacağını falan düşündün mü? Benim tedavim Aydın'da oldu, sadece yumurta toplama ve transfer için İzmir irenbe kullanıldı. Şimdi kontroller için dr değiştirmekistiyorum
Ayyyyyyyyy çok utandım Lütfen kızama bana Yine söz vercem ama inanmazsın sen artık bana
okudum hepsini :)))) tüm kocalar eşleri için aynı şeyi düşünüyordur merak etme. ben kızgın olduğumda öyle hızlı konuşuyorum ki bazen eşim yavaş ol boğulup öleceksin şimdi diyor. birde dırdırcı deyince kızıyorsunuz diyor :))))) aman onlar yapıyo bizi öyle dırdırcı demi ama. kızdırmasınlar bizde dırdır yapmayalım.
9. gün değerim 78 çıkmıştı benim cnm. sonra 11 gün yine yaptırmıştım o da 118 çıkmıştı. inşallah seninde hamile haberini alıcaz yarın :)))
hayırlı ve bebekli sonuçlansın inşallahhhh
hoşgeldinnnnn
tedavini yarılmışsın çok şükür pazartesine göbüşüne bebişlerini alır gelirsin aramıza inşallah hepberaber geri sayıma başlarız...
liste için bilgilerin eksik tamamlarsan sevinirim canım...yaş,sebep,kaçıncı deneme...
slm cnm. aydın da nerde oldu tedavin? kontroller için izmirde bir dr mu istiyorsun?
merhabalar....
evet zor etapları geçtim, en heyecanlı bölüme geldim... umarım pozitif bir sonuçla dönerim aranıza....
lafı uzatmadan eksik bilgilerimi tamamlayayım....
yaşım :29, ilk denemem , sorunumuzda sebepsiz infertelite.....
heee birde tedaviyi istanbul zeynep kamil kadın ve doğum hastalıkları hastanesinde oluyorum.. :)
kızlarrr dün gece benden sonra kaynatmışsınız bende aranızda olmak isterdim ama erkenden uykum gelmişti
ORKİDE cim aramıza hoşgeldin bu arada takıl bize bağımlılık yapar garanti veririz
hele AKASYA ve SELO en son iyi geceler mesajlarınıza çok güldüm...birbirinize iki sayfa önceden ben yatıyom iyi geceler demeye başlamışsınız ama bi türlü topikten çıkmamışsınız...
sabah sabah güldürdünüz beni
kürcüüüüüüü hatuuuuuunnnnnn.....
kız ne güzel bi kerede bir sürü kür yayınladın çok iyi oldu okuyan faydalansın topiğimizde ....
süpeeerrrrsiiinnnn
canııımmmm geldin demekkkk
seni online gördüm yüzümde bi tebessüüüüümmmmmm:101:
güzel vakit geçirmişsindir inşallahhh
Selam Ben. Geldin Evet Biraz oyle oldu21:
dün öle topiklerde gezerken okudum dedim belki faydası olur yayınlayalım bizim topikde dedim:)))))) esasta milistone düşünerek kopyalayım dedim. zaten hepimizin kaliteli yumurtalara ihtiyacı var faydası olacaksa neden olmasın.
demek dedikodu yaptınız bak şimdi eltini kıskandım ben olmalıydım orda benimle dedikodu yapmalıydınBitaaaaaanemmmmmmmmmmm çamaşırları katlıyodumm..Geçmişi okudumm birde tam o sırada elltim gelldiii.Biraz dünkü partinin dedikodusunu yapptıkkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?