yeni hastanemi belirledim canım başkent hastanesine gitmeyi düşünüyorum...doktorla görüşmedim daha ama çok öneren oldu hatta akasya1978 de orada hamile kaldı...bi görüşmeye gidecem bakalım ne karar vericem...senin hastaneni çok duydum bu topikte de oraya giden çok arkadaşımız oldu...ankara dan evimden uzakta daha zor olur diye başka şehirleri hiç düşünmedim...inşallah bu kez olur..
adet olmayı bekliyorum kuzum geçen ayın 7 sinde oldum 28 gün hesabına göre bugün itibariyle her an adet olabilirim tabii inşallah olmam da kendiliğinden gelmiştir sıpam...
geçen ay tüp bebekten sonraki ilk adetim di ve 11 gün gecikme yaşamıştım bu ay da öyle olurmu bilmiyorum...
canım benim hastahaneler bir sebep işte bir vesile rabbim tez zamanda senin güler yüzünü daim etsin güler yüzün solmasın inşaallah pozitif haberler alman dileğiyle dularım sizlerle
ah canım benim saol...hoşgeldin sefalar getirdin hem listemize hem topiğimize
akşamda kızlarla epey kaynatmışsınız...
bu arada alıntıyla cevap vermen için yardımcı olabilirim...
teşekkür ederim canım.aranıza daha önce katılmam lazımmış:) sıcak karşılandım. alıntı ile cevapla'ya tıklayınca olmuyormu??
eveeeeetttt olduuuuu cicimmm...
evet biz birbirimize çok bağlı bir topiğiz daha önce kasım-aralık topiğiyle biraraya gelmiştik ve hala beraberiz...daha 2 gün bile olmadı yeni topik açtık ve hepberaber buraya taşındık...ne iyi oldu sende aramıza katıldın...inşallah hep güzel haberlerle dolduracaz sayfalarımızı
inşallah güzel haberleri paylaşırız hepimiz canım.kadınlar kulübündde yazdığım tek yer burası.
inşallah listen uğurlu gelir hepimize...
bu topikte Manisalı olan var mı??
çok geçmiş olsun canım.bir an önce iileşirsin işşallah sorunsuz olarak tedavine başlarsın ve bebişine kavusursun...canlarım ben geldimm. ameliyat oldum iyi geçmiş. artık iyileşme sürecindeyim açık ameliyat olduğu için biraz ağrım alan var allahın izni ile daha iyi olacağım. 2 günde baya birşeyler olmuş herne kadar yaralı olsamda bende arkanızdayımyeni topik hayırlı olsun dikişlerden tam halay çekemesemde sallayabildiğim yerleri sallıyorum
dualarımız seninle.herşey güzel olur işşallah....MeRhaba arkadaslar. Bende İstanbul Zeynep Kamil hastanesinde tüp bebek tedavisine başlamıştım dün yumurta toplama işlemim yapıldı. 3 tane yumurtam dtoplanmis ve bugün Yumurtalar konusunda bilgi almak için aradığımda yumurtaların döllenmeye başladığını ve p.tesi gunü transfer yapılacağını söylediler. Bana dua esın olur mü arkadaslar ve beni de listenize ekleyi unutmayın. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
hoşgeldin aramıza.izmirdesin heralde dimi?smyrna deyince başka yerde warmı gerçi bilmiom ama.arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
biz de şubatta ilk kez tüp bbebek deneyeceğiz. 5 senedir bekliyoruz.
smyrna'da yaptırmayı düşünüyoruz. ALLAH HERKESE NASİP ETSİN BEBEĞİNİN KALP ATIŞLARINI DUYMAYI...
canım arkadaşlarım iyi pazarlar diliyorum topiğimize
herşey gönlünüzce olsun inşallahhhh...
ben sabah kahvaltı hazırlarken parmağımı derin bi şekilde kestim çok uğraştık
canım acıyo hala ve sağ elimde iş gücü kaybım var
uff oldu yaniiiii:85:
evet canımmmm...bı bakımm dedimm ...eşim evde yok maça gıttı ...
oleee takılıyorumm bende..
sen napıyosun nasılsın
çok geçmiş olsun canım.bir an önce iileşirsin işşallah sorunsuz olarak tedavine başlarsın ve bebişine kavusursun...
dualarımız seninle.herşey güzel olur işşallah....
hoşgeldin aramıza.izmirdesin heralde dimi?smyrna deyince başka yerde warmı gerçi bilmiom ama.
kuzumm geçmiş olsunnn...kıyamam sanabunlarda senin geçmiş olsun çiçeklerin..geçmişi okumaktan kafam karıştı.ee dün uzak kaldım topikten ceza bana dimi
Kızlar ben pek rahat durmucam Galiba Bir an önce testi yapıp öğrenmek istiyorum soucumu 10. gün yani salı günü mutlaka yapmayı düşünüyorum da Acaba yarın 9. günde yapsammı diye de içimden geçmiyor değil Dün kk de biraz araştırma yaptım 7 ve 8. gününde bile öğrenen var Ben önceki hamileliğimi de 9. günde öğrenmiştim Bir an önce ne olcaksa olsun Ne dersiniz
canıııımmmm hoşgeldin valla pazar pazar seni gördüğüme çok sevindim merak ediyordum dün meleğinle nasıl vakit geçirdin
eveeeeettttt bu akşam derbi varrrr fb - BJK farkındaysan fb yi küçük BJK yi büyük yazdım...bizim evde akşama dolabilir maç izlemek için ondan korkuyorum çat kapı gelebilirler...
bende sabah ki muftak kazasından sonra iyiym kızlara laf yetiştiriyorum cicim
Kızlar ben pek rahat durmucam Galiba Bir an önce testi yapıp öğrenmek istiyorum soucumu 10. gün yani salı günü mutlaka yapmayı düşünüyorum da Acaba yarın 9. günde yapsammı diye de içimden geçmiyor değil Dün kk de biraz araştırma yaptım 7 ve 8. gününde bile öğrenen var Ben önceki hamileliğimi de 9. günde öğrenmiştim Bir an önce ne olcaksa olsun Ne dersiniz
anaaa noldu geçmişi olumadım... du bakım geçmiş olsun.. ya boşver kımse gelmesın karı koca baş başa seyredın...
canım ıyıyız çok şukur..
bılıyosun kucuk bı opresyan geçircektım çarşamba buyuk ıhtımal yapılacak... yarın dr um arıcak saat verıcek heyecanla beklıyorum bende. :)))
ben kadıkoyde oturuyorum.. stada yakın ..akşam burası felekat olurr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?