Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benim hastahaneler bir sebep işte bir vesile rabbim tez zamanda senin güler yüzünü daim etsin güler yüzün solmasın inşaallah pozitif haberler alman dileğiyle dularım sizlerle

canım benim hastahaneler bir sebep işte bir vesile rabbim tez zamanda senin güler yüzünü daim etsin güler yüzün solmasın inşaallah pozitif haberler alman dileğiyle dularım sizlerle

evet canım aynen öyle rabbim önce ol diyecek sonra birileri vesile olacak işte...
bu güzel dilek ve duaların için teşekkürler canım

ah canım benim saol...hoşgeldin sefalar getirdin hem listemize hem topiğimize
akşamda kızlarla epey kaynatmışsınız...
bu arada alıntıyla cevap vermen için yardımcı olabilirim...

teşekkür ederim canım.aranıza daha önce katılmam lazımmış:) sıcak karşılandım. alıntı ile cevapla'ya tıklayınca olmuyormu??

teşekkür ederim canım.aranıza daha önce katılmam lazımmış:) sıcak karşılandım. alıntı ile cevapla'ya tıklayınca olmuyormu??

eveeeeetttt olduuuuu cicimmm...
evet biz birbirimize çok bağlı bir topiğiz daha önce kasım-aralık topiğiyle biraraya gelmiştik ve hala beraberiz...daha 2 gün bile olmadı yeni topik açtık ve hepberaber buraya taşındık...ne iyi oldu sende aramıza katıldın...inşallah hep güzel haberlerle dolduracaz sayfalarımızı

inşallah güzel haberleri paylaşırız hepimiz canım.kadınlar kulübündde yazdığım tek yer burası.
inşallah listen uğurlu gelir hepimize...

inşallah güzel haberleri paylaşırız hepimiz canım.kadınlar kulübündde yazdığım tek yer burası.
inşallah listen uğurlu gelir hepimize...

AMİNNN inşallahhhh cicimmm...
kasımdan beri listemizde 50 yi aşkın hamilemiz vardı bunlardan bir kısmı düşük yaşayarak bebeklerini kaybettiler ve listeden çıkarmak durumda kaldık üzülmesinler diye bazılarıda kendileri talep ettiler listeden çıkmayı...o yüzden 50 nin altına düştük...ama inşallah tedaviye başyalacak çok arkadaşımız var ve güzel haberlerle gelecekler...hepimize uğurlu gelsin inşallah...

kuzum naberrrrr???
bana niye pas vermiyon deme diye yazıyım senden önce
dün gezdin bugün de gezmeye gidiyorum dersen atarım kendimi balkondan ona göre bak

gözlerime inanamıyorum pazar pazar melikeyimi gördüm ben yoksa halüsilasyon mu görüyorum
melike geldiysen 3 kere topiğin kapısını tıklat

evet canımmmm...bı bakımm dedimm ...eşim evde yok maça gıttı ...
oleee takılıyorumm bende..
sen napıyosun nasılsın

Kızlar ben pek rahat durmucam Galiba Bir an önce testi yapıp öğrenmek istiyorum soucumu 10. gün yani salı günü mutlaka yapmayı düşünüyorum da Acaba yarın 9. günde yapsammı diye de içimden geçmiyor değil Dün kk de biraz araştırma yaptım 7 ve 8. gününde bile öğrenen var Ben önceki hamileliğimi de 9. günde öğrenmiştim Bir an önce ne olcaksa olsun Ne dersiniz

çok geçmiş olsun canım.bir an önce iileşirsin işşallah sorunsuz olarak tedavine başlarsın ve bebişine kavusursun...
dualarımız seninle.herşey güzel olur işşallah....
hoşgeldin aramıza.izmirdesin heralde dimi?smyrna deyince başka yerde warmı gerçi bilmiom ama.

kuzumm geçmiş olsunnn...kıyamam sanabunlarda senin geçmiş olsun çiçeklerin..geçmişi okumaktan kafam karıştı.ee dün uzak kaldım topikten ceza bana dimi

evet canımmmm...bı bakımm dedimm ...eşim evde yok maça gıttı ...
oleee takılıyorumm bende..
sen napıyosun nasılsın

canıııımmmm hoşgeldin valla pazar pazar seni gördüğüme çok sevindim merak ediyordum dün meleğinle nasıl vakit geçirdin
eveeeeettttt bu akşam derbi varrrr fb - BJK farkındaysan fb yi küçük BJK yi büyük yazdım...bizim evde akşama dolabilir maç izlemek için ondan korkuyorum çat kapı gelebilirler...
bende sabah ki muftak kazasından sonra iyiym kızlara laf yetiştiriyorum cicim

saol canım inşallah rabbim bizlere evlatlarımızı versinn...

canım sen bilirsin yinede ama bence gününü bekle derim.pozitif olursa sewincen tabi ama bide pozitif olduğu halde kanda bile negatif çıkabilio 9 . gün falan üzülürsün o zaman.tabi ben sana böle diom ama şimdiye kadar bütün tedavilerimde 100 lerce idrar testi yaptımyani karar seninn canım benimm...

anaaa noldu geçmişi olumadım... du bakım geçmiş olsun.. ya boşver kımse gelmesın karı koca baş başa seyredın...

canım ıyıyız çok şukur..
bılıyosun kucuk bı opresyan geçircektım çarşamba buyuk ıhtımal yapılacak... yarın dr um arıcak saat verıcek heyecanla beklıyorum bende. :)))

ben kadıkoyde oturuyorum.. stada yakın ..akşam burası felekat olurr..

hayıııııırrrrr erken teste karşı olan biri olarak bekle derim evet erken öğrenenlerde oluyor ama değer haliyle düşük çıkıyor bu kezde niye benim değerim düşük diye diğer kızların değerleriyle karşılaştırıp strese giriyorsunuz..bunu çok yaşadık...test gününde normal göreceğin değeri önceden öğrenip düşük görüyosun...bence bekle dayanamıyorum diyorsanda 10.günden önce sakın yapma...

saol kuzum...
demek belli oldu zamanı iyi bari bir an önce kurtulursun beklerken daha çok geriliyorsun...
çarşamba günü yanındayım unutma dua edicem sana
gerçekten çok kalabalık olacak bugün orası sadece fener taraftarı 55 bin bi de bizimkiler gelecekk...keşke bende orda olsaydım
kocişin bjk liydi dimi ya da ben öyle olsun istiyorum
kadıköyde pek bjk li olmaz ama bi sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…