canımmm karası nasıl epeydır gırmıyo sanırım??
merak ettım ? bılgın varmı canım ??
canım sen bilirsin yinede ama bence gününü bekle derim.pozitif olursa sewincen tabi ama bide pozitif olduğu halde kanda bile negatif çıkabilio 9 . gün falan üzülürsün o zaman.tabi ben sana böle diom ama şimdiye kadar bütün tedavilerimde 100 lerce idrar testi yaptımyani karar seninn canım benimm...
hayıııııırrrrr erken teste karşı olan biri olarak bekle derim evet erken öğrenenlerde oluyor ama değer haliyle düşük çıkıyor bu kezde niye benim değerim düşük diye diğer kızların değerleriyle karşılaştırıp strese giriyorsunuz..bunu çok yaşadık...test gününde normal göreceğin değeri önceden öğrenip düşük görüyosun...bence bekle dayanamıyorum diyorsanda 10.günden önce sakın yapma...
kuzumm geçmiş olsunnn...kıyamam sanabunlarda senin geçmiş olsun çiçeklerin..geçmişi okumaktan kafam karıştı.ee dün uzak kaldım topikten ceza bana dimi
kızlar dün akşamdan beri canım çok sıkkın. dün gece kanamam oldu yine. sanırım ikinci bebeğim tutunamayacak(( birde geçen sefer kanamam olduğunda da bu seferkinde de birşeyi fark ettim. dışarı çıktığım günün akşamı kanamam başlıyor. hamileliğimden beri iki kez dışarı çıktım ikisinde de kanamam oldu. sanırım benim sürekli dinlenmem gerekiyor ya da tesadüf bilemiyorum. işte böyle çok üzgünüm ((
kızlar dün akşamdan beri canım çok sıkkın. dün gece kanamam oldu yine. sanırım ikinci bebeğim tutunamayacak(( birde geçen sefer kanamam olduğunda da bu seferkinde de birşeyi fark ettim. dışarı çıktığım günün akşamı kanamam başlıyor. hamileliğimden beri iki kez dışarı çıktım ikisinde de kanamam oldu. sanırım benim sürekli dinlenmem gerekiyor ya da tesadüf bilemiyorum. işte böyle çok üzgünüm ((
saol canıııımmmm...çiçeklerde pek güzel kokuyorlar
evet ceza sana gezenti hatunların cezasıda bu işte hıhhhh
ben sana geçmiş olsun diim...çiçekler yollim sen msjıma cwp werme
canım ya moralini bozma işşallah önemli bişi deildir.burda ki arkadaşlarınınn çoğunun kanaması oluo hamileleik dönemlerinde ama hamilelikleri dewam edio seninde bi sorun olmıcak emin ol.belki tesadif olmuştur dışarı çıkınca olması kendini suçlama o yüzden.ama sen dinlen pek kalkmamaya çalış dinlen.kanaman az mıydı?
Canım geçmiş olsun İlk hamileliğimde bende aynı durumu yaşamıştım İnşallah senin bebeklerinin ikisi de sana sıkı sıkı tutunacak Benim de okulda nöbet tuttuğum günün akşamı kanamam oluyordu ve rapor almak zorunda kalıyordum Okul idaresi mecburen bana nöbet tutturmamışlardı da kanamalarım kesilmişti Bir süre dikkat etmen lazım
canıııım nillaaaammm...
süpriz yapıp geldi sana ikinci meleğin bişey olamamıştır inşallah...
dediğin gibi dinlen lütfen salıya kadar yat kalkma...bırakmayacak ve kardeşine yetişecek annesi...
lütfen üzülme canım benim etkilenmesin meleklerin
Benim de tek korkum çok abes bir sonuç çıkarsa 2 gün daha testi tekrarlamak için beklemek Ama tuttuysada az çok belli olur Ama böyle de hamilelik belirtisi mi adet belirtisi mi diye de düşünmek daha kötü galiba
geçen hafta olan çok azdı. ama dün geceki biraz daha fazlaydı. nerdeyse bir peti dolduracak kadar diyebilirim. inşallah sadece bir kanama yeridir bebeğime birşey olmamıştır diyorum sürekli. dr da panik yapmamamı söylüyor olabilir bunlar diyor. regl tarihlerine yakın oluyormuş özellikle ilk aylarda. yarın gidicem bakalım inşallah bebeişim yerinde duruyordur.
yaaaa napayım dün kayınwaldemde yemeğe kaldım gelincede giremedim.eşimle oturduk gece malum ayrı düşcez bi süre waktimi onunla geçiridimben 19 şubata aldım biletimi.işşallah daha önce regli olmam çünkü 2. günü gel dedi doktor.
Kızlar ben pek rahat durmucam Galiba Bir an önce testi yapıp öğrenmek istiyorum soucumu 10. gün yani salı günü mutlaka yapmayı düşünüyorum da Acaba yarın 9. günde yapsammı diye de içimden geçmiyor değil Dün kk de biraz araştırma yaptım 7 ve 8. gününde bile öğrenen var Ben önceki hamileliğimi de 9. günde öğrenmiştim Bir an önce ne olcaksa olsun Ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?