Tüp Bebek Günlüğümüz Tedavidekiler Liste Topiği

tatlım dün transfer oldu 1 tane sonuç tarihim 10 gün sonra dediler yani 28 mayıs öpt şekerrr

beni de ekleyin listeye.... yaş 33, 2. deneme, rezerv azlığı, ankara başkent ünv., test tarihim 29 mayıs.....öptüümm şekerler..

herkese merhaba, son durumdan haberdar edeyim dedim....gonal f igneye ve synarel burun spreyine 15 mayistan beri devam...sali gunu doktor randevum var.

herkese selam arkadaslar

kızlar listeye benide ekleyin,yumurta toplama işlemi dün yani 19 mayıs 2012 de yapıldı,17 yumurta toplandı,13 tanesi sağlıklı çıktı,yarın döllenip döllenmediği haberi gelecek.dua edin.

beni de ekleyin listeye.... yaş 30, 2. deneme, tüpler enfeksiyon, gürgan klinik, dondurulmuş tedavisine 19 mayıs itibariyle başladım...

kızlar listeye benide ekleyin,yumurta toplama işlemi dün yani 19 mayıs 2012 de yapıldı,17 yumurta toplandı,13 tanesi sağlıklı çıktı,yarın döllenip döllenmediği haberi gelecek.dua edin.

Listemize ekledim şekerim ama bilgilerin eksik..
yaş deneme sayısı merkez bunlarıda yazarsan sevinirim

beni de ekleyin listeye.... yaş 30, 2. deneme, tüpler enfeksiyon, gürgan klinik, dondurulmuş tedavisine 19 mayıs itibariyle başladım...

Tedavin hayırlı olsun inşallah bu kez bebeğin gelir...
listemize ekledim inşallah hamileler listemize eklemekte nasip olur seni..

kızlar benim kırmızılar hala gelmedi ama kendini göstermeye başladı bilgi vereyim dedim

kıslar acil yardım edin meraktan ders işleyemiyorum .... ben ayrıntıları yazarım tüp bebeğe başladım cuma günü gonal f yapmaya başlladım pazar saçımı boyattım bir sıkıntı olur mu yardım edin ne olur bu arada yaş 29 ilk denemem sayılır eşimde sorun yok bende yüksek fsh ancak minik yumilerim var ...

hiç birşey olmuyor ben doktoruma sordum hatta iğnelerde 2 kez boyattım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…