Gördüm aşkısı süpersinn..Ama ben sana bıraktım yok deseydin biliyosun bende uyardım yanii
Arkadaşlar bnm gbi tedavisi devam eden varmı bnm ymrta toplama işlemim grçklşti ve şu an transfer işlemimi bekliyorum bu işlemden geçen varsa lütfen bilgi verin
tatlım yarın 11 de transferim var öpt şekerrrrrr seni
Yumoslarimdan haber var:) 6 tane Bebisim olmuş. Yarın çağırdılar inceleme yapılacak sorun görülmezse transfer olucak. Su an gayet İyiyim ama bakalim Dr amca ne Diycek belli degil:)
canım merhaba ben dün ignelere başladım gonal-f ve menapur kullanıyorum cuma ilk kontrol:26:
çok şükür bebişlerin yola devam ediyorlar demek..
yarın rahim kalınlığın iyiyse transferini yaparlar...
hayırlı olsun canım...
sağlıkla sorunsuz geçen bir tedavi diliyorum...
Arkadaşlar bugün transferim 7. günü idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı. sizce umutlanmalımıyım ? ve kan testi yaptırayım mı ? 2 tane yumurta transfer edilmişti.. kan testi yaptırsam mı?
gerçi öğleden sonra dr a ilaç yazdırmaya gitcem. bakalım o ne diyecek.. gelişmeleri paylaşacağım sizinle :))
Arkadaşlarım bu topiği listelerimiz için açtım...
Sohbetlerimiz yine 2012 Tüp Bebek Günlüğümüz Topiğinden devam edecektir...
inşallah canım hamilelik haberini paylaşacaksın bizimle...
hayırlı olsun canım.bizimde işler çok yoğun bu ara giremedim.pazartesi yıkanmış sperm testi için izmire gitmeyi planlıyoruz.bu ay kırmızılar gelince tedaviye başlayacağız bi aksilik olmazsa.bilgilendireyim dedim:)
kan değerim 1.4 çıktı , transferin 8. günü
hem tüp bebek dr' um hemde burdaki diğer dr um ne var ne de yok dedi :)) 22 mayısı bekliycemm
canım benımde tedavım iptl oldu 5 gün ilaç kullandım benımkinide kaydermisin lütfen millstoneden ne eksıgım var
Yarın sonuncu iğnemi vurcam eğer eşimde sperm çıkarsa listeye adımı yazdırırım bizim gibi eşi azospermi olanlara umut olsun diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?