Tüp Bebek Günlüğümüz Tedavidekiler Liste Topiği

liste super olmus ellerine saglik cnm, bugun kirmizilar geldi yarin hayirlisiyla ICSI tedavimiz icin ilaclari kullanmaya basliyorum....

aminnn canım inşlhhh. rabbim yüzümüzü güldürsünn hepimizin..

Arkadaşlarım bu topiği listelerimiz için açtım...
Sohbetlerimiz yine 2012 Tüp Bebek Günlüğümüz Topiğinden devam edecektir...

merhaba yaş 40 tüplerim laparoskopi ile kapatıldı fertijin de başladım inş dr vitamin ilaçları verdi inş haziran dedi anemi var bende şuanda kan ilaçları kullanıyorum listeye kattığınız için teşekkür ederim.

canım yaş 38 sebepsiz interfilite gerçi eşim varikosel ameliytı geçirdi 3.cü deneme olacak inş 8 yıllık evliyim antalya tüp bebek merkezimz doğum ko
ntrol hapı ve vitamin kullandım dün regl oldum bugün doktora gidecem inş herşey yolunda gider RABBİM herkese sağlıklı bebişler versin banada inşaallah ben bilgiler bunlar canımmm

canım daha önce diğer topike eklemiştim seni listemize...
bilgilerini hemen düzenliyorum..
haziranda bebeğine kavuşmanı diliyorum Rabbimden..

hayırlı olsun canım bugün başlıyorsun Allahın izniyle...
son tedavin olur inşallah bebeğin gelip göbişine konsun ve sıkı sıkı tutunsun 9 ay annesini bırakmasın...

canım 3 yumurtam döllenmiş yarın tekrar haber gelecek tatlım yazarım ne zaman transfer olacağını eline sağlık öpt şekerrrrr

merhaba egunalcim benim bilgilerim şöyle

eşimde de bende de herhangi bi sorun yok 2 yıllık evliyken hamile kaldım ama 7 haftalık olunca düştü ondan sonra bi daha tutturamadık 37 yaşındayım 4 yıllık evliyim ve yaşda geçmeye başlayınca artık beklemek istemedik ve tüp bebek deneyelim dedik bursa acıbadem tüp bebek merkezinde yapacaz inşallah Allah yardımcımız olur da bebeğimiz gelir Allahım ne bizi nede isteyen herkesi çok bekletmeden gönderir bebeklerimizi inşallah zira bu süreç çok yıpratıcı ve yorucu hem maddi hem manevi olarak yinede hakkımızda hayırlısı diyelim

Son düzenleme:
arkadaşlar aranızda yeni geldm . ben istanbul erdem hastanesinde tüp bebek tedavisi yaptırdım.
çatlatma iğnelerimi falan izmitte yaşadığım için orada yaptırdım veya eşim yaptı.
toplam 6 tane yumurta topladılar çok üzülmüştüm az diye
sonra 3 gün sonra transferim oldu 2 tane transfer ettiler 6 tanenin 5 tanesi döllenmiş. 3 tanesi 1. kaliteydi.
2 si ni istemisin dediler bende evett dedim
11 mayıs cuma transferim yapıldı 2 gün yattım ama şuan iişteyim masa başı işim fazla yormamaya çalışıyorum kendimi ama bu mümkün değil. günlük işlerime devam ediyorum sadece ağır kaldırmıyorum ve meyve ( ananas, kivi, incir, muz, çilek) ağırlıklı yiyorum ve kabız olmamak için dikkat ediyorum. merak ediyorum sonucu tabi herkes gibi sonucum 22 mayıs ta.. artık nasipp :) allah herkesin gönlüne göre versin

kızlarrr benide ekleyin. erdem hast. tüp bebek tedavim bitti şuan transferimin 5. günü , folikasit progeston , estrofem kullanıyorum. sperm azlığı nedeni ile.. 22 mayıs test günüm

kızlarrr benide ekleyin. erdem hast. tüp bebek tedavim bitti şuan transferimin 5. günü , folikasit progeston , estrofem kullanıyorum. sperm azlığı nedeni ile.. 22 mayıs test günüm

hoşgeldin canım...
çok şükür herşey yolunda sonuda güzel olursa süüpperrr olur..
şimdi test gününü bekleyenlere listemize ekliyorum seni inşallah 22 mayısta hamileler listemize trasnfer olacaksın...
bu arada bu sadece liste topiği sohbetlerimiz ve kızlar aşağıdaki vereceğim linkteyiz oraya gel canım..

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/501981-2012-tup-bebek-gunlugumuz.html

Son düzenleme:

oldu canım unv.hastanesınde olacak bı gıdıp konusalım bakalımm neler olcak :) saoll şekerım

Aşkısı benimde şüle yapalım diyorum..
sebep:rezerv az,yüksek fsh,tüpler sorunlu ay yazarken bile gülesim geldiii Tövbe tövbee yok yok maşallahh
+ varikosel
Sen nedersin daha faydalı olur gibi geldi..Birde deneme sayım hakkında 3 mü yazsak diyorum..Ezikmiyim benn diye düşündümm..Sonuçta iki kere o kadar iğne vuruldum yumoşlar büyümediler opu olup transfer olmadım diyee..
Ama bunlar benim fikirlerim tabii..Mesela 3(2 tedavi iptal )diyede yazabiliriz.
Ne bileyim işte sen bir el atarsın zaten ellerinde öper aşkısımmm Hiçbirini yapmayabilirsindee tamamen sana bırakıyorumm

aşkısı istediğin gibi düzenledin..
sen iste ben yapayımmm

egunalim....ben pazartesi itibariyle tedavime başladım puregon ile....

hayırlı olsun canım..
bebeğinin haberini vermeyide nasip etsin Rabbim..

aşkısı istediğin gibi düzenledin..
sen iste ben yapayımmm

hayırlı olsun canım..
bebeğinin haberini vermeyide nasip etsin Rabbim..

Gördüm aşkısı süpersinn..Ama ben sana bıraktım yok deseydin biliyosun bende uyardım yanii

Arkadaşlar bnm gbi tedavisi devam eden varmı bnm ymrta toplama işlemim grçklşti ve şu an transfer işlemimi bekliyorum bu işlemden geçen varsa lütfen bilgi verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…