Tüp Bebek Günlüğüm..

sanki iç sesim gibi okudum umarım 2. denemede olur ben de yumurta rezervi az sadece 1 2 yumurta gelişti ilk tedavim iptal edildi adetimin 20. günü salı günü sanırım bunuda iptal edicek doktorum kendimi kötüye alıştırdım artık 33 yasındayım daha yumurta toplama gününe bile gelemedim ilk tedavide 2 yumurtam gelişti fakat bir sonraki ay deneyelim dedi doktorum 2 yumurta ile zor dedi iki ay sonra ikinci tedavide ise tek bir yumurtam gelişti 3 tanede büyümeyen minik yumurtam vardı hala bekliyorum bakalım simdi iğneleri kesti klomen içtim 1 kutu onunda bıraktık 4 gündür dostinex içiyorm salı kontrol Allah yardımcımız olsun

Taa derinden hissederek okudum hikayenizi.. embriyologun aramasını beklemek bile ne eziyettir, dakikalar geçmek bilmez, yaşamayan anlayamaz.. sonu güzel bitecek diye okudum ama takdir böyle imiş demek ki.. tez zamanda toparlanır tekrar denersiniz inşallah. Ya da denemeye gerek kalmadan nasip olur belki Benim de ilk denemem negatif oldu. Keseyi gördük, kalp atışını duyduk ama sonra düşük oldu.. hangi aşamada olursa olsun kayıplar büyük hayal kırıklığı.. Allah yardımcımız olsun..

Umudunuzu yitirmeyin en güzel en hayırlı zamamda Rabbim nasip edecek eminim ki.. bizim daha zamanımız varmış.. en önemli şey gerçekten stresten uzak durmak ve dua etmek.. salı günü güzel haberlerinizi paylaşın inşallah

Amin inşallah hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız.. tevekkül arkadaşım elimizden başka hiç birşey gelmiyor gerçekten.. inşallah buraya müjdeli mutlu haberlerimizi yazmak nasip olur..
ikinci deneme için ne kadar ara verdiniz?

Kürtaja gerek olmadan düşük gerçekleşti. O yüzden bekleme süresi vermedi doktorum. Kendini hazır hissedince gel dedi. Başlarda hiç açtırmıyordum bile konuyu kimseye. Psikolojik olarak toparlanmak da zor.. Ama bu aralar bir denemeyi daha göze alıyorum. 3 ay geçti aradan yaklaşık. Bu sefer sonu güzel olur inşallah

inşallah stres den uzak olamıyorum ne yazıkki hep aklımda bizede nasip olur inşallah

Sen ne zaman kendini uygun görürsen o vakit en güzeli olacak inşallah... eminim vakti var herşeyin..
Mayısta transfer negatif 1 ay dinlen sonra gel dedi doktorum haziranda dinlendim.. Temmuz da adetim bayram a denk geldi doktor yoktu.. Ağustos adet günümde covid pozitif çıktım.
Bu ay Eylül de adetim 10 gün gecikti ve zorunlu olarak iş için Istanbul a geldik ve yola çıktığım gün adetim başladı.. yine kaçırdık..
Ben vakti değil, vaktiyle bebeğim beni seçecek demek ki.. En hazır olduğumuz anda en güzeli en hayırlısı ile inşallah

Evet insanın mantığı anlıyor her şeyi ama kalbi ikna etmek zor.. Her şeyin vakti var, bizim payımıza da beklemek düştü..
Geride dondurulmuş embriyonuz var mı peki?

Evet insanın mantığı anlıyor her şeyi ama kalbi ikna etmek zor.. Her şeyin vakti var, bizim payımıza da beklemek düştü..
Geride dondurulmuş embriyonuz var mı peki?
Aynen öyle malesef hiç embriyo kalmadı geriye.. silbaştan başlayıp havuz yöntemini deneyeceğiz..

Canım merhaba. Benim de rezervim düşük. Amh 0.7. İlk tüp bebek denememde 4 yumurta toplandı. İkisi boş çıktı. İkinci tedavi de 7 yumurta toplandı ve kaliteleri de iyi çok şükür. Prowomen kullandım onun etkisi olduğunu düşünüyorum.

Yumurtaların 4ten 7ye çıkması çok iyi maşallah doktorunuz mu tavsiye etti prowomeni?

Yazinin ortasinda bi basladim okumaya bitirene kadar hickira hickira ağladım. Kaçıncı okuyuşum bilmiyorum. Sondaki duaya kocaman bi amiin diyorum

Yazinin ortasinda bi basladim okumaya bitirene kadar hickira hickira ağladım. Kaçıncı okuyuşum bilmiyorum. Sondaki duaya kocaman bi amiin diyorum
Çok teşekkür ederim Allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın; isteyen herkese aratmadan sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.. yakında yeniden tedaviye başlayacağım inşallah olumlu sonucumu da hikayeme ekleyeceğim

Kocaman bi AMIIIIINNNNNNN diyorummmm isteyen butun kardeslerim icin aminnnnnn

Eveet Günlük yarın bir operasyon var öncesinde güncelleme yapmak istedim...

Haziran 22 de negatif sonucunda 1 ay ara verelim dinlenelim dedik.. biesteron başladık yumurta sayım az ve kalitesi düşük olduğu için..
Temmuz 22 de adet ile başlayacağız derken hopp adetim bayrama denk geldi ve kendim erteledim.. hayırlısı..
Ağustos 22 de randevu aldım ama nasıl bir eklem ağrısı başladı inanamazsınız test yaptık ne olur ne olmaz diye Covid pozitif çıktı.. Allah yaşatmasın yine baya ağır ağrılar ile geçti.. neyse hayırlısı olsun dedik.. hastalığın bile hayrını diliyoruz bu süreçte elbette..

Eylül 22 de adetimi bekliyorum ki randevu alayım.. 2 gün geçti 3 gün geçti.. bende bi umut olabilir mi acaba?? Evdeki testleri kullandım ikinci çizgi hemen çıktı silik ama çıktı vallahi de gördüm... nasıl bi mutluluk nasıl bi sevinç.. ne olur ne olmaz diye bir kaç gün daha yaptım testi bu sefer de negatif.. Evde deli deli dönüyorum artık kan testi yapalım dedik ve kan testine gittik.. sonuç 1.20... kimyasaldı belki de.. hayırlısı olsun napalım dedik.. ama başlamıyor ki adetim tedaviye başlayalım.. 10 gün geçti.. eşimin acil işi için şehir dışına çıkmamız gerekti.. adeti bekleyemeyik ama şans ya, yola çıktık adetim başladı neyse hayırlısı..
Ekim 22 de adetim başladı hersey yolunda sorun yok dedik ama planlar ve gerçekler tabi merkezi aradım.. sgk anlaşmamız bitti, üniversite hastanesinden rapor alın öyle yapabiliriz dediler... haydaa... hemen ADU ye gittik testler yenilendi süreç uzadı gittik geldik gittik geldik aman Allah ım ne zormuş.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Bu arada buradan bi arkadaş saolsun aynı merkeze gidiyoruz yazdı ; merkezin sgk anlaşması tekrar başladı diye saolsun vallahi strese girmiştim yine 2 ay kaybedeceğiz diye..

Kasım 22 adetim ile randevu aldım... Heyecanla gittim. Bu kadar zamandır vitaminlerimi kullandım kilo vermeye devam ettim umutla gittiğim merkezden afallayarak çıktım.. 1 yumurta görüldü sadece 1...
Yumurta rezervi az tabii 1 yumurta ile başlamak uygun olmaz dedi doktorumuz bu arada histeroskopi ve aynı anda hsg çekelim dedi.. bizimde aklımıza yattı açıkçası hep olumsuz olumsuz süreç yaşamaktansa detaylı bir bakış işimizi kolaylastirabilir değil mi?
Evet yarın operasyon var ve ben biraz korkuyorum açıkçası ne olur ne olmaz.. dualarınıza talibim.. inşallah sorunsuz ağrısız geçer bu süreç.. Hakkımızda hayırlısı olsun.. bundan sonra neler yapacağız yarından sonra belli olacak.. bu arada gezinirken bir dua gördüm buraya ekliyorum;

HZ. OSMAN’IN DUASI
Nasip etmeyeceğin şeyi hayal ettirmezsin. Allah’ım sen her şeyin hayırlısını bilir, en güzelini bana yazarsın. Bu isteğimi, duamı ve hayalimi bana güzel ve kolay eyleyip ömrüme yaz..
Amin..

Gerçekten o kadar içtenlikle yazmışsınız ki okurken çok duygulandım bende 3 yıldır deniyorum olmadı tüp bebeğe başladım çarşamba günü çok ağrılı ve sancılı bir toplama işlemi geçirdim eşimde problem yok bende de pcos var 24 tane yumurta toplanmışti bunlardan 19 u olgun yumurtaymis 14 ü de döllenmiş diye birinci gün aradılar sonra üçüncü gün aradıklarinds ise yine 14 ama 6 sinin geriden geldiğini söylediler ve doktor 5. Güne gitmeye uygun görmüş bugün de aradilar 7 tanesinin beşinci güne ulaşmış ana başlangıç noktasındalar gebelik vadeder boyutta değiller bu yüzden yarın tekrar bakıp aricaz dediler çok moralim bozuldu devam eder mi ki ilerlemeye çok üzgünüm

Devam eder umarım, embriyolar yeterli olgunluğa ulaşır ve sımsıkı tutunur size.. en önemli şey moral ve dua.. teslim olalım ve herseyin hayırlısını dileyelim.. içinizi ferah tutun hersey yolunda gidecek inşallah burda birbirini tanımayan insanların desteği ve duaları ile çok güzel sonuçlar alan kişiler okudum.. strese girmeden hayırlı sonuclarinizi paylaşın inşallah sizde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…