• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek gebelik var mıı acilll

Merhabalar bazı doktorlar transferden sonra çatlatma iğnesi vurduyor. Eğer transferden sonra çatlatma iğnesi vurunduysanız 7 gün beklemeniz gerekir çatlatma iğnesi çift çizgi çıkarır. Eğer ki çatlatma iğnesi vurunmadıysanız bğyğk bi ihtimalle hamilesinz. İnşallah hayırlı ve güzel haberler alırsnx 🥰
Merhaba, hayır çatlatma iğnesi vurulmadım 1ay rahim dinlendirme yapıldı dondurulmuş embriyo transfer edildi

Bende 5. gün A kalite embriyo transferi yapıldı. 9. Gün kan testi verdim 18.03 çıktı. Doktor hamilesin ama değer biraz düşük 2 gün sonra tekarlayalım dedi. Sevinemedim bile. Değer çok mu düşük sizce? Bu şekilde olup artış gösteren var mı
Kan vermiştiniz sonuç ne çıktı acaba ? Artış oldu muu ??

Merhaba kızlar, ben 1 şubatta 1 adet 3. Gün embriyosu transferi olmuştum. 12 şubatta verdiğim kanda beta hcg değerim 28 çıktı, 2 gün sonra 14 şubatta verdiğim kanda 36,8 çıktı. Doktorum 19 şubatta tekrar kan vermemi söyledi. Benim gibi değeri yavaş artan var mı aranızda?

Back