• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek gebelik takibi için doktor tavsiyesi

Tuanatuna01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
221
72
48
32
Hanımlar merhabaa ben tüp bebekle hamile kaldım çok şükür ama tüp bebek yaptirdigim hastane çok pahalı bı yer o yüzden gebelik takibi için oraya gidemiyorum. Bu tarz hastalara bakan bildiğiniz iyi bı doktor var mı acaba ? İstanbul Anadolu yakasındayim bu arada

Hanımlar merhabaa ben tüp bebekle hamile kaldım çok şükür ama tüp bebek yaptirdigim hastane çok pahalı bı yer o yüzden gebelik takibi için oraya gidemiyorum. Bu tarz hastalara bakan bildiğiniz iyi bı doktor var mı acaba ? İstanbul Anadolu yakasındayim bu arada

Merhaba ben de aynı durumdayım, birkaç doktor araştırdım henüz karar aşamasındayım. Eğer riskli bir durum varsa Alle Emre Erdoğdu, yoksa Yusuf Olgaç, Feriha Uygur, Melih Atakan Güven takibimde şu anda :)

Merhaba ben de aynı durumdayım, birkaç doktor araştırdım henüz karar aşamasındayım. Eğer riskli bir durum varsa Alle Emre Erdoğdu, yoksa Yusuf Olgaç, Feriha Uygur, Melih Atakan Güven takibimde şu anda :)
Ben bulamayınca paraya kıyıp bari ilk randevuya kendi doktoruma gideyim dedim ama ikincisi olamicak maalesef çünkü öyle bir bütçemiz yok😀 napicam bilmiyorum. Bı arastirayim bakım bu doktorları insalah biri içime siner de duacin olurum.

Back