Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 + 6 mı oluyor yaniSon regl 5 kasımla 5 aralık 4 haftalık bebek üzerine ekle
Evet sağlıkla ilerlesin bebiş son reglden başlıyor hamilelik öyle düşünün sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah bizlerde güzel haberlerle gelelim buraya4 + 6 mı oluyor yani
Son reglin başladığı tarihten mi yoksa bittiği tarihten mi başlıyor hesaplama ?Evet sağlıkla ilerlesin bebiş son reglden başlıyor hamilelik öyle düşünün sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah bizlerde güzel haberlerle gelelim buraya
Son adet tarihiyle hesaplanıyor benim öyleKızlar ben 5. Gün embriyo transferi oldum 23 kasımda son adet tarihim 5 kasım ben şuan kaç haftalık oldugunu nasıl hesaplayacağım acaba
TeşekkürlerMantıken döllenme regl bitimi olduğu için regl bittiği gibi olmalı tam emin olmamakla birlikte böyledir diye düşünüyorum regl ken gebe kalamayız regl biter yeni döngüye hazırlanır gebelik oluşur tüp bebektede son regl ilk gebelik başlangıcı olarak hesaplanıyor benm ilk gebelik öyle olmuştu
İnşallah anneler kulübünde buluşuruz seneye hahaTeşekkürler
İnşallah yeni yıl hepimize uğurlu gelirİnşallah anneler kulübünde buluşuruz seneye haha
Aminnn Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallahEvet sağlıkla ilerlesin bebiş son reglden başlıyor hamilelik öyle düşünün sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah bizlerde güzel haberlerle gelelim buraya
Doktorunuzla görüştünüz mü kaç haftalık hesapladı sizi şuanAslında mantıken bende şöyle düşünüyorum ben 3 kasımda regl oldum 20 kasımda 5.gün embriyo transfer oldu normal ben eşimle birlikte olup 15 kadımda hamile kalmışım gibi hesaplama gerekmiyor mu? Bence mantıkkı olan bu geliyor bana
Kendi doktoruma daha gidemedim acil de iğne vurulurken baktılar tekrar bugun keseye ve 6 hafta ile uyumlu dedi ama benim son adet 3 kasım.. Keseler 12 13 mm dediDoktorunuzla görüştünüz mü kaç haftalık hesapladı sizi şuan
Bende yarın gidicem heyecanla bekliyorum tam kaç günlük oldugunuKendi doktoruma daha gidemedim acil de iğne vurulurken baktılar tekrar bugun keseye ve 6 hafta ile uyumlu dedi ama benim son adet 3 kasım.. Keseler 12 13 mm dedi