• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek gebelik hesabı

cevaplar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2024
54
18
3
Kızlar ben 5. Gün embriyo transferi oldum 23 kasımda son adet tarihim 5 kasım ben şuan kaç haftalık oldugunu nasıl hesaplayacağım acaba

Evet sağlıkla ilerlesin bebiş son reglden başlıyor hamilelik öyle düşünün sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah bizlerde güzel haberlerle gelelim buraya 😍😍😍🥰🥰🥰
Son reglin başladığı tarihten mi yoksa bittiği tarihten mi başlıyor hesaplama ?😌

Mantıken döllenme regl bitimi olduğu için regl bittiği gibi olmalı tam emin olmamakla birlikte böyledir diye düşünüyorum regl ken gebe kalamayız regl biter yeni döngüye hazırlanır gebelik oluşur tüp bebektede son regl ilk gebelik başlangıcı olarak hesaplanıyor benm ilk gebelik öyle olmuştu

Mantıken döllenme regl bitimi olduğu için regl bittiği gibi olmalı tam emin olmamakla birlikte böyledir diye düşünüyorum regl ken gebe kalamayız regl biter yeni döngüye hazırlanır gebelik oluşur tüp bebektede son regl ilk gebelik başlangıcı olarak hesaplanıyor benm ilk gebelik öyle olmuştu
Teşekkürler 🤩

Benim bildiğim son regl in başladığı an oluyor. Mantıken yumurtanın ilk büyümeye başladığı zaman regl olduğumuz zaman oluyor yeni yumurtalar ortaya çıkıyor ve o yumurta döllendiğinde de bebek oluyor. Gebeliğin varlığı da yumurtanın başlangıcı yani en son olunan regl gününün ilk günü oluyor. Ben böyle biliyorum yanlışsam tam bilenler düzeltebilir

Aslında mantıken bende şöyle düşünüyorum ben 3 kasımda regl oldum 20 kasımda 5.gün embriyo transfer oldu normal ben eşimle birlikte olup 15 kadımda hamile kalmışım gibi hesaplama gerekmiyor mu? Bence mantıkkı olan bu geliyor bana 😊😊😊

Aslında mantıken bende şöyle düşünüyorum ben 3 kasımda regl oldum 20 kasımda 5.gün embriyo transfer oldu normal ben eşimle birlikte olup 15 kadımda hamile kalmışım gibi hesaplama gerekmiyor mu? Bence mantıkkı olan bu geliyor bana 😊😊😊
Doktorunuzla görüştünüz mü kaç haftalık hesapladı sizi şuan 🤔😂

Back