• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek gebeliğinde cinsel ilişki

Tüp bebek ya da diğer türlü olan hamileligin ayrıcasi yok.
Risk varsa her ikisinde de risktir yoksa ikisinde de yoktur. Buna göre karar verilir

Sormadım utandım 6 haftalık gebeyim ilişki oldu ...kananam agrım sızım yok çok şükür ama kuşku düştü içime
İlk 3 ay ilişki önerilmiyor canım . Ama bu bütün gebelik için geçerli . Kanama olmadıysa korkma :) ilişki yaşadığımız için düşmüyorlar sadece ilk 3 ay bebiş aşağıda olduğu için önerilmiyor bebiş yukarı çıkınca zaten problem yok . Cinsel ilişki düşük yaptırmaz ama stres yaptırır ☺️ Bak kucağım da şimdi mucizem darısı başına canım benim

Kullandigim ilaçlar iğneler vs.Hepsi düşük yapmamak için haliyle kuşku oldu içimde
Düşük ilaç kullansanda olacaksa olucaktir
Bebek tüp bebekte aşağıda olmuyor illaki aşağıda olursa risk gözüküyor zaten.
İlaçlar tedbir amaçlı
Bak tonla ilaç kullandım dikkat ettim gene kaybettim.
Yani doktorla istisareli olman yeterli

İlk 3 ay ilişki önerilmiyor canım . Ama bu bütün gebelik için geçerli . Kanama olmadıysa korkma :) ilişki yaşadığımız için düşmüyorlar sadece ilk 3 ay bebiş aşağıda olduğu için önerilmiyor bebiş yukarı çıkınca zaten problem yok . Cinsel ilişki düşük yaptırmaz ama stres yaptırır ☺️ Bak kucağım da şimdi mucizem darısı başına canım benim
Analı babalı büyütsün rabbim hayırlarını göstersin 😊çok teşekkür ederim inşallah

Back