- 1 Kasım 2020
- 85
- 27
- 38
- 37
- Konu Sahibi Agresif_lady
Merhaba kızlar tüp bebek gebeliğinde cinsel ilişkiye giren oldu mu aranizda ve kaçıncı hafta oldu olduysa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dr zaten bu konuda açıklama yapıyor. 10. 12. Hafta sonrası yaşanabilir. Ama siz mutlaka Dr sorun.Merhaba kızlar tüp bebek gebeliğinde cinsel ilişkiye giren oldu mu aranizda ve kaçıncı hafta oldu olduysa
Sormadım utandım 6 haftalık gebeyim ilişki oldu ...kananam agrım sızım yok çok şükür ama kuşku düştü içimeDr zaten bu konuda açıklama yapıyor. 10. 12. Hafta sonrası yaşanabilir. Ama siz mutlaka Dr sorun.
Kullandigim ilaçlar iğneler vs.Hepsi düşük yapmamak için haliyle kuşku oldu içimdeTüp bebek ya da diğer türlü olan hamileligin ayrıcasi yok.
Risk varsa her ikisinde de risktir yoksa ikisinde de yoktur. Buna göre karar verilir
İlk 3 ay ilişki önerilmiyor canım . Ama bu bütün gebelik için geçerli . Kanama olmadıysa korkma :) ilişki yaşadığımız için düşmüyorlar sadece ilk 3 ay bebiş aşağıda olduğu için önerilmiyor bebiş yukarı çıkınca zaten problem yok . Cinsel ilişki düşük yaptırmaz ama stres yaptırır Bak kucağım da şimdi mucizem darısı başına canım benimSormadım utandım 6 haftalık gebeyim ilişki oldu ...kananam agrım sızım yok çok şükür ama kuşku düştü içime
Düşük ilaç kullansanda olacaksa olucaktirKullandigim ilaçlar iğneler vs.Hepsi düşük yapmamak için haliyle kuşku oldu içimde
Analı babalı büyütsün rabbim hayırlarını göstersin çok teşekkür ederim inşallahİlk 3 ay ilişki önerilmiyor canım . Ama bu bütün gebelik için geçerli . Kanama olmadıysa korkma :) ilişki yaşadığımız için düşmüyorlar sadece ilk 3 ay bebiş aşağıda olduğu için önerilmiyor bebiş yukarı çıkınca zaten problem yok . Cinsel ilişki düşük yaptırmaz ama stres yaptırır Bak kucağım da şimdi mucizem darısı başına canım benim
Hiiiiççç stres yapma her şey çok güzel olacak. Ama içine sinmeyen sonrasında vah vah demeyeceğin içine kuşku düşmeyecek şeyler yapmanı tavsiye ederim.Analı babalı büyütsün rabbim hayırlarını göstersin çok teşekkür ederim inşallah
Amin çok teşekkür ederim çok moral olduHiiiiççç stres yapma her şey çok güzel olacak. Ama içine sinmeyen sonrasında vah vah demeyeceğin içine kuşku düşmeyecek şeyler yapmanı tavsiye ederim.