- Konu Sahibi narintanyeri
İğneler çok kolay kalem şeklinde dozu ayarlayip göbeği sıkıp yapıyorsunuz inanın hiç acımıyor yağlı bölge olduğu için acımasi mümkün değil zatenKendiniz yapabildniz mi iğneleri nasıldı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğneler çok kolay kalem şeklinde dozu ayarlayip göbeği sıkıp yapıyorsunuz inanın hiç acımıyor yağlı bölge olduğu için acımasi mümkün değil zatenKendiniz yapabildniz mi iğneleri nasıldı acaba
Eşim iğneden korkutugu için kendim yapıyorum hep :)Kendiniz yapabildniz mi iğneleri nasıldı acaba
Anladım umarım kolaylıkla geçer bu süreçİğneler çok kolay kalem şeklinde dozu ayarlayip göbeği sıkıp yapıyorsunuz inanın hiç acımıyor yağlı bölge olduğu için acımasi mümkün değil zaten
Ben kendim biraz korkarım da alışıcaz artık sonu iyi olsun :))Eşim iğneden korkutugu için kendim yapıyorum hep :)
Evet ilk deneme pcos yaşım 31 di o zamanlarMerhaba umarım bizlerde olumlu sonuclar aliriz:)) ahmet bey için iyi diyorlar gercekten sizin ilk denemenizde mi olmustu acaba sorun neydi, benim amh düşük yaşım 33
Çok sorgulama, hangi gün başlatmış hangi iğneyi hangi güne vermiş sorgulama, hatta verdiğin kan tahlillerini bile takip etme e nabizdan, bunlar seni strese sokmaktan başka birşeye yaramaz, onlar bilir sana anlatır kağıt verir seninle ilgili hazirlanan dosyada seni senden iyi bilirler öncelikle güven hem doktora hem kendine, infertilite bölümüne aşılamaya Ahmet bey bakmaz sanırım tüp bebek bölümüne tüp bebek hastalarina bakar.O doktoru duydum evet memnun kalan çok varmış ben gittiğimde 2 kere gittim ama farklı doktorlar vardı inşallah aşılama zamanida böyle iyi bir doktor ile süreci tamamlarım birde şeyi merak ediyorum tedaviye işte hap yada iğne hangisine baslicaksa doktor adetin 2 yada 3 ncü günü başlamışlar benim yarın 4 ncı gunum doktor 4 yada 5 ncı günde başlanıyor dedi ama sorun olur mu sizce ve birde yarın süreci anlatip ne zaman gidilcek ne yapılacak anlatır değil mi
Bugün gonal f verdi günlük dozu 50 verdi 9 gün kullancam sonra ayın 24 nde kontrol bunu kullanırken 24 ne kadar beraberlik oluyor mu yoksa yasak miDevlet büyük bir kısmını karsılıyor biz direkt tüp bebek yapacağız kriterlere uyduğumuz için büyük bir kısmını karşıladı toplamda 15 bin tlye yakın para verdik ilaç için.Benimde amh 0,64 esimde bi sorun yok dendi ama bakalım artık
Anladım tamam teşekkür ederimÇok sorgulama, hangi gün başlatmış hangi iğneyi hangi güne vermiş sorgulama, hatta verdiğin kan tahlillerini bile takip etme e nabizdan, bunlar seni strese sokmaktan başka birşeye yaramaz, onlar bilir sana anlatır kağıt verir seninle ilgili hazirlanan dosyada seni senden iyi bilirler öncelikle güven hem doktora hem kendine, infertilite bölümüne aşılamaya Ahmet bey bakmaz sanırım tüp bebek bölümüne tüp bebek hastalarina bakar.