Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Benim şimdiye kadar 3 kere çok oldu. Bende hastaneye gittim serum iğne yedim. Aradaki lekelenmeleri hiç saymıyorum bile. Çok korktum. Ama bebişler iyi çok şükür. İnşallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnsallah hayirlisiyla canim ya☺️allahin izniyle bu zamanlara kadar geldik bundan sonrada allah yardimcimiz olur insallah

Ya kızlar bizlerde kucaklarmiyiz yavrularımızı ben çok korkuyorum bi benim sorunlarım bitsin istiyorum sadece benim değil sorun yaşayan hamilelerin de birbirimize dua edelim inşallah iyi olur hersey Rabbim bizlere yardim etsin emeklerimizi boşa vermesin annem derki hep ağlayacak değilsin ya bir yerden yüzün gülecek sürekli tedavi yoruyor bizi

Amin canım evet ikiz gebelik daha bir dikkat istiyor peki kanama neden oluyormuş ? Sordun mu doktora ya biz hiç mi dışarı çıkmaya ağız evin içinde patlıyorum yalnızım bayramda anneme gitmek istiyorum 1 saatlik bir yol var korkuyorumda arabayla yolculuk etmeye hakkımızda hayırlısı olsun inş. Hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur 🙏 🙏 🙏

Allah de ötesini bırak...

Amin canım inş. Hayırlısıyla bebişlerimizi alıcaz kucağımıza hep olumlu düşünmek gerek Allahtan gelene de amenna diyeceğiz stres yapmak yok bebişlerimiz etkilenir güzel düşünelim güzel olsun inş. Buarada hangi şehirdesin doktordan yana Şansın yok birde ne kadar çok doktora gidersen okadar kafan karışır hepsinin takibi ilaç kullandırması farklıdır kendine iyi nie doktor bul ve o nasıl derse öle yap... tedavi doktorunu bırakma o seni takip etsin onun haricinde bitane daha olsun onada durumu açıkla hem kafanda karışmaz 😊

Evet yaa sıkıldım evde yatmaktan. Ama ne yapalım. Bende bayramda 1.5 saatlik yolu düşünüyorum. Gidemeyeceğim memleketime. Kanamanın nedenini tam olarak bilmiyoruz. İkiz gebelik ve tüp bebek bunlar hep neden. Ama bebişler iyi çok şükür. Hayırlısı artık. Dua ile. 🙌🙌🙌

Dilber53 cnm ben gaziantep deyim tup bebeği başka şehirde yaptirdim bu yüzden doktor sıkıntısı çekiyorum sadece şimdi istediğim bebeğin plasente si yukarıya çıksın galiba üçüncü doktor iyi cikti 3 hafta sonra gel dedi inşallah açıklık olmaz bende çok korkuyorum ama umudumu kesmek istemiyorum

mrb nuray olumsuz düşünüpde bebeklerini etkileme bir sürü insan ikiz gebelik taşıyor..rabbim nasip etmişse gerisi boş..

öncelikle o kadar cok doktora gidip kafanı karıştırmaa merkezin neresi bilmiyorum ama orayla iletişimini koparma antepdeymişsin antepde çok iyi doktorlar var aslında birini sç devam et..crino jel kesmek için bence erken ben hala kullanıyorumm mesela..

bende kaç haftadır evdeyim sorunlu bir hamilelik geçiriyorum genede cok şükürrr ikiz başladım 8 haftada diğer yavrum beni ve kardeşini bıraktı.bi dünya iğne ilaç şükür bugünlere gelebildik hala evdeyimm dışarı bile çıkamıyorum biraz cıksam ağrı giriyorr..biraz rahatlamaya başlamıştım m ki bu sefer de kuzum aşağıdaymış..hayırlısı allahdan rabbim hepimize yardım etsin inşallah gercekden tüp bebek hamileliği zor oluyorr..ben evimin dibindeki işime bile gidemedim ücretsiz izne ayrıldımm ne yapalım kuzular saglıkla gelsinde

AntikDeniz inşallah hersey yolunda gider hepimiz için benimde önceki hamilelik ikızdı teki 3 buçuk aylık düştü diğeri enfeksiyon yüzüne erken doğum 3 gün yaşadı kuzum rahime tıkiş atıldığı için enfeksiyon kapmış göz gördüğünden korkuyor bunuda öyle kayıp ederim diye bukez kendimi toplayamam korkuyorum. Allah yardımcımız olsun hepimizin

Antep de çok iyi doktor lar var ama bana denk düşmedi galiba bulamadım yeni birine başladım umarım iyi biridir antepliseniz öneriniz varsa yardimici olun bana

Kahverengi akintisi olan 16. Haftayi gecmis arkadaslarim kahverengi akintiniz varken surekli yatiyomusunuz hic kalkmadan?ben uc haftadir full yatiyorum ve patliycam artik ya tovbe yarabbim😔sizlerde durumlar ne

Canım Rabbim tez zamanda gönlünü ferahlatsın inş. Bu sefer bebişlerini kucağına alırsın...hep iyi düşünelim iyi olsun inş. Bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız 🙏

Canım benim 14. Haftada kanamam oldu sonrası lekelenmeyle devam etti bugün 5. Gün yatıtorum ama evin içinde dolanıyorum akıntı durumuna göre zaten yatınca birşey yok kalkıp dolayında lekelenme oluyor inş. Tamamen geçer....Evde yatmak zor Helede yalnızsan bende çok sıkıldım ama herşey bebişlerimiz için hafta sonları eşinle dışarı çık az dolaş kendini yormadan iyi gelir hem psikolojik açıdan rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş. 🙏 🙏

Ben o evreleri atlattim canim kanamadan sonra kahveler geldi bitti sonra tekrar kahveler basladi ve bir haftadir hic durmadan devam ediyo az az.doktorum 20. Hafta dolana kadar sadece tuvalete kalk dedi.ama artk yatmaktan tutuldu heryerim azcikda olsa balkona cikabilsem hava alabilsem yani inan artk tuvalete gidip o kahve akintilari gormekten paikolojim yerlerde bide yalniz basima yatmak..enazindan bu lekelenmeler bitse ayaklanicam biraz ama hic azalma dahi yok

Canım benim evet bende aynı evde yalnız başıma yattım ama bunaldım ya bugün eşim beni anneme götürecek inş. Yol zararlı gelmez lekelenme artmaz....evet lekelenmeler insanın psikolojisini bozuyor tuvalete giderken inş. Leke yoktur diye dua ediyorum olmayınca çok mutlu oluyorum leke olunca moral sıfır 😕 kendi arabamızla gideceğiz eğilip kalmak dokunuyor bana hemen leke gelmeye başlıyor...rabbim yardımcımız olsun dua edelim bolca dua 🙏🙏🙏

Inşallaha geçer kızlar yanlız değilsiniz hepimiz bir aradayiz seneye 3 kişi 4 kişi oluruz inşallah bu günleri tebessüm le hatırlariz Rabbim bu güzel günler hürmetine bebeklerimızı bize bağışlasin hem şimdi kafa dinlemek için yatıyoruz seneye uykuda yok inşallah bizlere 👪

Ahhh ahh bnm surekli yani adet biterken o kahverengi gelirya hani hep o sekilde ve normal yatarkende geliyo wc de geliyo hep geliyo yani😔tam 1 hafta oldu azalma bile yok

slm kızlar bende hamileliğin 8.haftasındayım bende de lekelr gelişyor dün aksamdan bu yana ..korkuyorum dr ye gidemiyorum ..acaba kullandıgımız ilaçlardan mı kaynaklanıyor ... sizde crinone jel ve progestan vajınden kullanıyormusunuzzz ..lütfen yazın

Araştırma yapıyorum internetten iyi denilen kisilere gidiyorum ama sonuç bu 3 doktor da özel hastane ayrı ayrı

slm canım allahım bebişlerimizi bize bagışlar inşallah .. herkes bir dr öneriyodur ama ..ben tüp bebeği novafertil tüp bebekte yaptırdım il kdenmede oldu ..orda RUŞEN beye görün bence...dua edelim birbirimize...

Canım sana özelden msj attım geldimi acaba? Bizde yana yakıla ruşen beyin hastalarınla konuşup memnun kalıp kalmadıklarını öğrenmek istiyrz, ankara genart ile novafertil arasında kaldım tatlım ,Allah bebişini sağlıkla kucağına verr inşallah🙏🙏😇

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…