Ozen 8279Bazen doktorlar da unutuyor bizleri nedense aslında az daha önem verseler neler çekiyoruz bir bebek sahibi olmak için
Aynen öylee sadece ihmal bu atlanacak bişiy degilki amaaa oldu istee bi de o günü laboratuvara gitmeden fiyatını sordum 46 dedi bide kan testi istedi ayroyetten.
Laboratuvara gittim bana toplamda 110 dedi neden bu kadar fazla dedim ikili dortlü test dedi.bende hayirr uclu test dedim dusun yani yukarida sormasan ondada hata olacak.
Canim senin doktorda hastanede fazla yogun heralde bole hatalari bnce gozardi etme deistir baska iyi bi doktor varsa hakkaten doktorlar bizi unutabiliyo yani nasil zor sahip oldugumuzu..simdi gidip yine kan verdiginde ayni parayi yinemi alicaklaf peki? Kendi hatalarini sana cektirmesinler verme kiz para isterlerse😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar şeker yüklemesi yaptırdınız mı
ben yarın sabah yaptırıcam, aslında yaptırmayacaktım doktorum çok ısrar etti, 50 lik yaptırıcaz
Canımm benim inş güzel haberler verirsin, deneyimlerini bekliyorum..
Kızlar birseyi çok merak ediyorum yatarken nasıl yatiyorsunuz ben sürekli sol tarafa yatıyorum sağa döndüğümde rahatsız ediyor bebek beni bu durumu yaşayan varmi bilgilerinizi paylaşın lütfen uyku arasında dönüşler nasıl olmalı farklı birseyler duyuyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum
Kızlar birseyi çok merak ediyorum yatarken nasıl yatiyorsunuz ben sürekli sol tarafa yatıyorum sağa döndüğümde rahatsız ediyor bebek beni bu durumu yaşayan varmi bilgilerinizi paylaşın lütfen uyku arasında dönüşler nasıl olmalı farklı birseyler duyuyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum
günaydın canım,
sonuçlarım :
Glukoz Açlık 88.5 70-105
Glukoz . 1 saat 156.6 <140
1. saat biraz yüksek galiba, doktoru arayıp konuşucam
Bu ne demek yani....
Kizlar 16. Haftada kanama yasayan varmi😔suan hastanede yatiyorm serum taktilar birden kanamam basladi😔
Canim allh yarfimcin olsun allh bebegini sana bagislasin
Amin aminn. İnsallahhh cnm inan hicbiseyim yoktu birden bire afedersin altima isiyorum sandim kan bosaldi hala azar azar gelmeye devam ediyo. Serum igne ilac birsuru sey verdiler bakalim yarin ne olucak hayirlisi insallahhh nolur bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?