Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Ozen 8279Bazen doktorlar da unutuyor bizleri nedense aslında az daha önem verseler neler çekiyoruz bir bebek sahibi olmak için

Son düzenleme:
Ozen 8279Bazen doktorlar da unutuyor bizleri nedense aslında az daha önem verseler neler çekiyoruz bir bebek sahibi olmak için

Aynen öylee sadece ihmal bu atlanacak bişiy degilki amaaa oldu istee bi de o günü laboratuvara gitmeden fiyatını sordum 46 dedi bide kan testi istedi ayroyetten.
Laboratuvara gittim bana toplamda 110 dedi neden bu kadar fazla dedim ikili dortlü test dedi.bende hayirr uclu test dedim dusun yani yukarida sormasan ondada hata olacak.

Canim senin doktorda hastanede fazla yogun heralde bole hatalari bnce gozardi etme deistir baska iyi bi doktor varsa hakkaten doktorlar bizi unutabiliyo yani nasil zor sahip oldugumuzu..simdi gidip yine kan verdiginde ayni parayi yinemi alicaklaf peki? Kendi hatalarini sana cektirmesinler verme kiz para isterlerse😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok vermicem para gittigimdeee.
Aslinda aklima geldi ama herseyim biliyor simdi uc denememide orada yaptim bide şimdi miyom da varrr onunda iyi takip edilmesi gerekk..
Bilemiyorumm..

Benim bundan önce bir hamileligim oldu sırf kendi yaptı tup bebeği diye her ay 300 muayene parası verdim sonuç benimle iyi ilgilenmedi onun yüzüne başıma gelmeyen kalmadı kesinlikle doktor seçimi iyi yapılması gerek yinede iyi düşün ve iyi bir seçenek varsa doktorunu değiştir

slm güzel anne adayları
1,5 haftadır bebişlerimin hareketlerini artık hissediyorum sabahları onların tekmeleriyle uyanıyorum ne büyük bir mucize Rabbime sonsuz şükürler olsun

Yesil034 maşallah kaç haftalık bebekler galiba ikizler canım çok güzel bir duygu

Kızlar birseyi çok merak ediyorum yatarken nasıl yatiyorsunuz ben sürekli sol tarafa yatıyorum sağa döndüğümde rahatsız ediyor bebek beni bu durumu yaşayan varmi bilgilerinizi paylaşın lütfen uyku arasında dönüşler nasıl olmalı farklı birseyler duyuyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum

sola yatın derler zaten cnm

Saga sola iki turlude yatiyorum ben.cok donuyorum mesalaa ben uyurken. yatak odasinda dalamiyorum sonra salona gecip yatiyorumm.

Kizlar 16. Haftada kanama yasayan varmi😔suan hastanede yatiyorm serum taktilar birden kanamam basladi😔

Canim allh yarfimcin olsun allh bebegini sana bagislasin

Amin aminn. İnsallahhh cnm inan hicbiseyim yoktu birden bire afedersin altima isiyorum sandim kan bosaldi hala azar azar gelmeye devam ediyo. Serum igne ilac birsuru sey verdiler bakalim yarin ne olucak hayirlisi insallahhh nolur bana dua edin

Canim uzulme allh ne dilerse o olur sen mubarek sahuk vakti dua et her sey bir hayir vardir allh senin icin en hayirlisini
Nasip etsin sakin uzulme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…