Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Bendede aynı sanarsın 5-6 aylık hamileyim.ben üç hafta oldu fitili keselii.
Benimde aynı afedersin bu aralar çok gegiriyorum bendee.
Onun haricinde sanki hamile degilim gibi.

Kizlar merhaba,
Benim transfer 2 haziranda oldu.bugun de 6+3tum ve kalp atisini gorduk cok sukur gecen hafta bikac gun suren az bi kanamam oldu,5gun sabah aksam igne oldum,simdi kalmadi leke filan..

Bendede aynı sanarsın 5-6 aylık hamileyim.ben üç hafta oldu fitili keselii.
Benimde aynı afedersin bu aralar çok gegiriyorum bendee.
Onun haricinde sanki hamile degilim gibi.

Ayyy valla ayni benimde esim dalga geciyo artik cakmak caksam yanicaksin gazdan diyo😄ama napim valla oluyo elimde diil midem cok fena hazimsiz yani.bnde onun disinda cok sukur bisey yok ara sira iste kasik agrilarim oluyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar ya ben bgn kotu biseymi yaptim bilmiyorm icim icimi yiyo yani😔sabah evdeki bi dolabin en alt rafinin en arkasindan bisey almak icin cok iki buklum oldum aldim onu en arkadan ay sonradan da dedimki cokmu kistim karnimi sikistirmismiyimdir bisey olmusmudur diye yedim kendimi durdum ters bi hareketmi yapmisim sizce yardmci olun lutfen 15 haftalik hamileyim

Kanaman olmadiysa kafana takılacak bir durum yok demektir ama o kadar eğilme bende mutfakta dolanıyorum bazen kaptırıyorum kendimi ama sonrasında acısı çıkıyor kuyruk sokumumda ve belimde feci ağrı oluyor o yüzden dikkatli olmakta fayda vardır iyi düşünelim iyi olsun :)

Allah de ötesini bırak...

Hıç bisiy olmaz allahın izniylee.ama dikkatli olmamız lazım tabii

Bugün doktor kontrolümüz vardı 14+3 olduk herşey yolunda çok şükürr.

Üclu test için kan verdim bi hafta sonra belli olacak..
Ben cinsiyet belli olur belki diye düşünmüştüm ama olmadıı (
Bir ay sonra kontrolümüz var.

Ben de 3.deneme sonucunda hamile oldum. Izmir irenbede yaptırdık.12. Gün ilk kan değerim 330 du. 14. Gün 866 olmuş.8temmuz salı günü keseyi görmeye gidecez.3.gün dondurulmuş iki embriyo transfer edildi.inşallah keseyi de kalp atışını da görürüz hayırlısıyla...

Canim cok saol cevapladgn icin bnde bgn tam 15 haftalik oldum cok sukur haftaya carsmba doktora gidicem bana gecen gidisimizde kiza benziyo demisti bakalim bu gidisimizde goruruz insallah😊peki uclu test ne icin cnm?

Cnm tam olarak bilmiyorum.bebegin geliisimiyle ilgili bi test.kan testiyle anlaşılıyor.ben sordum bi dahaki gelisinde belli olur dedi oda bir ay sonra

Nuray 27 Sağol canım idare eder 2 akşam önce misafirim vardı iftara yorum kendimi sanırım belimde felaket ağrı oldu bide kuyruk sokumumda...zaten serklaj sonrası bel ağrısı oluyor bende sen nasılsın nasıl gidiyor senin ?

Dilber 53 benimde iyi şükür şimdilik dikişe gerek yok denildi ilerisinde gerek olursa atalım dedi doktorlar birine güvenmedim başkasına gittim oda aynısını dedi bekliyoruz güzel günler gelsin diye ben annemde kalıyorum pek hareket olayı yok sürekli dinlenme aşamasındayim zaman gecmiyor sadece 😑 13 hafta bitti bugün inşallah hep böyle sorunsuz gider hepimiz için

Son düzenleme:

Amin canım ben de pazartesi 13. Haftaya gireceğim :) nikah gündür daha doğrusu serklaj sonrası belimde çok ağrı oluyor bide kuyruk sokumumda yorum kendimi ondan da olabilir bide artık rahim ve bebek büyüyor onun etkiside olabilir iye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun inş. Hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız 🙏

Dilber 53 bence çok yorma kendini dikkat etmek gerekiyor doktorum her gittiğimde yorulma ağır iş yapma diyor

Cuma günü doktora gittik.hersey yolunda cok sukur.uclu test icin kan verdim.birhafta sonra sonucu cikacakmis dediler.

Sonra laboratuvardan aradilar doktorum erken istemis testi 15 haftalikken yapiliyormuş.benim14+3 tu cuma gunu.. tekrar cagirdilar bir hafta sonra gidip kan vericemm..
Coookk sacma bi hataa doktorumun yaptigi bunu en iyo onun bilmesi gerekiyorduuu.(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…