Ay o siskinlik bndede var mesela herkes 3,5 aylik hamileyken bukadar karnin olmasi normalmi diyo ama bnm karnim buyudu cok.doktora sordm dediki progestan fitil yapiyo bunu dedi.bide surekli yediklerim agzima geliyo afedersin gegirtiyo ne yesem sendedemi ole?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bendede aynı sanarsın 5-6 aylık hamileyim.ben üç hafta oldu fitili keselii.
Benimde aynı afedersin bu aralar çok gegiriyorum bendee.
Onun haricinde sanki hamile degilim gibi.
Kizlar merhaba,
Benim transfer 2 haziranda oldu.bugun de 6+3tum ve kalp atisini gorduk cok sukurgecen hafta bikac gun suren az bi kanamam oldu,5gun sabah aksam igne oldum,simdi kalmadi leke filan..
Ama hickimse cevap yazmamiiisss😔
Kizlar ya ben bgn kotu biseymi yaptim bilmiyorm icim icimi yiyo yani😔sabah evdeki bi dolabin en alt rafinin en arkasindan bisey almak icin cok iki buklum oldum aldim onu en arkadan ay sonradan da dedimki cokmu kistim karnimi sikistirmismiyimdir bisey olmusmudur diye yedim kendimi durdum ters bi hareketmi yapmisim sizce yardmci olun lutfen 15 haftalik hamileyim
Kizlar ya ben bgn kotu biseymi yaptim bilmiyorm icim icimi yiyo yani😔sabah evdeki bi dolabin en alt rafinin en arkasindan bisey almak icin cok iki buklum oldum aldim onu en arkadan ay sonradan da dedimki cokmu kistim karnimi sikistirmismiyimdir bisey olmusmudur diye yedim kendimi durdum ters bi hareketmi yapmisim sizce yardmci olun lutfen 15 haftalik hamileyim
Canim cok saol cevapladgn icin bnde bgn tam 15 haftalik oldum cok sukur haftaya carsmba doktora gidicem bana gecen gidisimizde kiza benziyo demisti bakalim bu gidisimizde goruruz insallah😊peki uclu test ne icin cnm?Bugün doktor kontrolümüz vardı 14+3 olduk herşey yolunda çok şükürr.
Üclu test için kan verdim bi hafta sonra belli olacak..
Ben cinsiyet belli olur belki diye düşünmüştüm ama olmadıı(
Bir ay sonra kontrolümüz var.
Canim cok saol cevapladgn icin bnde bgn tam 15 haftalik oldum cok sukur haftaya carsmba doktora gidicem bana gecen gidisimizde kiza benziyo demisti bakalim bu gidisimizde goruruz insallah😊peki uclu test ne icin cnm?
Dilber 53 benimde iyi şükür şimdilik dikişe gerek yok denildi ilerisinde gerek olursa atalım dedi doktorlar birine güvenmedim başkasına gittim oda aynısını dedi bekliyoruz güzel günler gelsin diye ben annemde kalıyorum pek hareket olayı yok sürekli dinlenme aşamasındayim zaman gecmiyor sadece 😑 13 hafta bitti bugün inşallah hep böyle sorunsuz gider hepimiz için
Dilber 53 bence çok yorma kendini dikkat etmek gerekiyor doktorum her gittiğimde yorulma ağır iş yapma diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?