• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

ayyy ne güzeeel epey büyümüşsünüz siz oh maşallah :) eee halen tek mi gözüküyo.... ben ayın 8inde başlıcam artık ilaçlara bayramdan önce de transferim olurmuş :)

Iyi sennde az kalmis canm hadi hayirlisi insallh bu sefer emeklerin bosa cikmaz insallh.evet canum 1 tane hala.galiba digeri yok.bunada şukur 1 ini buldukta .Allahm herkese versin

Iyi sennde az kalmis canm hadi hayirlisi insallh bu sefer emeklerin bosa cikmaz insallh.evet canum 1 tane hala.galiba digeri yok.bunada şukur 1 ini buldukta .Allahm herkese versin

tabi canım 2 yada 1 hiç farketmez sağlıklı doğsunda.... inşallah canım ben de bu defa daha umutluyum bakalım artık umarım allah bu defa ol der :)

Tesekkur ederim canim.Allah sanada versin en yakin zamanda insallah. Valla uzun protokolde cokmu cikiyo azmi cikiyo bilmiyorum ama daha kaliteli yumurta ciktigi kesin.bende 6 yumurta toplandi 6 sida döllendi :) 2 tane koyuldu 2 tanede dondurduk.suan 1 tane bebegim 7 haftalik oldu bugun kalp atisi dinledik.digeri galba kayboldu yada sonradan ckar belki dedi dr.

Maşallahhhhh:) benimde diğer tedavilerinde hiç dondurulmuş olmadı. Dr belki bu yüzden uzun protokol denicekmiş . Sen nerde tedavi oldun? Ilk denememiydi? Bu arada çok sordum ama yaşın kaç:))

Maşallahhhhh:) benimde diğer tedavilerinde hiç dondurulmuş olmadı. Dr belki bu yüzden uzun protokol denicekmiş . Sen nerde tedavi oldun? Ilk denememiydi? Bu arada çok sordum ama yaşın kaç:))

ilk denemem canım. 30 yaşındayım . samsun 19 mayıs tıp fakültesinde prf. dr. idris koçak doktorum ..:49: sen ist. mu ? senin yaş kaç

Dilber 53 inşallah hersey istediğimiz gibi gider bukadar yorgunluktan sonra kucagimiza alırız bebişlerimizi bu günlerin su gibi geçmesini istiyorum Allahim hepimizin gönlüne göre versin

Dilber 53 inşallah hersey istediğimiz gibi gider bukadar yorgunluktan sonra kucagimiza alırız bebişlerimizi bu günlerin su gibi geçmesini istiyorum Allahim hepimizin gönlüne göre versin

Amin canım bu mübarek günlerin hürmetine hayırlısıyla inş. Kucağımıza alırız bebişlerimizi 🙏 🙏

Allah de ötesini bırak...

Kizlar 7+4 olduk bugun.sabahtan beri kahverengi çamur gibi bi akintim var .neki bu cok korkuyorum ya.biseymi oluyo bebegime düşük belirtisimi off pazar oldugu icin dr. Aramaya çekiniyorum

Kizlar 7+4 olduk bugun.sabahtan beri kahverengi çamur gibi bi akintim var .neki bu cok korkuyorum ya.biseymi oluyo bebegime düşük belirtisimi off pazar oldugu icin dr. Aramaya çekiniyorum

Canım öncelikle hayırlı olsun.7 haftanın içinde kanaman oldumu bilmem ama.o kahverengi akıntılar birikmiş eski kan oluyo.ve hiç sıkıntı vermiyo merak etme.bendede olmuştu.rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.hayırlı ramazanlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım öncelikle hayırlı olsun.7 haftanın içinde kanaman oldumu bilmem ama.o kahverengi akıntılar birikmiş eski kan oluyo.ve hiç sıkıntı vermiyo merak etme.bendede olmuştu.rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.hayırlı ramazanlar.

Tesekkur ederim canim aminnn.. hamile kaldigimdan beri ilk defa boyle bisey oldu daha once kanama leke falan olmamisti.yarin dr randevu aldim bakalim insallh dedigin gibi bi sorun yoktur.coook sagol rahatladim biraz .sanada hayirli ramazanlar

Cnm merhaba bende tup bebekle hamile kaldim cok sukurki.korkma bisey deildir o yani basima gelmedi bole bisey ama yinede domtor kontrolune gitriginde sor daha rahatlarsin.

Canim hamilemisin yoksa transferin yenimi yapildi sen durumunu yaz bnde yorum yapiyim😊cunku o agriyi bnde cok cektim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm mayis 31 transferim oldu 16 sinda kan testimde pazitif kan degerim 531 cikti yarinde ultrasona bakacaklar kanama lekelri hafifte olsa geliyo yattim uzandim dinleniyorum

Cnm mayis 31 transferim oldu 16 sinda kan testimde pazitif kan degerim 531 cikti yarinde ultrasona bakacaklar kanama lekelri hafifte olsa geliyo yattim uzandim dinleniyorum

Ayni seyler banada olmustu cnm hafif kahverengi lekelenmeler ve sag kasigimda agrilar bna doktorum bunlarin hepsi normal demisti.rahim buyumeye calistigi icin agrilar oluyo allah hayirlisini nasibetsin hakkimizda cAnim

Ayni seyler banada olmustu cnm hafif kahverengi lekelenmeler ve sag kasigimda agrilar bna doktorum bunlarin hepsi normal demisti.rahim buyumeye calistigi icin agrilar oluyo allah hayirlisini nasibetsin hakkimizda cAnim

Amin cnm insallah hayirlisi olsun sana ne kadar oldu simdi nasilsin

Yardiminiza ihtiyacim var benim durumumu yasayan varsa lutfen yardimci olurmusunuz 9 gunumde degerim 0.50 cikti drum bu deger gecersiz erken yapmissin gununu bekle dogru sonuc icin dedi ama sen cok umutsuzum artik bole olup hamile olan varsa yazarmisiniz lutfen

Amin cnm insallah hayirlisi olsun sana ne kadar oldu simdi nasilsin

Canim ben suan 14 haftalik hamileyim ama transferim yapildigindan beri kasik agrilarim oluyo rahim buyumeye calistigi icin olurmus bunlar.ama sen her seni rahatsiz eden sikayetinde doktoruna sormayi ihmal etme cnku herkesin bir olmuyo ozellikle cok siddetli ve kanamali bi agrin varsa bunu hemen bildir doktoruna

Back