şanslısın bak ben ne su ne sütiyice vitaminsiz kaldım o yüzden baş dönmelerim bile oluyor.ben ilaç almıycam bulantı kusma için eskisi gibi değilim günden güne alışıyorum çnkü
Ya dayanamayack kadar kotuysen doktoruna sor ama ben sordum icmesen daha iyi dedi bnde icmedim
Haticimmmmmmm aklima ne geldi.sutu bende zor iciyorum yaaaa
Hani k fleks (ismini tam yazamamış olabilirim)varya meyveli veya sade olanlar yulaff onunla sutu karıştırabilirizzzx.
Hmm tamam canim sagol bende almiyim ozaman Allah yardimcimiz olsun insallah 😘
Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Canimmmm sendemi icemiyon yahehe bulantilar gectimi senin halami icemiyosun.ya ben domatese ölürüm ondan bile midem kalkıyor ya..o dedigin cornflakes sen denedin mi kiz
Kızlar pastörize sütü ısınmadan içmenin bir zararı olur mu soğuk daha rahat içiliyor ısıtınca kokusu midemi bulandırıyor...
Allah de ötesini bırak...
Evet zorlaniyorum.gunlik sise sut aliyorum.soguk bazen kekle iciyorum.
yok daha denemedim bugun alip denicem meyveli olanlar varyaa yulaflı daha once yiyordum.
Benim gecti cok şukur migde bulantîlarîm... yiyemedigim benimde yemekler var bide tavukkk canım.
Yedinci haftadan sonra azaldî benimm migde bulantiları.
bende 7+6 yım baya baya geçti hamdolsun ama kesinlikle baş dönmelerim arttı ya buna çözüm yokmu işyerinde bayılcak gibiyim her an ..bulantılar azalsada yiyeceklere hassasiyet geçmiyo dediğin gibi tavuktan tiksindim biçok şeyi yiyemiyorum akşam yemeğim ekmek arası zeytin ve karpuz
bi sure öyle olur gecer kısa zamanda inşalla.bende dışardan yiyordum senin haftalarında yada ekmek arası peynir.geçti çok şükür çoğu.
Benim çok fazla baş donmelerim olmadı.
şimdi ise bazen hamile olduğumu unutuyorum normal hayatımda gibiyimm. :))
hatta bulantılar azalınca eşim dediki allah korusun bebekmi düştü nedne bulantn yokSen ne kadarlık oldun kuzum
Aynı şeyler benimde aklıma geliyor bazen..
Ben 12+4 haftalik oldum çok şükür..
canım ya bende ne et ne süt ne tavuk yoğurt peynir hele domatessssssssss hiçbişe yiyemiyorum sudan bile midem kalkıyo ne zaman geçerkikusma yok sadece bulantı
Ben gunlük sut alıyorum şise soğuk içibiliyorum bende içebildiğim zaman. :))
maşallah kuzummm cinsiyet ne zaman inşallah
Anladım canım ben küçük kamışlı süt lerden soğuk güzel oluyor vallahi 😊 senin gebelik kaç haftalık oldu ? Benim günüm günümü tutmuyor bir gün iyiyse bir kaç gün midem fena bulanıyor 10+5 Günlüğüm ama ikizlerimiz biri 3 gün geriden geliyordu haftaya kontrole gidince son duruma bakacağız inş. Herşey yolundadır 🙏 🙏
Canım bende seni arıyordum bu sayfadan koptum ben ocak annelerine katıldım nasıl gidiyor hamilelik durumlar nasıl ?
Bende ayni gitcem cok heycanliyim aynen sıra gelmesii 11 i bulur
Kızlar pastörize sütü ısınmadan içmenin bir zararı olur mu soğuk daha rahat içiliyor ısıtınca kokusu midemi bulandırıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?