Cok tesekkur ederim cnm bende sut icemiyorum doktorum limonu istedigin kadar ye bisey olmaz dedi sadece cok fazla yersen tansiyonun düşer dedi bende zaten aşırı yemiyorum :))Gözün aydin canim Allah tamamini erdirsin insallah 🙏ama limon hic iyi degil soguk süt ic bulantiya cok iyi geliyor Ben faydasini gördüm insallah sende görürsün
Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Cnm bu cuma yani 2 gun sonra gideceksin dimi..bende cuma gitmeyi düşünüyorum Inşallah kalp atışını duyariz
Cok tesekkur ederim cnm bende sut icemiyorum doktorum limonu istedigin kadar ye bisey olmaz dedi sadece cok fazla yersen tansiyonun düşer dedi bende zaten aşırı yemiyorum :))
Ben 6 haftaligim sut yararlı ama icemiyorum iste yogurt yiyorum sutu az icebiliyorum zorlayarak...bulantı bendede var ama çıkamıyorum hic sadece bulanti yani..sen jkac haftalık oldunHmm iyi ozaman burdada limon iyi degil diyorlar bide süt saglikli kac haftaliksin hakimizda hayirlisi olsun Benim bulantilar halen devam ediyor 😞😞
Evet canim bu cuma dr.kalp atisi duycaz dedi bakakim hayirlisi oksun.ikimizinde ayni zaten :)
Ben 6 haftaligim sut yararlı ama icemiyorum iste yogurt yiyorum sutu az icebiliyorum zorlayarak...bulantı bendede var ama çıkamıyorum hic sadece bulanti yani..sen jkac haftalık oldun
Bende 11 haftalik hamileyim bulanti kusma mide yanmasi hepsi bi arada😞
Mide yanmasi arada oluyo kusmadim daha hic inşallah kusma olmaz bazen az bazende cok bulaniyorum zaten bulantim transferin 7. GÜNÜ.basladi usuttum sandım ama bebektenmis yani bnmki erken basladi. Bunlarda gececek inşallah :))Bende 11 haftalik hamileyim bulanti kusma mide yanmasi hepsi bi arada😞
Kacta gideceksin doktora inşallah ikimizde duycaz :))
Sabah 9 da orda olucam canim.sıra gelmesi 11 falan oluyo.sen kacta gitceksin
Canıım bak öyle olunca doktoruna danış ilaç veriyorlarmış. Ben hiç kullanmadım da siz bir sorun isterseniz. Benim bulantım ve kusmalarım oluyor sabahları bazende akşamları ama mide yanmam olmadı inşallahta olmaz.
Mide yanmasi arada oluyo kusmadim daha hic inşallah kusma olmaz bazen az bazende cok bulaniyorum zaten bulantim transferin 7. GÜNÜ.basladi usuttum sandım ama bebektenmis yani bnmki erken basladi. Bunlarda gececek inşallah :))
Yarin kontrollum var söylerim Ben ilac almak istemiyorum artik bakalim Allah büyüktür Benim bulantilarim 8 haftaliken basladi hersey yiye biliyordum ama simdi hersey yiyemiyorum et falan 3 haftadir hic yememisim edemiyorum hep hafif seyleri yiyiyorum
Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏
Yarin kontrollum var söylerim Ben ilac almak istemiyorum artik bakalim Allah büyüktür Benim bulantilarim 8 haftaliken basladi hersey yiye biliyordum ama simdi hersey yiyemiyorum et falan 3 haftadir hic yememisim edemiyorum hep hafif seyleri yiyiyorum
canım ya bende ne et ne süt ne tavuk yoğurt peynir hele domatessssssssss hiçbişe yiyemiyorum sudan bile midem kalkıyo ne zaman geçerkikusma yok sadece bulantı
Bende öyle et yiye.diyorum köfte seviyordum onuda yiyemiyorum. Bende bol bol mercimek nohut fasulye yiyorum hafif oluyor salatalarda soGan yiyemiyorum. Yumurta haslanmis yemek gerekiyor ama geçen basladim soyarken kokusu hoşuma gitti onuda yiyemiyorum. Pafumlerde rahatsız ediyor insanlar abartimi düşünüyor ama ışte olduğum için bazı şeylere katlaniyorum
Canim Ben süt ice biliyorum bulantiya da iyi geliyor suyu bende icemiyordum magazadan bi su aliyorum onu ice biliyorum ama fazla degil helle cay hic icemiyorum yarin terminim var sorumcam doktora birseyler versin bulanti kusma mide yanmasi agzimda tat bile yok😞😞😞
şanslısın bak ben ne su ne sütiyice vitaminsiz kaldım o yüzden baş dönmelerim bile oluyor.ben ilaç almıycam bulantı kusma için eskisi gibi değilim günden güne alışıyorum çnkü
Sence ilac kulansak bi etkisi olurmu ama mecburuz bebegimiz gelusmesi icin yememiz lazim canim😄
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?