- 12 Ekim 2011
- 2.792
- 452
- 373
tamam canım eklerim hemen
daha önce yazdığını kaçırdım demek kusura bakma lütfen..
değerin maşallah ikiz gibi duruyor tek mi ikiz mi
Kuzummm az kaldı mayıs sonu gibi tedaviye başlayacaktın dimi :26:
Çok güzel aylardayız allahım sana en en kısa zamanda nasip eder inşallahhhhhh
Selam kızlarrrrrr bugün transferimin 8.günüydü dayanamayıp idrar testi yaptım ve ikinci çizgi hafif pembe çıktı hemen. 😊 çok mutlu oldum inşallah 12.gün kan testim de güzel çıkar dua edin banaaaa
Çook şükür cnm iyiyizzz sizlerde gelin dahada iyi olucaz
yok canım ne kusuru sen bizim için uğraşıyorsun allah senden razı olsun. evet 2 embriyo transfer ettik ama daha keseyi görmedik allah izin verirse salı günü gideceğiz darısı tüm tüp bebek anne adaylarının başına allah tez zamanda onların yüzünüde güldürür inşallah.........
anlayışın için sağol canım..
2 embriyo transfer edildiyse büyük ihtimal 2 kese vardır bu değerle..
1 tanede olsa olur tabii ama 2 tane şahane olur.
Rabbim en hayırlı olanı versin hakkında
amin canım biz bir taneye razıyken kimbilir belki rabbim iki bebiş bize nasip edecek senin çocuk veyahamilelik varmı canım....
.....................................................
2 aşılama 3 tüp denemem var henüz bebek yok..
bir kez kimyasal gebelik bir kez de dış gebelik yaşadım.
sebepsiz infertilite gurubundayım..
nasip diyorum artık bir ara 4.denemeye başlamayı düşünüyorum ama ben bunu 1 yılı aşkın süredir düşünüyorum
tatlım merak ettim kan testi yaptırdınmı sonuç ne oldu?
inşallah senide hamişler listemize eklemek nasip olur bana
Canım kan testini yarın yaptırcam sonucumu yazarım inşallah 😉
Kızlar şu vitamin ilacı ELEVİT hakkındaki şaibeleri biliyorsunuzdur inşallah.İçinde domuz jelatini olduğu iddia edildi ve firma bu haberi yalanlamadı aman ha kullanmayın dikkatt
çok üzüldüm canım bu yaşadıkların kolay değil ama allah büyüktür inşallah en kısa zamanda güzel haberini alırız burdan bu sefer yeni topik açarsın listenin başınada kendi ismini yazarsın. sana tavsiyem bundan sonra acaba hamile kalabilecekmiyim çocuğum olmayacak düşüncelerini kafandan at hep çocuğum olacak diye düşün çünkü ben hep bunu düşündüm.. bide çok dua ettim
Kızlar şu vitamin ilacı ELEVİT hakkındaki şaibeleri biliyorsunuzdur inşallah.İçinde domuz jelatini olduğu iddia edildi ve firma bu haberi yalanlamadı aman ha kullanmayın dikkatt
çocuğum olacağını hep düşünüyorum aslında ama son 1 yıldır buna dair hiç bir çabam yok kendi haline bıraktım elbet birgün tekrar bir yerden başlarım..
tabi canım kendine şöyle güzelce bir topla sonra yine güzel dileklerle tedaviye başla donmu embriyon varmı canım?
aaa onun için bu sefer eczane vermedi bana iyyy ben birde onu çok kullandım doktoruma söyleyeceğim onun yerine bana başka ilaç versin
tabi canım kendine şöyle güzelce bir topla sonra yine güzel dileklerle tedaviye başla donmu embriyon varmı canım?
aynen tatlım hazır olmadan başlamam..
donmuş embriyom hiç olmadı..sorunumuz burada bence bunun araştırılması lazım çok embriyo ama hiç donmuş yok her defasında..
ben bu ilacı kullanıyordum bu sefer eczane onun içn vermedi bana o ilacı birde çok kullandım herhalde artık kafamıda kesseler içemem o ilacı
canım senin hakkında rabbim enhayırlısını verrir inşallah derdi veren allah dermanınıda verir.... bizimde 18 tane vardı bunlardan 5 tanesi sağlam çıktı 2 tanesini kullandık kaldı 3 oda hastane 2 sene ücretsiz tutuyoruz dediler 2 seneden sonra birde onun için para isteyecekler biz çocuğun heycanından herşeye he he diyorduk. acaba onun için ne isterler . bir bilgin varmı?
hastaneye göre değişiyor canım ücretler..
örneğin benim hastanemde 400 tl alıyorlardı 500 alanlarda vardı..
dondurulacak embriyo sayısına göre değişiyor..
seninki çok değil fazla istemezler diye düşünüyorum..
Kizlar benim insnilmaz mide bulantilatim basladi.sabah 5 ten 10 kadar kustum.sari su kusuyorum resmen acayip bas donmesiyle geliyor mide bulantisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?