amin canım allah razı olsun kaç haftalık senin bebeğin .
Cnım 5 hafta 4 günlük salı günü kalp atışı muayenesi var rabbım o günleri de hyrlsıyla
Güzel geçirmeyi nasip etsin
Benim icinde canim doktor ayni sryleri soyledi
amin canım herşey yolunda gider inşallah
InsALLH cnım hyrlsıyla hepımızın yolunda gitsin yarın cuma bol dua edelim birbirimize insAlh
inşalla canı sürekli elim karnımda dua ediyorum canım senin kaçıncı deneme yaş kaç galiba burdaki enküçük tüp bebek annesi benim
Cnım benım 2.denemem 29 yaşındayım rabbım ol dedi oldu darısı olmayan tüm ailelere olsun insAlh bizlere de kucağımza almak nasip olsun sen kaç yasndasin
Canımmm bizleri düşünüpte ne güzel bi topik açmışsın sen bitanesin bitaneeeeee
Bende 28 yaşındayım bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi oldum
2. Denememde hamile kaldım (inşallah devamı gelir)
10.gün 116
11.gün 206 çıktı
izmir irenbe tüp bebek merkezine ve sevgili doktorum refik keleş e çok şey borçluyum... tüp bebek sürecimizde çok destek oldular. bebeğimiz tutunamadı yine bizimle oldular aradılar. sonra kendiliğinden geldi oğlum. şimdi 2.5 yaşında
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
herkese sevgiler...
Gunaydin guzel annelerr.
Hayirli cumalar.
Kizlar benim mide bulantim cok erken baslado.bugun sabaha karsi hic durmayan bas donmesiyle birlikte sari su seklinde kusmaya baladim.cok kotuydu cok korktum.zehirlenmis gibiydi.ama hamilelerde boyle olurmus.sabah 10 kadar bas donmedi ve kusmam devam etti.insallah bu bulantilar cok uzun gunlerce surmezzzz kizlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canımm burdada denk geldik seninle:) biz aynı yaştaymışız yaa ne güzell:) inş bu topiğe bende hamile olarak gelirim(
Cnım 5 hafta 4 günlük salı günü kalp atışı muayenesi var rabbım o günleri de hyrlsıyla
Güzel geçirmeyi nasip etsin
seni gördük dahada iyi olduk allah razı olsun.
Benim değerli tüp hamişlerim topiğin ilk sayfasında listemiz var eklenmek isteyenler lütfen bu mesajımı alıntı yapıp bilgilerini listeye göre yazsın
beni eklersen sevinirim canım ben daha öncede yazmıştım ama herhalde fırsat bulmadın
benim ilk denemem
yaşım 24
istanbul tüp bebek merkezi aret kamar doktorumun adı
12. gün değerim 360 14.gün 1050
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?