Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Canim ikiz çıkınca herkes ailede var mi yada tüp bebek mi diye soruyor kayın validem söylemek istemiyor ama mecbur söylüyor

Iki embriyomu koymustu doktor.esimde diyor sorarlar ikiz olursa die ailede olmayinca soru isareti kalır akıllarda diyor bakalım,bende biri tutmazsa diğeri tutar işi garantiye almak istedigimden iki tane koysunlar diyorum👶👶 kayinvalidemde ikiz olsun ikiz beraber el elden buyuturuz diyor 😄😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok güzel bi haber cnm bende senin gübi 8.gün ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm şimdiden tebrikler cnm allahın izniyle güzel bi sonuç alacaksın

Çok güzel bi haber cnm bende senin gübi 8.gün ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm şimdiden tebrikler cnm allahın izniyle güzel bi sonuç alacaksın

Çok teşekkürler canım senide tebrik ediyorum 👍 😊 Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize

Ben hep evlenmeden öncede ikiz olsun istiyordum. Ama bizim ailede yok eşimin ailesinde de yoktu . Bizde 2 koydurduk Allahın izniyle oldu . Kayinvalidemde beraber buyuturuz diyor. Bide bu tüp bebek meselesinde saklanacak bişey yok ki bence. Bunu sakladikca insanlar şüpheleniyorum. Canim herşey boş Allah sağlıklı hayirli bebisler versin

Canim dediğin gibi hakkımızda hayırlısı Allahım yar ve yardımcımız olsun.

Slm kızlar inş bizde bi gün buraya yazmak nasip olur hepinize sağlıklı ve güzel bir gebelik le doğum diliyorumrabbim hayırlısını nasip etsin bizelerde

Günaydın güzel annelerrr.

Bu gece heppp doktorumla ugraştım yaaa.
Hasataneye gidiyorum kan testini tekrarlamaya biraz kanamam geliyomus.
Ayyyy cok karışik bi rüyaydı yaaa.
Hic iyi kalkmadım bu sabah.
Hep aklımda kanama korkusu lekelenme oldugu için rüyalarıma girdi.
Her tuvalete giderken korkarak gidiyorum yaaa.
Cok stresli bi dönem.

Rabbim yardımcımız olsun.rahat bi surec gecirmek istiyorum ama olmuyor cok stresliyim..

günaydın canımm ruya buu takma kafana canımm evet cok stresli dönem zaman gecmiyo malasef hayırlısıyla kalp atışlarını da duysak 🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…