Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Cnm doktor erken demedi ben internette bakindim birazz.uc hafta takipdedi.bakalim zaman neyi gostericekk
Anladim inşallah iyi olur sorunsuz bu aylarıda bir geçirmeyi nasip etsin ALLAHIM bizlere dun kendi evime gittim 5 aydır evimden ayriyim allahım tam bir toz ev olmuş ve ben hiç birşey yapmadan annemlere dönüş yaptım bugün gözümun önünden gitmiyor korkumdan yapmım diye evden kaçtım yorulur da birsey olur diye[/QUOTE]
Cnm allahin izniyle hicc bisiy olmaz.ben kendim yapiyorum herseyi.hafta sonlari esim evi supuruyor ben arkasindan viledayla siliyorumm.toz aliyorumm.agir kaldirmiyorum birazda dikkkat ettikmii tamamdirr

merhaba arkadaşlar sizler tüpbebek tedavisiyle bebişinize kavuşmuş yada kavuşacak annelersiniz.sizden bir ricam olacak eğer elinizde tüpbebek tedavisinden kalma ilaçlarınız varsa ihtiyaç sahibi bir arkadaşım için ilaç topluyoruz şu anda elimizde 2 adet 600lük puregon var devamını bulursak çevremizdekilerin yardımıyla 15 senelik evli arkadaşımın tüpbebek tedavisini yaptırıcaz .elinde ilaç bulunan ve yardımcı olmak isteyen arkadaşlar lütfen bana özelden ulaşsınlar şimdiden teşekkür ederim

Merhabalar herkese ben de sizler gibi tüp bebek annesiyim inşallah sizde sağlık ve sıhhatli kucağınıza alırsınız evlatlarınizi

Çok evhamlı olduğum için gebelik sürecinde fetal el dopleri almıştım şimdi uygun fiyata vereceğim sağlık ocaklarindakinden bebegin kalp atışını duyup ekranda da kalp atım hızını gösteriyor ultrason jel im de var 7/24 bebeğinizin kalp atışını dinleyebiliyorsunuz ben 200 tlye almıştım 100 tlye vereceğim düşünen olursa özelden maj atabilir ultrason jeli de dahil

Kızlar crinone jel hala kullanıyorum ama sabah kullanıyorum aksama doğru baya bir islaklik oluyor biraz Yaşarma normalmi yoksa bir sorun varmıdır bu durumu yaşayan varmi

Slm kimse yok bu topikte neden?allhım hepimze sağlıklı sıhtli eli ayağı düz hayırlı evltr nasip etsn rabbim melklermzi korusun kollasın kucagımzda sevdiğimz gunleridenasip etsn inş

Slm kimse yok bu topikte neden?allhım hepimze sağlıklı sıhtli eli ayağı düz hayırlı evltr nasip etsn rabbim melklermzi korusun kollasın kucagımzda sevdiğimz gunleridenasip etsn inş
Amin inşallah cnm kimse takılmoyor eskisi gibi

Merhaba arkadaslar ben 6+1 günlük gebeyim çok bas agrim uyuşma var bulantim birde çok tecrübeli arkadaşlar ilk günleri nazil geçti yazabilirmisuniz

Merhaba arkadaslar ben 6+1 günlük gebeyim çok bas agrim uyuşma var bulantim birde çok tecrübeli arkadaşlar ilk günleri nazil geçti yazabilirmisuniz
Allh saglıklı sıhtli kucagımızda sevdrsin inş bnde 7 inci haftamdayım bnde baş agrısı ve bulntı var bide wc ye gitme 3 ayı geçince geçiyor diyebiliyorum ama bn memmunum Olmamasından iyidr o saglıklı sıhtli elli ayaklı doğsunda bunlar tadı tuzu Rabbimn mucizesi kalp atımını duydunzmu İnş 9 ay saglıklı bi şeklde gelişp kucagımZa almyı nasip etsn rabbim

Kızlar crinone jel hala kullanıyorum ama sabah kullanıyorum aksama doğru baya bir islaklik oluyor biraz Yaşarma normalmi yoksa bir sorun varmıdır bu durumu yaşayan varmi
sen hala kullanıyormusun ne zaman kadar kullanacaksın dr. bana 11.haftada bıraktırdı crinoneyi

Arkadaşlar7+4 ggünlük oldu gebeliğim ikiz gebelik bu günlerde migdede şişkinlik agri var migdede birde kabizlik sizlerdede varmi kabizlik özellikle rahatsız ediyor bulantiyi saymiyorum zaten

Ay mesaj yanlış olmuş yokhe dicektim aklımda yeter vardı yanlışlıkla yeter yazmışım

merhaba arkadaşlar.. bazı arkadaşları diğer topiclerden tanıyorum..
sizdede ilk zamanlarda çok baş ağrısı oluyormuydu.. 6. hafta bitti tüm gün bitmeyen çok şiddetli baş ağrılarım var..
keseyi gördük, Allah izin verirse pıt pıtları görmeye bu perşembe gideceğim..

Ay mesaj yanlış olmuş yokhe dicektim aklımda yeter vardı yanlışlıkla yeter yazmışım
Hatırlamzmıyım cnım benim allh hepimize saglıkla sıhtle hayırlı evlat nasip etsin inş 8 ekimde kontorolumz var inş herşey yolund gider şuan 9+3 üm allhım inş kucagımzda sevmeyi nasip etsin bebişin nasıl oldu büyüdümü paşa

Hatırlamzmıyım cnım benim allh hepimize saglıkla sıhtle hayırlı evlat nasip etsin inş 8 ekimde kontorolumz var inş herşey yolund gider şuan 9+3 üm allhım inş kucagımzda sevmeyi nasip etsin bebişin nasıl oldu büyüdümü paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…