Anladim inşallah iyi olur sorunsuz bu aylarıda bir geçirmeyi nasip etsin ALLAHIM bizlere dun kendi evime gittim 5 aydır evimden ayriyim allahım tam bir toz ev olmuş ve ben hiç birşey yapmadan annemlere dönüş yaptım bugün gözümun önünden gitmiyor korkumdan yapmım diye evden kaçtım yorulur da birsey olur diye[/QUOTE]Cnm doktor erken demedi ben internette bakindim birazz.uc hafta takipdedi.bakalim zaman neyi gostericekk
Hayırlı olsun geçmi ögrendin sen cinsiyetiBebeğim erkek kızlarr
Evet cnm 22 haftada gösterdi kendiniHayırlı olsun geçmi ögrendin sen cinsiyeti
Burdayımmmm :)Eeeee istek üzerine açtım konuyu nerde gebelerimiz
Bende de ıslaklık yapıyorKızlar crinone jel hala kullanıyorum ama sabah kullanıyorum aksama doğru baya bir islaklik oluyor biraz Yaşarma normalmi yoksa bir sorun varmıdır bu durumu yaşayan varmi
Amin inşallah cnm kimse takılmoyor eskisi gibiSlm kimse yok bu topikte neden?allhım hepimze sağlıklı sıhtli eli ayağı düz hayırlı evltr nasip etsn rabbim melklermzi korusun kollasın kucagımzda sevdiğimz gunleridenasip etsn inş
Allh saglıklı sıhtli kucagımızda sevdrsin inş bnde 7 inci haftamdayım bnde baş agrısı ve bulntı var bide wc ye gitme 3 ayı geçince geçiyor diyebiliyorum ama bn memmunumMerhaba arkadaslar ben 6+1 günlük gebeyim çok bas agrim uyuşma var bulantim birde çok tecrübeli arkadaşlar ilk günleri nazil geçti yazabilirmisuniz
sen hala kullanıyormusun ne zaman kadar kullanacaksın dr. bana 11.haftada bıraktırdı crinoneyiKızlar crinone jel hala kullanıyorum ama sabah kullanıyorum aksama doğru baya bir islaklik oluyor biraz Yaşarma normalmi yoksa bir sorun varmıdır bu durumu yaşayan varmi
bende rahim acılma olayı var o yuzden doguma kadar kullanıcamsen hala kullanıyormusun ne zaman kadar kullanacaksın dr. bana 11.haftada bıraktırdı crinoneyi
Hatırlamzmıyım cnım benim allh hepimize saglıkla sıhtle hayırlı evlat nasip etsin inş 8 ekimde kontorolumz var inş herşey yolund gider şuan 9+3 üm allhım inş kucagımzda sevmeyi nasip etsin bebişin nasıl oldu büyüdümü paşaAy mesaj yanlış olmuş yokhe dicektim aklımda yeter vardı yanlışlıkla yeter yazmışım
Hatırlamzmıyım cnım benim allh hepimize saglıkla sıhtle hayırlı evlat nasip etsin inş 8 ekimde kontorolumz var inş herşey yolund gider şuan 9+3 üm allhım inş kucagımzda sevmeyi nasip etsin bebişin nasıl oldu büyüdümü paşaAy mesaj yanlış olmuş yokhe dicektim aklımda yeter vardı yanlışlıkla yeter yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?