Tüp Bebek Fiyatları

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım istanbul anadolu yakasında umuttüp bebekte ilaç dahil 3500 ytl çider üyelerine hemde gayet başarılı bir merkez çok başarılı bir doktor enver kurt benim doktorumda tavsiye ederim...ilk görüşme ve muaynede ücretsiz eğer istanbulda oturuyorsan git görüş derim muhakka hiç bişey kaybetmezsin emin ol kazanırsın rabbimin izniyle inşallah

arkadaşlar rapor olmadan ilaçlarla birlikte micro yaptırmanın toplam maliyeti nedir:uhm:

arkadaşlar biz ankarada bi kaç yere sormuştuk yazın öyle fikir olsun diye 7-8 civarı bi fiyat çıkarttılar.. acaba pazarlık falan mı yapılıyo.. arada epey fark var çünkü ya da ankara mı daha pahalı.. bu fiyatlara herşey dahil mi?

arkadaşlar biz ankarada bi kaç yere sormuştuk yazın öyle fikir olsun diye 7-8 civarı bi fiyat çıkarttılar.. acaba pazarlık falan mı yapılıyo.. arada epey fark var çünkü ya da ankara mı daha pahalı.. bu fiyatlara herşey dahil mi?

bende Ankaradayım canım
ben sormadım daha ama burdan araştırdığım kadarı ile Ankara pahalı yaa
canım sen bide HS klinik var onun sayfasına bak o kampanya yapmış 3600tl+kdv
Allah yardımcımız olsun

of kızlar ne kadar yüksek ya aman ben tüp bebek merkezine 1500 milyar vericem 250ytl ilaclara vericem 250ytl rapor için verdim bu kadar yani toplamında 2000 milyar felan microenjeksiyon olucak ama tabi dondurma işlemi olursa oraya ne kadar verecegimiz belli degil

Nerde yaptirsiniz bu fiyata cok merak ettim.
Hamile kaldinizmi?

Back