Tüp Bebek Fiyatları

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevgili kırmızı beyaz eşlerden herhangi birinin çocuğu olması durumunda devlet tüp bebek masraflarını karşılamıyormuş . ama benim hiç çocuğum yok bence bu hiç adil değil.

seybay slm sizin ne kadar tuttu acaba
bu arada inşallah hayırlı sonuçlar alırsın içimden üçüz geçti

bizimde bir oğlumuz var normal oldu ama 3 senedir ikinci olmuyo. fsh yüksek çıktı. daha fazla vakit kaybetmeden tüp düşünmeye başladık. ama fiyatlara bakınca dudağım uçukladı valla. senağlama

seybay slm sizin ne kadar tuttu acaba
bu arada inşallah hayırlı sonuçlar alırsın içimden üçüz geçti

Dersim ilk deneme micro paket fiyatı 3700 tl-embriyo dondurma 930-ilaçlar kendimiz aldık 1000 TL ...yani toplamda 6000 TL ...

en pahalı işlem benimki olmuş ya

Hmm yHa fiatlar baya dusukmuss cok sanslisiniz valla keske turkiyede yasasaydim ve yaptirsaydim orda ama bu imkansiz oLuyo Ben bu ayin 25 de basliycam tup bebek tedavisine 7bin euro vericem yaklasik 14- yada 15 milyar ediyor galibaa Insallah emeklerimiz bosa gitmez rabbim herekesin bebesilerini kucagina almasini nasip etsin insallahh :a015::enbuyukkk:

bizde bugün spermiografi yaptırdık eşimin sıfır çıktı bizde tüp bebek deniycez bakalım fiyat ararştırması yapıyorum izmirden arkadaşlar warsa fikir verebilirmi?

bizde bugün spermiografi yaptırdık eşimin sıfır çıktı bizde tüp bebek deniycez bakalım fiyat ararştırması yapıyorum izmirden arkadaşlar warsa fikir verebilirmi?

biz ege üniversitesinde yaptırtık sonuç bekliyoruz ege de ücretli 4 civarı raporlu isen 2,5 civarı rapor hakkın olduğu sürece izmir de özeller dede fiyat aşağı yukarı böyle biz ege de polikilink hastasıydık.başarılar

Bizim doktorumuz İstanbul'da Dr. Melih Aygün. Operasyonu İstanbul Cerrahi'de yapıyor. Muayeneler+testler (hemen her gün e2 kan testi ve muayene)+yumurta toplama+transfer+1 yıl embriyoların saklanması 2350 USD. + ilaçlar. İlaçlar yaklaşık 1200 YTL gibi tutuyor. Embriyoları 1 yılın sonunda bize haber veriyorlar ve daha da saklamk istersek az bir ücret talep ediyorlar.
Doktor olarak kesinlikle tavsiye ederim. Çok bilgili ve iletişimi çok kuvvetli. Her türlü sorumuzu detaylıca cevaplayıp, bizim için en uygun tedaviyi oluşturdu.

Son düzenleme:
Ben şu anda transferimin 3. günündeyim. Henüz sonucu almadım. Ama içimde bir his ikizler geliyor diyor kısmetse :)

sevgili kırmızı beyaz eşlerden herhangi birinin çocuğu olması durumunda devlet tüp bebek masraflarını karşılamıyormuş . ama benim hiç çocuğum yok bence bu hiç adil değil.

canım devlet 3 çocuk diyor ama nerde hiç bişeyi karşılamıyorki yapalım benimde hiç çocuğum yok geç evlendim ilk evliliğim eşiminde ilk evliliği ama yaşım tutmadığı için karşılamıyor devlet özel yaptırmak gerekiyor ama malesef maddi imkansızlıklardan yaptıramıyoruz canım anlıyorum seni:teselli:

smyrna art da yaptırabilirsin ahstane 3500 ytl alıyormuş ilaçlar hariç ama toplam 5000 ytl yi buluyormuş çok iyi olduğunu duydum ben maddi imkanımız olursa oraya yaptırcam çünkü benim dr um orada yapalım dedi drum adı kahraman kolday çok memnunum çok iyi bi dr psikolog gibi beni çok rahatlatıyor tavsiye ederim canım hadi hayırlısı :1hug:

arkadaşlar kadınlar kulübü girişinde maya tüp bebek merkezinin formu var ziyaret ederseniz fiyatı yazılmış 1800 euro

benim 3.mikro denemem....şu an iğnelerimi kullanıyorum.....transferim istanbul tüp bebek merkezinde olacak...merkeze 3.5 milyar vereceğim....ilaçlarım şimdilik 1,5 milyar tuttu....öncesinde yapılan tahlillere ( hem adetin 2.günü hem de 10.günü istemişti doktor) 300 milyona yakın para ödedim.transferden sonra kullanacağım ilaçlar var.,hormon bantları var...bir de gidiş geliş,konaklama parası...7 milyar......Allahım yüzümüze güler inşallah ta bu sefer herşey güzel olur......

Evet canım bildiğim kadar ile ilk 2sini de orda yaptırmış olman gerekiyor.
Canım umarım bu sefer doğru zamandır ve bebişi kucağına alırsın.

bende merkez araştırması yapıyorum 2 gündür merkezlerdeyim (irenbe , özel ege tüp bebek) irenbe yaklaşık olarak 5 / 5,5 milyar dedi.özel ege tüp bebek merkezide yaklaşık 4 / 4,5 milyar gibi fiyatları bulacağını söylediler ,ilaçlarda içinde . bu arada ben devlet yardımı alamıyorum eşimin ilk evliliğinden bir kızı olduğu için........

Biraz daha detaylı bilgi verebilir misin? benim eşimin de önceki evliliğinden bir oğlu var, bunun anlamı : Dolayısı ile, daha önceden çocuk sahibi olabilen bu kişilere yardım yapılmıyor mu?
Bir de konu açamadığım için : Tavsiye edebileceğiniz yerler hangileridir? veya hangisidir? Bir çok isim var, Bursa tüp bebek merkezi, Pembe Mavi vb, görüşmek üzere,,,

Tavsiye edeileceğiniz yerleri telefon numaraları ile birlikte verebilir misiniz?

Back