Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seybay slm sizin ne kadar tuttu acaba
bu arada inşallah hayırlı sonuçlar alırsın içimden üçüz geçti
bizde bugün spermiografi yaptırdık eşimin sıfır çıktı bizde tüp bebek deniycez bakalım fiyat ararştırması yapıyorum izmirden arkadaşlar warsa fikir verebilirmi?
sevgili kırmızı beyaz eşlerden herhangi birinin çocuğu olması durumunda devlet tüp bebek masraflarını karşılamıyormuş . ama benim hiç çocuğum yok bence bu hiç adil değil.
bizde bugün spermiografi yaptırdık eşimin sıfır çıktı bizde tüp bebek deniycez bakalım fiyat ararştırması yapıyorum izmirden arkadaşlar warsa fikir verebilirmi?
Arkadaşlar acıbadem hastanesi 3 ve sonraki denemelerde ücret almıyor.
bende merkez araştırması yapıyorum 2 gündür merkezlerdeyim (irenbe , özel ege tüp bebek) irenbe yaklaşık olarak 5 / 5,5 milyar dedi.özel ege tüp bebek merkezide yaklaşık 4 / 4,5 milyar gibi fiyatları bulacağını söylediler ,ilaçlarda içinde . bu arada ben devlet yardımı alamıyorum eşimin ilk evliliğinden bir kızı olduğu için........
Tavsiye edeileceğiniz yerleri telefon numaraları ile birlikte verebilir misiniz?