E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
toplam tedavimi 4.4.5 milyar
çok uygun ya çokk
bizim 14 milyara çıktı
bende merkez araştırması yapıyorum 2 gündür merkezlerdeyim (irenbe , özel ege tüp bebek) irenbe yaklaşık olarak 5 / 5,5 milyar dedi.özel ege tüp bebek merkezide yaklaşık 4 / 4,5 milyar gibi fiyatları bulacağını söylediler ,ilaçlarda içinde . bu arada ben devlet yardımı alamıyorum eşimin ilk evliliğinden bir kızı olduğu için........
zuzuay...aydınlatırmısın güzel arkadaşım...dün kü yazını şimdi farkettim...eşimin ilkinden evladı var demişssin.evet bizimde aynı.ilk evliliğinden bir kızı var.bizim daha yok.........bu konu da ayrıntıkı yazarmısın...
Merhabalar ben Bursa Acıbadem Hastanesinde yaptırdım ..İlk micoenjeksiyon tedavim.İnşallah da son olur.3700 paket fiyatı.1000 TL ilaçlarım.1000 TL ye de kalan embriyoları dondurduk.Hastaneden önce kan ve sperm tahlili yaptırmıştık bir kaç kez o da yaklaşık 300 .toplamda 6 milyara mal oldu.
canım arkadaş şunu demek istiyor devlet bir çocuğu olanlara ikincisi için tüpbebek yaptırmalarına izin vermiyor. ancak kendi paranla yaptırabilirsin. eğer çocuk olmasaydı masrafların bir kısmını devlet karşılayacaktı ama eşinin çocuğu olması nedeniyle bu hakkını kaybetmiş oluyosun. benimde 4 yaşında bir kızım var iknciyi istiyorum ama devlet bir çocuğum olduğu için karşılamıyor canım maalesef.
sonucunu aldınmı bilmiyorum ama hayırlı olsun tedavin güzelim. ben acıbadem hastanesinden memnunmusun onu merak ettim. ben daha önce memorial hastanesinde yaptırdım bir kızım var. ama ikinciyi istiyorum. memorialdan çok memnundum ama istanbul uzak olduğu için çok masrafım oldu yeni ev aldık o yüzden bu sefer çok masraf yapamayacağım. mesela memorial de hergün kan tahlili alıyolardı bende E2 tahlili. ve çok güzel takip ediyolardı hastayı. burasıda öylemi. eğer memnukalırsan bende gitmek isterim bursa bana daha yakın eskişehirdeyim ben .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?