Tüp Bebek Fiyatları

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Tüp Bebek Fiyatları

Dünyanın birçok ülkesinde 9-10 bin dolar arasında maliyete ulaşan ''Tüp bebek'' uygulamasının Türkiye'de ki maliyeti 3000 ytl civarı.3000 Ytl'lik bedelin yaklaşık 1200 YTL'si sosyal güvenlik kuruluşlarınca karşılanmakta.Yıllardır bebek özlemi çeken anne-babalar için tüp bebek uygulaması büyük umut taşımakta

Normal klasik yollardan bebek sahibi olamayan çiftlere uygulanan ''Tüp bebek'' uygulaması, Erkek (sperm) ve dişi (yumurta) döl hücrelerinin laboratuvar koşullarında birleştirilmesi sonucunda oluşan embriyoların, rahime transferi ilkesine dayanır.

Laboratuvar koşullarında gerçekleştirilen döllenme, kendiliğinden (in vitro fertilizasyon) ya da insan eliyle, tek yumurta içine tek sperm verilmesi ile (mikroenjeksiyon) sağlanır.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turan Çetin ''Tüp bebekteki başarı şansımız yüzde 50-60, mikroenjeksiyonda (Bir adet sperm alınarak, yumurtanın içine bırakılması işlemi) başarı şansı ise yüzde 98” diye konuşarak bebek özlemi çeken ve normal klasik yollarla bebek sahibi olamayan çiftlere ''Tüp bebek'' uygulamasını tavsiye etti.Ancak 40 yaş sonrası kadınlarda ''Tüp Bebek''uygulaması yoluyla hamile kalma şansını %7'ye kadar düştüğünü belirterek çocuk sahibi olmayı 35 yaş sonrasına bırakmamaları gerektiğini belirtti.

Neee 3000 ytlmi ?
Yok ya hiç değil
2350 ytl operasyon parası
Yapılan tahliller tetkikler haric
ilacları hiç katmıyorum

bende merkez araştırması yapıyorum 2 gündür merkezlerdeyim (irenbe , özel ege tüp bebek) irenbe yaklaşık olarak 5 / 5,5 milyar dedi.özel ege tüp bebek merkezide yaklaşık 4 / 4,5 milyar gibi fiyatları bulacağını söylediler ,ilaçlarda içinde . bu arada ben devlet yardımı alamıyorum eşimin ilk evliliğinden bir kızı olduğu için........

toplam tedavimi 4.4.5 milyar
çok uygun ya çokk
bizim 14 milyara çıktı

Merhabalar ben Bursa Acıbadem Hastanesinde yaptırdım ..İlk micoenjeksiyon tedavim.İnşallah da son olur.3700 paket fiyatı.1000 TL ilaçlarım.1000 TL ye de kalan embriyoları dondurduk.Hastaneden önce kan ve sperm tahlili yaptırmıştık bir kaç kez o da yaklaşık 300 .toplamda 6 milyara mal oldu.

hiç alakası yok hastaneye ödenen para zaten en az 25oo ytl ilaçların bir kısmını karşılasada 500 ytl bizler ödüyoruz ki bu devlet desteği ile alınabilen ilaçlar bir tedavi için yeterli değil en az alınanlar kadar bir daha ve tamamı cepten olmak üzere ilaçlar alınıyor tedavinde aksaklık olursa farklı ilaçlar ekleniyor toplamı 7000 ytl yi buluyor milletin aklını karıştırmayın bu rakamlı haberlerle. 2 kez tüp bebek tedavi oldum ve birincisinde 6500 ytl harcadım 2. sinde 7400 ytl

Symirna art la da görüşmeni tavsiye ederim.

aşılama maşılama hak getire . direk tüp bebek benim hamile kalma ihtimalim yok başka türlü eşimin sperm sayısı 0 çünkü,
yarında genetik yaptırcam 1 milyar güle güle gene
çok para

3700 lira micro enjeksiyon+480 lira embriyo dondurma ücreti. ben aşılama ilacı kullanırken microya döndük. ilaçlar 600 ytl.benimki toplam tahlilerle falan 5000 civarı tuttu. raporum olsaydı bu fiyat 1200 ytl düşerdi.

of kızlar ne kadar yüksek ya aman ben tüp bebek merkezine 1500 milyar vericem 250ytl ilaclara vericem 250ytl rapor için verdim bu kadar yani toplamında 2000 milyar felan microenjeksiyon olucak ama tabi dondurma işlemi olursa oraya ne kadar verecegimiz belli degil

zuzuay , gayet uygun canım hyayırlı olsun tedaavin canım

ilk denememizde 400 ytl hastaneye verdik 900 ytl yakın ilaçlara gitti gel git 1500 ytl daha annemlerin cebinden gidenleri saymıyorum dondurma işlemi için hiç para vermedik devlet ilk dondurma için ücret almıyormuş ikinci dondurulmuşlarla denediğimiz 200 ytl hastaneye 150 de ilaçlara verdik toplam 350 ytl mal oldu ikincide ilaçları fazla tutmadığı için rapor alma gereği görmedim 2, 3, hakkım da duruyor. gerçi ekime kadar yetişmez Allah ne verirse hayırlısını versin olsa para mühim değil keşke tutsaydı.

merhaba arkadaşlar ben ilaçlarımı ssk destekli aldım 150 ytl ödedim.kan ve diğer işlemler dahil 3500 ytl ödenecek ben smyrnada yaptırıyorum

zuzuay...aydınlatırmısın güzel arkadaşım...dün kü yazını şimdi farkettim...eşimin ilkinden evladı var demişssin.evet bizimde aynı.ilk evliliğinden bir kızı var.bizim daha yok.........bu konu da ayrıntıkı yazarmısın...

canım arkadaş şunu demek istiyor devlet bir çocuğu olanlara ikincisi için tüpbebek yaptırmalarına izin vermiyor. ancak kendi paranla yaptırabilirsin. eğer çocuk olmasaydı masrafların bir kısmını devlet karşılayacaktı ama eşinin çocuğu olması nedeniyle bu hakkını kaybetmiş oluyosun. benimde 4 yaşında bir kızım var iknciyi istiyorum ama devlet bir çocuğum olduğu için karşılamıyor canım maalesef.

sonucunu aldınmı bilmiyorum ama hayırlı olsun tedavin güzelim. ben acıbadem hastanesinden memnunmusun onu merak ettim. ben daha önce memorial hastanesinde yaptırdım bir kızım var. ama ikinciyi istiyorum. memorialdan çok memnundum ama istanbul uzak olduğu için çok masrafım oldu yeni ev aldık o yüzden bu sefer çok masraf yapamayacağım. mesela memorial de hergün kan tahlili alıyolardı bende E2 tahlili. ve çok güzel takip ediyolardı hastayı. burasıda öylemi. eğer memnun kalırsan bende gitmek isterim bursa bana daha yakın eskişehirdeyim ben .

evet kayra cım...demek ki 6-7 milyar ı hazırlamalı.açıkcası sizlerden öğreniyorum tüpbebek le ilgili konuları.ilk olarak çatlatma iğnesi aşamasındayım.haziran 21 e allah bir kavuştursun...ne zor işlermiş.anneliği bir kere bile tatmayı başaranlar.ne olur bizim için evlatlarınıza bir sarılın,koklayın......

Kayracım transferimin 9.günündeyim.3 gün sonra kan tahlili yaptırıp öğreneceğim sonucu.Benim dr.Bursa Acıbademde Doç.Dr.şahin zeteroğlu....Benim ilk micro denememdi.Başka bir hastaneyle kıyaslayacak bir deneyimim olmadı..Hastane ,dr.ve hemşireler konusunda şu zamana kadar canımı sıkacak ya da ilgisizlik boyutunda hiç bişey yaşamadım....Herşey yolundaydı anlayacağın.Benim de takiplerim belli prosedürlere göre yapıldı herşeyim normal gelişti ve inanıyorum ki gereken yapıldı..toplamadan sonra 5.gün.3 embriyo transfer edildi..hayırlısıyla sonucu bekliyorum..Sana da kolay gelsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…